Suomi
Gamereactor
Videos
Superman
HQ

Film Frenzy: Episode 13 - Will Superman be strong enough to carry the DC Universe

Film Frenzy: Episode 13 - Will Superman be strong enough to carry the DC Universe

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin Film Frenzy -ohjelman 13. jaksoon. Tänään on taas vuorossa vain minä ja Alex. Olemme taas kuin mielessämme, se on vain 4. syntymäpäiväjakso, luulisin.
Neljännen syntymäpäivän juoksu, joo. Mutta ei, kyllä, tänään on vain minä ja Alex. Me menemme puhumme supersankareista. Elokuva-ala, olemme tavallaan tässä oudossa tavallaan vaiheessa, jossa ei ole kovinkaan paljon jännittäviä uutisia, joista puhua. Olemme välissä apinat. Ja olemme apinoiden välissä, joo. Ensi viikolla on luultavasti viimeinen apinakautemme - jakso, luulisin. Ellei tule lisää apinaelokuvia tai apinaleffoja, en tiedä..."

"Luulen niin. Voin etsiä niitä sinulle jos haluat. Mutta ei, kyllä, me puhumme siitä.
supersankareista tänään. Pääasiassa siksi, että saimme molemmat nähdä ensi kertaa David Corenswet'n - Teräsmiehestä tulevassa Supermanissa. Lausutaanko se niin? Luulen niin, en ole Varmasti. Luulin sen olevan Corenswet. Niin olen aina sanonut sen päässäni. Corenswet."

"Mutta se ei oikein, en tiedä, se ei kuulosta kivalta nimeltä. Katsotaan.
Daven Teräsmiestä. Onko selvä? Niinpä niin. Näemme sen ensi kertaa. ...siitä...
elokuvasta, joka on tulossa, sen nimi tulee olemaan Teräsmies, uskoakseni, koska he pudottivat - se perintöosuus. Joo. Pidän siitä, että perintöosuus on poistettu, mutta mielestäni se on myös..."

"hieman outoa, että sen nimi on Teräsmies. Joo, en tiedä. Luulen, että...
Teräsmies-nimitys vain helpottaa valtavirtayleisön tarttumista siihen, Niin kai. Niin. Jos laitat perinnön, se on kuin, minun täytyy nähdä, kuinka monta...
minun täytyy nähdä ennen kuin lähden? Juuri niin. Sanon kuitenkin, että soittaminen - se Teräsmies on vähän tylsä minun silmissäni. Tiedätkö mitä tarkoitan? Joo. Pidän nimestä niin paljon kuin koko entinen DC-juttu oli omalla tavallaan syvältä, eikö? Pidän todella paljon Man of Steelin nimestä. Minusta se oli loistava nimi elokuvalle, koska se on kirjaimellisesti - supersankarin nimi, mutta se on myös hieman erilainen. Ja se oli kunnon elokuva myös. Voisi olla myös hieno Stalinin elämäkertaelokuva. Joo, joo, se olisi. Josif Stalin jota joskus kutsuttiin Teräsmieheksi. Jep. Oikeastaan Teräsmiehen innoittaja, uskoisin."

"Voi... Joo. Hei, katsokaa, nyt alamme puhua triviaa. Mutta ei, kyllä, luulen että se on.., Toivon vain, ettei tästä tule samanlaista kuin supersankarielokuvista tulevaisuudessa. I Tarkoitan, sanon tulevaisuudessa, tarkoitan, meillä on Deadpoolin kaltaisia elokuvia, joita kutsutaan vain Deadpooliksi.
Kapteeni Amerikka. Thor. Se on aika yleistä, että supersankarielokuvia kutsutaan näin, mutta se on vähintäänkin tylsää. Joten toivon, että DC tavallaan lopulta luopuu siitä, koska meillä on jo ollut Wonder Woman, eikö? Meillä on jo ollut Wonder Woman -elokuvia, Meillä on ollut Aquaman. Kaksi Aquamania, kyllä. Mitä me aiomme tehdä? Käymme läpi kaikki tuon uudelleen? Pitääkö kaikki vanhat vaihtaa Wonder Woman 2016:ksi tai miksi tahansa? Niin kuin.., En ole siitä kiinnostunut. Joka tapauksessa, puhutaan oikeasti Supesista. Mitä mieltä olette?
Ned? Pidätkö asusta? Pidätkö asusta? En oikeastaan, en. Minusta se on vähän..."

"liikaa, ymmärrän kyllä, että he eivät voineet käyttää täyttä, ja mielestäni valaistus on liian...
ei varmaan ole paras mahdollinen, koska se on aika pimeä, ja viimeinen, niinku, se on vähän.., se muistuttaa minusta vähän liikaa Snyderverseä, koko tassut lihassa...
puku, niinku, sininen olento näyttää vähän, niinku, se on vähän niinku suomuinen iho joka joka hänellä on päällään, eikä niin kuin varsinainen puku, mikä on outoa, koska jos katsoo, James Gunnin muita juttuja, ja sama pukusuunnittelija on työskennellyt muun muassa Peacemakerissa, ja Peacemakerin puku on todella hyvä, ja se on todella kirkas, ja se on todella elinvoimainen, ja katsot, jopa Guardiansin puvut ovat ihan ok. Kolmas vähän, tiedäthän, mutta vähän tylsä, mutta joo, minusta se oli vähän tylsä. En tosin oikeastaan välitä, että puku ei ole paras mahdollinen. Luulen, että odotan tätä vielä, odotan tätä vielä kovasti."

"koska mielestäni tarvitsemme hyvän Teräsmies-elokuvan. Jotain, jonka aioin heittää takaisin että koska meillä on jo ollut Homelander ja Omni-Man, en usko, että tarvitsemme.., Teräsmies Teräsmiestä, joka tappaa lopussa ja jolla on hieman särmää. Luulen, että me...
Tarvitsemme aidosti hyvän miehen, joka on valmis pelastamaan kissan puusta..."

"yhtä paljon kuin hän on valmis pysäyttämään avaruusolion laukauksen ulkopuolella.
Joo, olen samaa mieltä. Minusta se on kirjaimellisesti täydellinen aika tehdä Teräsmies oikein.
Joo.
Jotain mitä emme ole nähneet vähään aikaan. Tarkoitan, että Man of Steel oli monella tapaa sillä tiellä, mutta sitten Zack Snyder meni Zack Snyderin tielle ja kirjaimellisesti pakotti hänet rikkomaan yhden..."

"säännön ensimmäisen elokuvan lopussa. Joten kyllä, mutta toivottavasti emme näe mitään sellaista.
Toivottavasti se on hyvin, tavallaan, puhdas versio hahmosta, joka käynnistää tämän.
Puvusta puhuttaessa ymmärrän kyllä mitä tarkoitat. Kun katson sitä, luulen, että...
sen alaosa, varsinkin saappaat ja kaikki se, näyttää mielestäni aika hyvältä."

"Rungot ovat hienot.
Juuri niin. Se on tosin yläpuoli. Näin jonkun kuvaavan sitä, kuten, se näyttää moottoripyöräpuvulta, eikö?
Joo..."

"Se on paikoitellen todella väljä. Se on käpristynyt. Siinä on, niinku, niskan ympärillä on aukko. Se ei vain näytä istuvan hänelle oikein.
Ja kyllä, väri on vähän, tavallaan, pesty ja...
se ei tunnu niin eloisalta kuin mitä olemme nähneet muissa James Gunnin töissä."

"Ja sanon kuitenkin myös, että niin huono kuin DC Extended Universe lopulta olikin, Mielestäni puvut eivät olleet erityisen huonoja. Mielestäni puvut, olivat yleisesti ottaen aika hyviä. Joten mielestäni he olisivat voineet katsoa kohti sitä ja niitä ihmisiä, jotka ovat työskennelleet sen parissa vuosien varrella, koska..."

"Luulen, että kaikista paheistaan huolimatta en usko, että puvut olivat niitä asioita, jotka todella laittoivat viimeisen naulan DC Extended Universen arkkuun.
Ne eivät olleet suurin pettymys.
Minusta Wonder Womanin asu on edelleen..."

"Star on aika lailla sellainen, mitä hahmolle haluaisi. Minusta se on täydellinen...
visuaalinen esitys siitä. Hieman tylsiä ovat tietysti Shazam ja Black Black.
Adam ja muut sellaiset, koska ne ovat vain ihopukuja, joihin on juuri laitettu salama.
edessä. Se on vähän tosi tylsää, mutta... Meillä on aina ollut sellainen pallopussimainen rakenne..."

"Niissä on myöskin sellainen, tiedäthän? Se on vain vähän, niinku, liian, niinku, tai joku, jolla on, niinku, paljon...
mustia päitä nenässään on, niinku, Teräsmiehen puku on varmaan paras juttu.
Ja se on vähän... Outoa on se, että se on väljä, koska varmasti, kuten, David Corenin työ, mikä hänen sukunimensä onkaan, on saanut tästä ihan hirveästi kyytiä."

"Hän on ollut siinä Hollywoodissa, tiedäthän, rukouksia ja parsakaalia, periaatteessa, tiedäthän? Hän on ollut Hän on tehnyt kaikkensa päästäkseen kuntoon tätä elokuvaa varten ja saadakseen.., massiivisesti runkkaamaan sitä varten. Ja sitten hänen pukunsa on vähän löysä ja vähän.., ei oikein näytä häntä, se on kuin, no, tiedäthän, anna meille mitä haluamme. Antakaa meille lihaksia. Ihmettelen, kuinka paljon tai onko pehmusteita käytetty. Niinku, ei sillä että sillä olisi väliä. I Tiedän vain, että esimerkiksi Henry Cavill on Henry Cavill ja hän on massiivinen, eikö? Ja puku näyttää olevan aika hyvin istuva hänelle. Mutta esimerkiksi Homelander ja Anthony Starr. Hän saa siitä puskurin. Joo, hän ei ole massiivinen. Puku on suunniteltu niin, että hän näyttää - sillä tavalla. Joten täytyy ihmetellä, miten se on muotoiltu tuolla ylhäällä. Olettaisin, että sen perusteella, mitä olemme saaneet selville, - Teräsmiehen puvuista tähän mennessä, että se on melko hyvin istuva. Tiedäthän, että hänellä ei ole, hän näyttää, tiedäthän, aika isolta, mutta ei kuitenkaan aivan massiiviselta."

"Joten luulen, että se on luultavasti enemmän linjassa sen kanssa. Mutta toinen outo asia kuitenkin, tässä puvussa ja tavassa, jolla sitä on esitelty, on se, että hän istuu.
Pidän siitä. Pidätkö sinä siitä? Tykkään siitä, että hän ikään kuin laittaa saappaat jalkaan. Se, niinku, rypistyy pukua, jos ymmärrät mitä tarkoitan. Joo. Minusta on vain outoa, että sinä..."

"että hän ei seisoisi tai olisi sellaisessa asennossa, jossa hänellä on vähemmän - tilaa puvun näyttää tavallaan rypistyneeltä ja vähän rähjäiseltä. Mutta en tiedä. Se on hyvin epätavallinen tilanne. Mutta tiedäthän... Minusta se on hyvin James Gunnin tapaista. Se on hyvin James Gunn. Milloin tämän elokuvan piti tulla ulos? Heinäkuussa 2025, luulisin, eikö? Joten me olemme.., yli 13 kuukauden päässä siitä, että elokuva edes ilmestyisi. Niin, hyvin pitkä aika sen ilmestymiseen. Joten meillä on paljon aikaa nähdä siitä lisää. Ja Jamesin tuntien Gunnin ja hänen toimintatapansa, uskon, että tulemme näkemään paljon tästä elokuvasta."

"Joo, tiedämme luultavasti kaiken alusta loppuun ennen kuin se edes ilmestyy, rehellisesti sanottuna. Koska siinä tulee olemaan vuotoja. Juuri niin. Ja seuraava, joka tulee on myös, se on luultavasti... Näemme Nicholas Holtin Lex Luthorina jossain...
muodossa. Joo. Koska he eivät ole olleet hiljaa hänen roolistaan. Kaikki tietävät."

"että Nicholas Holt esittää Lex Luthoria tässä elokuvassa. Joten oletan, että saamme maistiaisen - jossain vaiheessa. Mitä muihin rooleihin tulee... Onko Millie Alcockin tarkoitus olla tässä elokuvassa, Eikö niin? Supergirlinä? Hän on Supergirl. Tuolla on Nathan Filly Vihreässä Lyhdyssä.
Tuolla on veturinainen. En muista hänen nimeään. Tuolla on... Onko Haukkamies tässä mukana?
Täällä on paljon tavaraa. Ja se on toinen Gunnismi, koska hän todella pitää kokonaisuuksistaan, kuten.., supersankarijuttuihinsa. Ja hän pitää myös tavallisista miehistä. Kuten Star-Lordista, joka on normaali kaveri, joka ei ole yhtä kyvykäs kuin muut jäsenet - muut Guardians of the Galaxy. Ja silti hän on päähenkilö, koska hän tavallaan perustelee - ja tekee elokuvasta uskottavan hahmon yleisölle. Ja mielestäni että hän saattaa olla menossa siihen suuntaan Teräsmiehen kanssa. En ole täysin varma siitä. Enkä tiedä kuinka hyvin se toimisi. Mutta luulen, että saappaiden pukeminen ja sellainen... Hän on melkein Hänellä on myös kasvot, että tämän on palattava töihin. Tiedäthän, kun siellä on se massiivinen muukalainen ulkona. Ja se voi olla hyvin paljon elementti, koska näemme..."

"Teräsmiehen alkua. Ja luulen, että siksi meillä on niin paljon muitakin sankareita, että he sanovat: "Okei, Teräsmies, sinun täytyy ottaa hallintaasi..."...
Mikä on kaupungin nimi? Metropolis. Metropolis. Sekoitan sen aina Megamind Metro City. Ja hän, kuten... Luulen, että se voisi olla se näkökulma. Mutta en tiedä."

"Olen innoissani nähdäkseni sen. Ja toivottavasti ei ole niin paljon spoilereita, koska haluaisin vain...
mennä sisään aika tuoreena ja puhtaana. Tiedättekö, luotan paljon James Gunniin ja siihen, mitä hän tekee.
Mutta samalla en valehtele, että olen hieman huolissani tästä elokuvasta, koska siitä yksinkertaisesta syystä, että Guardians of the Galaxy, The Suicide Squad, kaikki nämä muut supersankarit elokuvia, joita rakastamme siitä, mitä Gunn on tehnyt aiemmin. Peacemaker, toinen niistä, TV-sarja, mutta ei elokuva. Mutta pointti on se, että nämä, jotka ovat vain tavallaan - lisäelementtejä laajempaan kerrontaan. Tämän elokuvan on käynnistettävä DC-universumi."

"Käynnistää se kunnolla. Huoleni on se, että siitä tulee luultavasti kaksi ja puoli - tunnin mittainen, jotakuinkin sen verran, koska elokuvat ovat nykyään yleensä niin pitkiä.
Ja siinä ajassa meidän on luotava pohjaa DC-universumin tulevaisuudelle, luoda pohjaa Teräsmiehelle, kaikille näille eri hahmoille, tehdä kaikkea tätä, olla yhtenäinen kerronta myös tässä yhdessä ainoassa elokuvassa. Minua huolestuttaa, että olemme mahdollisesti Rebel Moon -tilanteeseen, jossa tapahtuu liikaa kerralla. Niin, se on..."

"ei laskeudu sillä tavalla kuin pitäisi. Ja se on minun pieni huolenaiheeni sen suhteen. Jos olet sanoit, että tämä oli, jos sanoit, että tämän elokuvan näyttelijäkaarti on samanlainen kuin Teräsmiehen näyttelijäkaarti, se on kuin se on Teräsmies, Lois Lane, pari Kenttiä, siellä tulee olemaan keskeinen roisto, Sanotaan, että se on tällä kertaa Lex Luthor kenraali Zodin sijaan. Niin, mutta kuten, tiedätkö, sinulla on..."

"Tämä elokuva kertoo Teräsmiehestä. Se luo pohjan Teräsmiehelle hahmona.
Olisin hyvin tyytyväinen siihen ja siihen mitä James Gunn tekee, mutta olen hieman huolissani siitä, että...
hän venyttää itseään liikaa ja yrittää tehdä liian monta eri asiaa kerralla.
Joten joo, en tiedä. Onko teillä samanlaisia huolia? Se nähdään sitten kun, Se nähdään vasta sitten, kun saamme sen. Ymmärrän Rebel Moon -argumentin, jonka mukaan James Gunn saattaa olla - ajattelee ainakin kahden elokuvan päähän. Ja hän saattaa sanoa, että älkää huoliko, kun me..."

"Supergirl tai Creature Commandos tai kaikki muutkin elokuvat.
muita, joita hän on suunnitellut DCEU:n ensimmäiseen osaan, sen ensimmäiseen vaiheeseen, - Gods and Monsters -osaa. Hän sanoo, että kun pääset siihen, näet koko kuvan. Se on kuin, James, he eivät ehkä aio antaa sinulle budjettia noihin elokuviin. Ne ovat myös niinku vuosien päähän. Onko ihmisillä motivaatiota ja aikaa pysyä mukana koko ajan?
useita vuosia? Riippuu siitä, onko ensimmäinen hyvä. Niin riippuu. Kaikki riippuu siitä, onko se ensimmäinen, Se on kuin Iron Man. Ihmiset olivat halukkaita katsomaan MCU:n juttuja, koska he ajattelivat, että no.., Iron Man oli hyvä. Ja vaikka siinä ei ollutkaan, enkä usko, että ehkä, en usko, että että Teräsmiehen piti välttämättä luoda nämä pohjatyöt niin kuin, okei, näkee tarkalleen missä mihin juoni menee. Koska Thanos nähtiin vasta Avengersissa. Et nähnyt, tiedäthän, Nick Furyn idean Nick Furysta näitte vasta Iron Manin lopputeksteissä. Joten ehkä se on saamme Teräsmies-elokuvan, joka antaa meille loistavan hahmon, joka on perustamme."

"uudelle DCU:lle. Ja lopussa saamme pienen vihjeen siitä, että on muitakin juttuja...
joihin hän voi osallistua. Myös Supergirl tulee mukaan aivan lopussa, ja se on Supergirlin asetelma. Toivon todella, että niin käy. Toivon todella, todella toivon. Koska Olen aina ollut vakaasti sitä mieltä, että vaikka Marvelilla on luultavasti yleisesti ottaen paremmat sankarit, DC-universumissa on aina ollut paremmat konnat ja paremmat tarinat. Se on aina ollut minun näkemykseni siitä, mutta sitä ei ole koskaan toteutettu kunnolla teatterimuodossa."

"Joten toivon todella, että niin käy. Olen vain huolissani, koska.., Iron Man ilmestyi 2008, 2009, jotain sinne päin. 2008. 2008. En voi, olen varma, että...
Disneyn ja Marvel Studiosin isoilla kihoilla oli suunnitelmia laajentaa Iron Mania entisestään, mutta.., ja, tiedäthän, koko elokuvauniversumiksi. Mutta en voi kuvitella, että kun he valmistautuivat Iron Manin tekemiseen, he ajattelivat, että tämä on siis ensimmäinen elokuva. Kun pääsemme Avengersiin, juoni on tässä. Niin kuin, Luulen, että se oli enemmänkin, että tehdään vain Iron Man. Jos se tuottaa paljon rahaa, niin sitten mennään."

"Siitä eteenpäin. Kun taas tässä on, no, sitä ei voi edes sanoa, että se on menossa niin...
tavalla. Tiedämme sen menevän tuohon suuntaan, koska hän on hahmotellut koko ensimmäisen vaiheen. Niinpä, Luulen, että tässä elokuvassa on paljon vaaroja, joita sen on jotenkin - ylittää ja selviytyä, koska elämme hyvin tietoisella aikakaudella elokuvissa käyvien kuluttajien keskuudessa."

"Eikä tämä ole vain uudenlainen elokuvauniversumi. Tämä on taas DC, ja ihmiset ovat ennenkin joutuneet kärsimään DC:ssä, joten he ovat entistä varovaisempia.
Joten, en tiedä. Noin kolme vuotta pois DC:stä, jos sitäkään. Ottaen huomioon esimerkiksi Batmanin on tavallaan oma erillinen yksikkönsä, mikä on toinen asia megahämmennystä."

"Koska jopa Marvelin kanssa on Sony-verse, joka on aivan sekaisin. Siellä on niinku tämä, tämä rengastuli tien toisella puolella. Ja sitten on kiva, tavallaan, tarkoitan, - MCU:sta on myös tulossa sekasotku. Niinku, se on, koko, koko, aikamoinen paskanjauhanta, Kaikki alkaa olla todella, todella sotkuista. Koska miksi minun pitäisi, en välitä multiversumeista."

"En välitä mistään sellaisesta. Jos sanot, että on miljoona tohtoria - Muukalaisia maailmassa, miksi välittäisin, jos Benedict Cumberbatch kuolee? Se on se, Se on mielestäni suurin ongelma, johon se on kaatunut. Eikä se pysty vastaamaan tuohon kysymykseen. Se ei voi aidosti antaa vastausta, paitsi että, mutta katsokaa, tuolla on yksi zombi, Tiedäthän? Ja niin MCU on myös joutunut vähän sekaisin, mutta se oli, se on, tiedäthän mitä Marvelin kanssa. Kaikki on sidottu samaan universumiin."

"Jos haluan nähdä uuden Batman-elokuvan, jos haluan nähdä uuden Jokeri-elokuvan, ja jos haluan mennä katsomaan uutta Teräsmies-elokuvaa, minun on ymmärrettävä, että ne ovat kaikki kolmessa eri elokuvassa.
universumeissa, mikä on erityisen raivostuttavaa, kun kahta niistä ei olisi olemassa. No, yksi niistä ei olisi olemassa ilman ensimmäistä. Jokeri-elokuvaa ei olisi olemassa ilman Batmania. Ja silti emme tule koskaan näkemään Batmania täysin toteutuneena Todd Phillipsin Jokerversiossa, koska hän on, tiedäthän.., liian keskittynyt antamaan elokuvan, en tiedä kenelle tässä vaiheessa, koska ensimmäinen elokuva oli incel, tiedäthän, kuten Black Panther, periaatteessa. Se oli incel Black Panther. Ja toinen hänellä on tyttöystävä. Hän ei voi enää olla incel. Tiedäthän, ketä varten se on?
Ja on syytä sanoa myös, että sitten on vielä Peacemaker päälle. Ja Peacemaker on todella, todella outo tilanne, koska ensimmäinen kausi oli osa DC Extended Universea, mutta toinen kausi ei ilmeisesti kuulu DC Extended Universeen. Se on täysin erilainen asia. Se jatkaa ensimmäisen kauden juonta. Joten en tiedä mitä siellä tapahtuu."

"Se on jo monimutkaista ja outoa. Se saa pääni kipeäksi. Juuri niin. DC on kuin juna.
romu. Ja huolimatta siitä, että se on painanut isoa punaista reset-nappia, se on edelleen junanraato.
Ja se minua tässä elokuvassa todella huolestuttaa, koska mielestäni se tarvitsi sitä, sen pitää olla vain Teräsmies. Sen pitää kertoa vain Teräsmiehestä. Pidetään se todella yksinkertaisena, todella yksinkertaista. Teräsmies vastaan Lex. Hyvä vastaan paha. Mitä seuraavaksi? Puhumme siitä sen jälkeen olemme saaneet tämän elokuvan ulos ovesta. Asetetaanpa vain tämän hahmon kulissit. Mutta sen sijaan, Tässä on Hawkman, tässä on Vihreä Lyhty, tässä on Supergirl... Sinä olet kuin, Odota hetki. Olen varma, että James Gunn, koska hän on loistava elokuvantekijä, - on suunnitellut tekevänsä kaiken tämän kunnolla. Mutta minusta on vasta tulossa.., taas vähän tietoisemmaksi, vähän huolestuneemmaksi, kun näkee näitä tontteja näin hahmoteltuina."

"Enpä tiedä. Toivottavasti se yllättää meidät. Minusta se on vielä, minulla on vielä toivoa sen suhteen, koska Teräsmies on yksi helpoimmista hahmoista tehdä oikein, jota ei ole koskaan tehty...
Oikein. Ja hän ei ehkä olekaan. Asia on niin, että ihmiset luulevat nykyään haluavansa - Luulen, että olemme saaneet tarpeeksi särmää ja grungea ja gorea ja mitä tahansa. Minusta se on kuin.., En pidä Invinciblestä. Hot take. En oikeastaan pidä siitä. Minusta se ei ole kovin hyvä. Minusta se ei ole hyvä."

"se on taas yksi supersankarijuttu, joka noudattaa täsmälleen samoja trooppeja, jotka me jo tunnemme, ja parodioi asioita parodioimatta niitä oikeastaan edes. Se vain kopioi niitä.
Ja ainoa asia, joka sen puolesta puhuu, on eeppinen veri. Ja minusta se ei ole enää kiinnostavaa.
En oikeastaan välitä. On paljon asioita, joilla yritetään myydä sinulle kuinka paljon verta ja verta he on. Pojat alkaa jo vähän ärsyttämään, koska se on kuin, kaverit, me menemme vielä hullummaksi."

"tällä kaudella. Me mennään vielä hullummin. Sulla tulee penis ja se räjähtää.
Ja siinä kaikki. Se on ollut myyntivaltti kolmena kautena peräkkäin.
Joten minusta voisi olla niin, että koko grunge-ytimen voisi kääntää täysin päinvastaiseksi...
helvetinmaiseman, jota supersankarielokuvat yrittävät nyt kuvata. Koska jopa Deadpoolin kaltaiset, se on ainoa MCU-projekti ja se tulee olemaan R-luokiteltu elokuva. Jos sen kääntää toisinpäin, etsitään klassista, ei Christopher Reeven Teräsmiehen campinessia, vaan sellaista puhdasta sielua, että tämä on hyvä kaveri ja hän haluaa tehdä hyviä asioita."

"Milloin viimeksi näimme aidosti jotain tuollaista? Kapteeni Amerikka, ensimmäinen Kostaja, haluan sanoa, koska Winter Soldier on kuin eräänlainen vakoilutrilleri. Ja sitten Civil Warista tulee tavallaan sellainen, että se on enemmän Avengers-elokuva kuin Captain America.
elokuva. Joten kuten ensimmäinen Avenger on luultavasti viimeinen kerta kun näimme sen. Ja se oli 13 vuotta sitten."

"Joten, tiedättehän, antakaa meille lisää hyviä ihmisiä, koska se on mukavaa. Ja se on myös se on tapa tuoda takaisin vanhojen Teräsmies-juttujen nostalgia ja samalla antaa ihmisille - jotain, joka on tälle sukupolvelle elokuvakatsojia aivan uutta. Enpä tiedä. Siinä vain kaksi senttiä.
Mutta luulen, että James Gunn on joku, joka ymmärtää tuollaisia hahmoja. Ja hän ei lukisi kaikkia Teräsmies-sarjakuvia ja valitsisi niistä ne, joissa hän on paha, koska siinä ei ole mitään järkeä."

"tehdä sitä. Se olisi mielestäni liian Snyder-keskeistä. En malta odottaa, että joku satunnainen hahmo, jota et ole koskaan nähnyt...
ei ole kuullut, ilmestyy ja tappaa Teräsmiehen elokuvan lopussa. Joo, se olisi hyvä.
Mutta joka tapauksessa, joo, meidän piti puhua myös Marvelista, mutta luulen, että olemme jo pitäneet tämän hyvin pitkälti Teräsmiehestä ja DC:stä, joten pidämme sen."

"Hänhän on nyt se iso juttu, eikö olekin? Se, että he voivat näyttää kuvan, ja saada aikaan koko keskustelu sen ympärille, osoittaa, että kiinnostus on edelleen suurta...
tähän elokuvaan. Ja se on kaikki mitä he tarvitsevat nyt, luulen. Ja se osoittaa myös, miten huonosti käytetty Teräsmiestä on käytetty jo vuosia. Milloin viimeksi? Joo, Man of Steel oli aika hyvä, mutta se johti siihen auto-onnettomuuteen, joka on DC. Joten milloin viimeksi oli todella hyvä, vankka Teräsmies-juttu? Joo, animaatiot, kuten My Adventures with Superman, ovat ilmeisesti - todella hyvä, mutta se ei ole valtavirtaa. Se on ilmeisesti todella hyvä sarja, mutta se ei ole..."

"todella valtavirtainen katsaus supersankariin, alkuperäiseen supersankariin, tiedäthän?
Aivan, se on reilu pointti. Mutta puhumme luultavasti enemmän DC:stä ja Teräsmiehestä tulevaisuudessa, varsinkin kun saamme nähdä siitä enemmän. Vuodelle 2025, kyllä, Film Frenzy.
Ehkä he jakavat kuvan Lexistä ja se saa meidät kaikki todella vihaiseksi ja puhumme siitä."

"Hän ei ole edes kalju! Mutta joo, joka tapauksessa, tämä on ollut jakso 13 Film Frenzy. Palaamme ensi viikolla, toivottavasti Magnuksen kanssa, puhumaan jostain. Puhutaan apinoista.
Ai, apinoista, tietysti. Apinoiden kausi. Meidän täytyy puhua apinoista. Joten kyllä, pysykää kuulolla sitä varten."

"Alex, kuten aina, oli ilo tavata. Kuten aina, ilo."

Haastattelut

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää