Suomi
Gamereactor
Videos
Lord of the Rings: The Hunt for Gollum
HQ

GRTV News - A new The Lord of the Rings film is coming in 2026

GRTV News - A new The Lord of the Rings film is coming in 2026

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisia. Tänään meillä on todella jännittävä juttu, jos olet suuri Keski-Maan fani. Tai ehkä se on todella huolestuttava jos olet suuri Keski-Maan fani. Olipa asia miten tahansa, se on Keski-Maata. Tänään puhumme tulevasta Taru sormusten herrasta -elokuvasta."

"elävän toiminnan elokuvasta, jota Warner tekee, Warner Brothers. Peter Jackson on mukana tuottajana, Andy Serkis on mukana näyttelijänä ja myös ohjaajana. Ja se on ilmestyy vuonna 2026. Katsotaanpa siis näitä tietoja.
siitä, mikä tämä elokuva on."

"Warner julkistaa sormusten herra -elokuvan The Hunt for Gollum tuotannon, jossa Andy Serkis ja julkaisu vuonna 2026. Elokuvan pääosassa ja ohjaajana nähdään Andy Serkis ja sen tuottajana toimii Peter Jackson. Keski-Maalla on siis vielä paljon tarinoita kerrottavana, isoja ja pieniä...
isolla ja pienellä ruudulla. Joten samalla kun pidämme silmällä Mammutti-eeposta, The Rings of Poweria ja Prime Videota, IP, joka on edelleen Embracer Groupin käsissä, on ollut - työn alla kaksi muuta Tolkienin universumista ja Taru sormusten herrasta kertovaa projektia. Warner Brothers ilmoitti tänään The Lord of the Rings The Hunt for Gollum -elokuvan tuotannosta, elokuvan sormusten herrasta kertovasta pahaenteisestä hahmosta. Niin loistavasti valkokankaalle tuotu Andy Serkisin ja Peter Jacksonin trilogian toimesta. Serkis, vaikka on menestyksekkäästi jatkanut uraansa Hollywoodissa, ei ole koskaan hyvästellyt tärkeintä rooliaan. Ja nyt hän tekee sen ei vain näyttele jälleen kerran, kerran Hobittiä, jonka vaikutus on laskenut alaspäin yhden sormuksen vaikutusta, vaan myös ohjata elokuvan. Andylla tulee olemaan neliö mukanaan, kun Peter Jacksonin toimii elokuvan tuottajana Warnerin tytäryhtiön New Line Cineman kanssa. Tällä hetkellä, tällä hetkellä, ei enempää, ei paljon enempää yksityiskohtia tiedetä projektista, mutta sen on tarkoitus olla julkaistavaksi vuonna 2026. Tiedämme, että työn alla on myös Taru sormusten herrasta -sota of the Raurim, animaatioelokuva, joka sijoittuu 200 vuotta ennen Hobittien tapahtumia ja jonka ohjaajaksi tulee Kenji Kamiyama. Tässä on siis Klonkku. Ai niin, kiitos Variety. Mutta kyllä, tuolla on Klonkku."

"Jos ette ole nähneet Gollumia aiemmin, olkaa yllättyneitä, jos ette ole, mutta tuolla hän on. Niinpä niin, aika mielenkiintoinen tilanne tämä. Joten kyllä, siellä on paljon erilaisia Taru sormusten herrasta.
juttuja vielä työn alla. Aina on ollut todella, että me, he ottivat hieman vähän taukoa koko Sormusten herra -tyylistä ja menivät..."

"Hobittiin 2010-luvulla. Se oli iso juttu Hobitti-trilogian kanssa.
ja niin edelleen. Joten... mutta kyllä, emme ole koskaan, Taru sormusten herrasta ei ole koskaan ollut kadonnut. Se on aina ollut Warner Brothersin rahasampo, ja nyt näyttää siltä, että he - valmistautuvat yrittämään lypsää sitä uudelleen. Taru sormusten herrasta on siis sormusten sota."

"Raurim, jonka odotetaan tällä hetkellä, uskoakseni vielä odotetaan ilmestyvän tämän vuoden joulukuussa.
Meillä ei ole vielä traileria, mutta sen odotetaan ilmestyvän vielä tämän vuoden joulukuussa. Joten me katsotaan, ehtiikö se tuohon päivämäärään. Muuten kyllä, tämä ilmestyy vuonna 2026. Se tulee Se tulee olemaan sellainen live action -juttu. Otsikosta päätellen, The Hunt for Gollum, se on..."

"näyttää siltä, että se voisi olla jatko-osa. Mutta meillä ei ole vielä mitään tietoa.
juonen yksityiskohtia vielä. Se voisi olla jotain, joka tapahtuu juuri ennen tai sen aikana...
kun Klonkku on tavallaan Mordorin örkkien vangitsemana. Periaatteessa mitä Taru sormusten herrasta Gollum, aivan kamala peli, periaatteessa mitä se näytti kertovan sen tarinassa. Joten ehkä se on se tai ehkä se on jotain sen jälkeen. En ole kovin varma, mutta Gollum kuoli Tuomiovuorella. Tiedäthän, hän putosi vuorelle ja, no.., Tulivuoresta on aika vaikea tulla ulos, kun siihen on pudonnut. Mutta me..."

"täytyy katsoa, mihin tämä vie hänet. On mielenkiintoista nähdä Andy Serkisin ohjaavan - elokuvassa myös, koska Peter Jackson on suurimmaksi osaksi ohjannut kaikki nämä elävän toiminnan suuria Sormusten herra ja Hobitti -juttuja. Joten hän antaa sen tehtävän Andy Serkisille, joka on hyvin kokenut elokuvissa nykyään. Hän ei ole ainoastaan hän on ollut aiemmin mukana Sormusten herrasta ja pienissä palasissa myös Hobittia, mutta Andy Serkis on tehnyt niin monia muita massiivisia franchising viime aikoina, mukaan lukien Apes-trilogia."

"Hänellä taisi olla rooli Star Warsissa jonkin aikaa, jos olen oikeassa. Joten se oli se, että kuin no. Hän on The Batmanissa Matt Reevesin kanssa Alfredina. Andy Serkis on siis aivan uskomaton.
kaikkialla. Paljon massiivisia juttuja. Hän on erittäin kokenut ja ohjaaminen ei ole...
ei ole hänelle uusi juttu. Hän on tehnyt sitä ennenkin. Meidän on nähtävä, miten tämä elokuva - muotoutuu. Olen aina hieman epäröivä, kun ajattelen Taru sormusten herrasta -juttuja..."

"koska en usko, että mikään on pystynyt vastaamaan Peter Jacksonin trilogiaan. Mutta Minä pysyn optimistisena. Ehkä tämä on se oikea. Ehkä tämä on seuraava iso juttu Taru sormusten herrasta. Mutta tiedämme sen suhteellisen pian. Se ilmestyy noin kahden vuoden kuluttua.
aika. Joten kuulemme lisää tietoa juonesta ja näyttelijäkaartista ja muuta sellaista..."

"ennen trailereita ja vastaavaa vuonna 2026. Joten pysykää kuulolla kaiken sen suhteen. Mutta muuten kyllä, enempää aikaa minulla ei ole tänään. Nämä ovat viimeiset GRTV-uutiset tällä viikolla. Joten pysykää kuulolla.
seuraavaan uutiseen maanantaina. Toivottavasti nautitte perjantaista ja viikonlopusta.
ja kyllä, nähdään toisella puolella. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää