Suomi
Gamereactor
Videos
RKGK
HQ

RKGK - Video Preview

RKGK - Video Preview

Audio transcriptions

"On kiistatonta, että 3D-tasohyppelypelit on suunnattu ja räätälöity nuoremmalle yleisölle...
jo jonkin aikaa. Tämä ei tarkoita sitä, että vain lapset pelaavat 3D-tasoloikkia, sillä se on totta.
kaukana totuudesta. Mutta olipa kyseessä sitten Ratchet and Clank, Spyro the Dragon, Banjo-Kazooie.., Sonic the Hedgehog, lista jatkuu. 3D-tasohyppelypeleillä on ollut tapana olla tietty tyyli ja teema."

"jotka sopivat nuoremmille ihmisille.
Latinalaisen Amerikan Wabi Zabi Games pyrkii kääntämään tämän ajatuksen päälaelleen tulevalla 3D-tasohyppelypeli RKGK, joka tunnetaan myös nimellä Rakugaki. Kyseessä on nimike, joka sijoittuu metropoliin, jossa luovuus ja persoonallisuus on imetty ihmisistä pahan ja ahneen yrityksen toimesta."

"joka tunnetaan nimellä herra Buff. Nuoren Valan ja hänen robottiseuransa Ayon tehtävänäsi on - murtaa herra Buffin sorto taiteellisen ilmaisun avulla matkustamalla ympäri maailmaa.
ja maalaamalla mielenhallintaa harjoittavien, Big Brotherin kaltaisten monitoreiden ja mainostaulujen päälle.
tahraten ne värikkäillä, eloisilla ja kaoottisilla japanilaisvaikutteisilla graffiteilla."

"RKGK on monella tapaa vähän kuin De Blancin kypsä versio. Kyllä, se on ehkä outoa.
mutta molemmissa peleissä pukeudut päähenkilöksi, jonka tavoitteena on taistella vastaan.
sortoa maalaamalla ja värittämällä ympäristöäsi. RKGK:ssa on samanlaisia brutalistisia arkkitehtuuria vailla karismaa ja alistettuja ja murskattuja kansalaisia, jotka on vapautettava myllerryksestään, ja suoraan sanottuna tämä konseptina toimii kuin rasvattu."

"RKGK ei tarvitse monimutkaista ja emotionaalisesti haastavaa kerrontaa ollakseen viihdyttävä, sen sijaan se jättää tämän tavoitteen sujuvalle ja sulavalle mekaniikalle, joka mukautuu ja loistaa tavalla, jolla kaikkien hyvien 3D-tasohyppelypelien pitäisi. Vala osaa kaikki perinteiset liikkumistekniikat mukaan lukien tuplahyppääminen, liukuminen, liukuminen ja jopa seinähyppääminen, mutta hän voi myös käyttää apunaan Splatoonin kaltaisia kykyjä, joiden avulla hän voi luistella jokaisen tason läpi jättäen jäljen."

"maalia perässään. Tasot ovat melko suoraviivaisia. Ne ovat itsenäisiä tasoja, joissa on pystysuuntaisuutta, hiomalaitoja, vaihtelevia vihollislajeja, runsaasti vaaroja, kuten pohjattomia pudotuksia ja kuumia laatikoita, jotka kestävät kukin kolme tuntia.
noin 10 minuuttia, jos tutkit usein ja yrität kaivaa esiin - jokaista salaisuutta. Wabuzabi Games on tehnyt hyvää työtä ahtauttaessaan tasoja salaisuuksilla, jotka ovat kieltämättä melko haastavia kaivaa esiin, sekä useita lisähaasteita, jotka useimmiten vaativat sinua palaamaan takaisin ja pelaamaan tasoja uudelleen..."

"vaikeasti saavutettavan 100 prosentin tavoitteen saavuttamiseksi. Saatat ihmetellä, miksi, sen lisäksi, että haluat olla viimeistelijä, viitsisit kerätä kaikki nämä eri esineet jokaisella tasolla. Tasojen välillä Vala palaa keskusalueelle, jossa hän voi olla vuorovaikutuksessa myyjien kanssa hankkiakseen kosmeettisia tuotteita, esimerkiksi uusia asuja tai ulkoasuja hänen lennokin kumppanilleen Ayolle. Äläkä ole huolissasi mikrotransaktioista."

"sillä Wabuzabi Games on vahvistanut, että RKGK on täysin offline-peli.
ilman online-tukea. Se tarkoittaa, että pelissä ei ole tulostauluja, joilla kilpailla, mutta...
se tarkoittaa myös sitä, että ei ole premium-kauppaa, joka yrittäisi myydä sinulle esineitä.
Yksi RKGK:n vahvimmista puolista on sen esittely. Polarisaatio on ankea kaupunkimaiseman ja Valan värikkään vaikutuksen sekä hänen eloisan ja loistavan animoidut graffitit tekevät tästä pelistä silmänruokaa. Meistä kuitenkin tuntuu, että RKGK:lla on edessään tavallaan myös identiteettikriisin. Se on selvästi tasohyppelypeli, joka on räätälöity enemmänkin aikuisille faneille, kuten teema, kerronta ja selkeä dialogi vahvistavat, mutta pelattavuus tuntuu usein hieman liian alkeelliselta ja yksinkertaiselta. Jälleen kerran 3D-tasohyppelypelien ei tarvitse olla sielunmaiseman syvyyttä ollakseen viihdyttäviä aikuisille, mutta mielestämme siinä on selväpiirteinen ero sen välillä, miten haastetta tarjotaan ja mille kohderyhmälle nämä pelit on suunnattu."

"Mikään tästä ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että RKGK vaikutti erittäin viihdyttävältä tasohyppelypeliltä.
niiden muutaman tason aikana, joita saimme testata. Mielestämme Wabuzabi Games on toimittanut tarpeeksi ainutlaatuisia elementtejä ja teemoja, jotta peli voi erottua ja menestyä ja olla jotain, jota ihmisten pitäisi pitää silmällä, kun se tekee ensiesiintymisensä PC:llä tänä vuonna."

"kesällä."

Ennakot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää