Suomi
Gamereactor
Videos
Fallout 4
HQ

GRTV News - Fallout 4 topped UK sales charts last month

GRTV News - Fallout 4 topped UK sales charts last month

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään emme aio puhumme viime viikosta, emmekä oikeastaan puhu sitä edeltävästä viikosta, - vaan koko kuluneesta kuukaudesta. Puhumme huhtikuusta 2024, ja puhumme siitä siksi, että huhtikuun teemana oli tavallaan Fallout, Eikö niin? Puhuimme paljon Fallout-jutuista koko huhtikuun ajan, kiitos..."

"että Fallout-sarja ilmestyi, ja se herätti taas paljon kiinnostusta sarjaa kohtaan.
ja kaiken Fallout-jutun vaikutus levisi tavallaan yli. Nyt olemme nähneet erilaisia paloja tietoja, jotka viittaavat siihen, että Fallout, erityisesti pelit, ovat menestyneet todella hyvin - kun otetaan huomioon, että ne ovat saaneet ennätyslukuja..."

"joita emme ole nähneet vuosiin, ja että ne ovat lentäneet hyllyiltä...
niiden fyysisiä kopioita. Mutta emme ole tarkalleen tienneet, kuinka hyvin ja kuinka hyvin Fallout on pärjännyt verrattuna muihin vakiintuneisiin ja uudempiin sarjoihin. Nyt tiedämme. Siitä puhumme tänään."

"Niin, Fallout 4 oli Britannian myydyin peli huhtikuussa.
Tiedän, aivan hullua. Bethesdan roolipeli on ollut listojen kärjessä lähes kymmenen vuotta julkaisun jälkeen.
Sanoisin siis, että Fallout-universumin kaikki osa-alueet ovat hyötyneet Prime Videon debyytistä.
Fallout-sarjasta on vähättelyä. Fallout 4 ja Fallout 76 ovat saavuttaneet lukuja, jotka ovat ei ole nähty vuosiin tai ei koskaan ollenkaan, ja edellisen pelin fyysiset kopiot lensivät hyllyiltä pois että ne jäivät niin nopeasti, että olisi voinut luulla sen olevan aivan uusi julkaisu alkaen Bethesda eikä lähes vuosikymmenen vanha suosikki. Jos tämä on mielestäsi vain liioittelua, viimeisimmät myyntiluvut Yhdistyneessä kuningaskunnassa huhtikuussa 2024 todistavat sen selvästi. Gamesindustry.biz on raportoinut, että Fallout 4 oli Britannian myydyin peli viime kuussa. Se päihitti EA Sportsin FC24:n, Helldivers 2:n, Call of Duty Modern Warfare 3:n, Grand Theft Auto 5:n, Hogwarts Legacyn ja Redin."

"Dead Redemption 2. Kymmenen parhaan joukossa oli myös kaksi muuta Fallout-peliä sijoilla 8 ja 9, Fallout New Vegas ja Fallout 76 pääsivät myös kärkeen, Fallout 3 jäi vain WWE 2K24:n taakse.
ja pitää listan 11. sijaa. On sanottava, että koska tiedot perustuvat fyysisiin ja digitaalisiin myyntitietoihin, yksikään Nintendon peli ei ole päässyt listalle, koska yhtiö ei ole ollut tavallisesti jakaa näitä tietoja, mikä on melko merkittävää, sillä useimmiten Mario Kart 8 Deluxe on vakioasiakas näissä kaavioissa. Tieto kertoo myös, että huhtikuuhun verrattuna 2023, pelimyynti on laskenut 7 % ja konsoli- ja laitteistomyynti on laskenut massiivisesti 30 % vuoden tähän mennessä, PS5:n ja Xbox-sarjan myynti on laskenut 25 % kummankin ja Switchin myynti 38 %. Uusien Switch-pelien puute on epäilemättä osasyynä tähän. Yllättääkö Fallout 4:n myyntimenestys sinua?
Nyt joo, iso eräänlainen tähti tässä on Nintendon puolella. Myönnettäköön, että Nintendo ei ole ollut kovin kiireinen vuoden 2024 alku, on ollut vain muutama ensimmäisen osapuolen peli."

"joista monikaan ei ole erottunut niinkään... tiedäthän...
myyntitiittana. Meillä oli Mario vs. Donkey Kong, joka on myynyt miljoonia, mutta sitä ei koskaan katsota...
odottaa sen olevan valtava myyntimenestys, ja sekin oli helmikuussa. Princess Peach Showdown on luultavasti se, joka tulee myymään parhaiten, jos mikään niistä tulee myymään, mutta sekin oli..."

"Maaliskuussa ja sen jälkeen ei ole ollut mitään muuta suurta Nintendon yksinoikeusversiota, joten...
Nintendon puuttuminen tästä listasta on hieman yllättävää, koska yleensä me yleensä Mario Kart on yleensä listalla, mutta se ei myöskään ole kovin yllättävää. Toinen asia, joka on mielestäni melko yllättävä on Minecraft. Minecraft on yleensä näillä listoilla myös vakiokamaa, ja Minecraft on yleensä näilläkin listoilla ja se ei ole täällä, joten onko se taas..."

"Microsoft tai Mojang ei ole jakanut digitaalisia myyntitietojaan.
pelistä en ole aivan varma, mutta joka tapauksessa se, mitä siitä voi ottaa, on se, että Fallout 4 on päihittänyt monia muita todella vakiintuneita ja massiivisia pelejä koko huhtikuun 2024 aikana.
ja nousi Britannian myydyimmäksi peliksi. Tiedäthän, että aina tulee olemaan se tähti..."

"mainitsemiemme pelien kanssa, mutta voittaen sellaiset pelit kuin EA Sports FC 24, The nouseva ja valtavan suosittu Helldivers 2, Call of Duty Modern Warfare 3, Grand Theft Auto 5, jonka kyllä se on peli joka on vanhempi kuin Fallout 4 mutta me kaikki tiedämme kuinka suosittu Grand Theft Auto on ja sitten sellaiset kuten Hogwarts Legacy ja Red Dead Redemption 2 myös. Ottaen huomioon Tylypahkan Legacy on todella iso juttu Isossa-Britanniassa, koska meillä on paljon potteripäätä..."

"Britanniassa, koska se on eräänlainen Britannian luoma franchising, joten kyllä, erittäin vaikuttava...
Fallout. On myös todella vaikuttavaa, että Fallout New Vegas ja Fallout 76 sijoittuivat 8. ja 9. sijoille.
sekä se, että Fallout 3 melkein ylsi melkein myös top 10:een, mutta jäi WW2K24:n taakse.
joka oli upouusi peli aika pitkälti tuossa vaiheessa, joten kyllä erittäin mielenkiintoinen tilasto."

"En voi kuvitella, että näemme montaa näistä Fallout-peleistä toukokuun listalla, kun tuo ilmestyy noin kuukauden päästä, mutta eihän sitä koskaan tiedä, eihän sitä koskaan tiedä...
ehkä jotain villiä tapahtuu ja näemme toisen Fallout-pelin, joka pääsee mukaan...
May listalle, mutta epäilisin sitä henkilökohtaisesti uh mutta kyllä tämä on tämänpäiväinen jakso on GRTV Uutiset. Palaan huomenna aamulla seuraavaan jaksoon, joten pysykää kuulolla ja..."

"Muuten toivottavasti nautitte maanantaista ja kyllä nähdään toisella puolella. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää