Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Screen Time - May 2024

Screen Time - May 2024

Audio transcriptions

"Jos olet kaivannut syytä lähteä elokuvateatteriin katsomaan jännittävää uutta elokuvaa valkokankaalta, meillä on sinulle hyviä uutisia. Tässä kuussa on tarjolla kokoelma todella jännittäviä elokuvia, jotka tekevät ensi-iltansa teattereissa, sekä muutamia sarjoja ja pienempiä projekteja."

"jotka ovat myös tulossa striimaajille ympäri maailmaa. Etsitpä sitten toiminnantäyteisiä eepoksia, hulvatonta komediaa, puhdasta scifiä tai vaikka animaatiota, toukokuussa on jotain...
sinulle. Mutta ennen kuin pääsemme tähän uusimpaan Screen Time -jaksoon, pieni muistutus, Olemme perustaneet valintamme Ison-Britannian julkaisukalenteriin, joten muista tarkistaa paikalliset julkaisut."

"tarkat listat ja tiedot. Ryan Gosling ei tee liikaa - elokuvia nykyään, mutta kun hän näyttelee elokuvassa, se on yleensä melko jännittävä projekti.
Näin näyttää ainakin olevan The Fall Guy -elokuvassa, jossa Gosling näyttelee stunttimiestä...
jonka tehtävänä on löytää pääosanäyttelijä elokuvaan, jonka hänen ex-tyttöystävänsä ohjaa, jota tässä näyttelee Emily Blunt. Jos on koskaan ollut elokuva, joka voisi toimia esimerkkinä siitä, miksi stuntti esiintyjille on annettava tulevaisuudessa tunnustusta elokuvapalkintoseremonioissa, tämä on se, joka tekee sen."

"epäilemättä. Jerry Seinfeldin näkeminen elokuvan tai tv-sarjan pääosassa on nykyään melkoinen harvinaisuus, mutta juuri sitä saamme Netflixin hulvattomassa dramatisoidussa elämäkerrassaan miten Kellogg's loi Pop-Tartin. Unfrosted-nimellä tunnetun elokuvan pääosassa nähdään myös Melissa McCarthy, Jim Gaffigan, Amy Schumer ja jopa Hugh Grant, mikä tekee siitä yhden streamerin suurimmista tarjonnoista tulevalle kuukaudelle. Sanokaa mitä haluatte Jeremy Clarksonista ihmisenä, mutta..."

"hän on erinomainen televisiojuontaja, ja se on päivänselvää, sillä emme voi saada tarpeeksemme hänen hölmöläisistään.
tempauksistaan maaseututilallaan. Olemme seuranneet Clarksonia ja Calebia kahden kauden ajan.
Kolmannella kaudella kaksikko yrittää kasvattaa sikoja ja jatkaa selviytymistä ja selviytymistä.
menestyä vaativassa taloudellisessa tilanteessa, jossa maanviljelijät joutuvat toimimaan kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa."

"Vuosittaisen Tähtien sota -päivän kunniaksi Disney palaa lyhyen antologiasarjansa kanssa uuden sarjan jaksoja, jotka on omistettu aikakaudelle ja hahmoille, jotka määrittelivät galaktisen sodan.
Imperiumi. Suoraan sanottuna Tales of the Empire tarjoaa joukon tarinoita, jotka sisältävät katsauksia mm.
hahmoja, jotka tunnemme joko hyvin tai tuskin lainkaan, ja kaikki tämä animoituna hämmästyttävällä tyyliin, jota aloimme rakastaa Kloonisotien ansiosta. Toukokuusta on tulossa melko tasainen..."

"Applelle, sillä ylivoimaisesti suurin ja jännittävin kuukaudelle suunniteltu uutuus on scifi-draama sarja Dark Matter. Tässä sarjassa Joel Edgerton johtaa näyttelijäkaartia miehenä, joka on kaapattu vaihtoehtoinen versio itsestään. Hänen on sitten juostava kilpaa eri elämien ja todellisuuksien halki yrittäessään saada aikaan pelastaa perheensä itseltään. Sanomattakin on selvää, että tästä tulee melkoinen mielenvikainen tarina."

"kun se debytoi streamerilla. Simianin kausi päättyy toukokuussa. Godzillan jälkeen X-Kong, The New Empire ja Monkeyman jälkeen toukokuussa on vuorossa Kingdom of the Planet of the Apes, seuraavan luvun live-action-sarjassa ja samalla tehokkaan rebootin, kun se vie tapahtuu monta vuotta Caesarin kapinan jälkeen. Vaikka voimme odottaa digitaalisia apinoiden esityksiä, - Kevin Durandin ja Daikin Lachmanin esityksestä, Noitien Freya Allen johtaa ihmisnäyttelijöitä."

"nuorena naisena, joka yrittää selviytyä hyvin vihamielisessä, kädellisten johtamassa Maassa.
Ryan Reynolds tosiaan pääsee vauhtiin. Ikoninen näyttelijä johtaa Deadpoolin ja Wolverinen tänä kesänä, mutta sitä ennen hän esiintyy myös nuoren Kaylee Flemingin rinnalla elokuvassa The Office- ja A Quiet Place -elokuvista tutun John Krasinskin seuraavassa ohjaus- ja käsikirjoitustyössä."

"If kertoo mielikuvitusystävistä, ja siinä Reynolds ja Fleming auttavat löytämään hylättyjä mielikuvituskumppaneita uusia ihmisiä, joihin he voivat sitoutua ja luoda yhteyksiä. Jälleen yksi suuri toimintahitti tulossa toukokuussa. Ohjaaja George Milleriltä kesti lähes vuosikymmenen palata Mad Maxin maailmaan, mutta onneksi se tapahtuu esiosan tarinan muodossa, joka sanelee ja dokumentoi miten Furiosa selviytyi lapsuudesta Australian vaarallisella erämaalla ja nousi - Immortan Joen Imperaattoriksi. Vaikka emme siis tällä kertaa tule näkemään Tom Hardyn Mad Maxia."

"Chris Hemsworth esiintyy tohtori Dementuksena, Anya Taylorin vastapuolena.
Joy'n nimikkosankari. Chris Pratt todella onnistuu imuroimaan animaatiorooleja. Näyttelijä hyödyntää Super Mario Brothers -elokuvan menestystä lainaamalla kykynsä elokuvaan Garfield-elokuvaan, jossa hän antaa äänensä nimikkokissalle, joka rakastaa lasagnea ja vihaa maanantaita."

"ryöstöseikkailuun yhdessä isänsä Vicin kanssa, jota tässä äänenä esittää Samuel L. Jackson, ja hänen hyvän ystävänsä ja kumppaninsa Odien kanssa. Kuukauden päätteeksi meillä on vielä yksi suuri elokuva.
Netflixistä. Streamer tykkää kyllä työskennellä Jenny from the Blockin kanssa ja se on juuri sitä, mitä näemme jälleen kerran sci-fi-toimintaelokuvassa Atlas. Tämä elokuva nähdään Jennifer Lopezin yrittämässä löytää luopiollista tekoälysotilasta, jonka kanssa hänellä on yhteinen salaperäinen menneisyys, ja jolla on mahdollisuus lopettaa kaikki sodat yksinkertaisesti lopettamalla ihmiskunnan. Sanomattakin on selvää, Lopezin Atlas Shepard ei voi antaa sen tapahtua. Tähän päättyy jälleen yksi Screen Time -jakso."

"Muistakaa palata muutaman viikon kuluttua, kun käännämme huomiomme katsomaan, mitä kesäkuussa 2024 on luvassa..."

Ennakot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää