Suomi
Gamereactor
Videos
God of War: Ragnarök
HQ

GRTV News - Report: God of War: Ragnarök is the next Sony exclusive coming to PC

GRTV News - Report: God of War: Ragnarök is the next Sony exclusive coming to PC

Audio transcriptions

"Hei ja tervetuloa toiseen GRTV News, olen Alex, kuten tavallista vie sinut läpi viimeisimmät pelien, varusteiden, teknologian, viihteen, mitä ikinä haluatte ja todellakin mitä ikinä rakastatkin. Meillä on aina kaikki se täällä GRTV-uutisissa ja laajemmassa Gamereactorissa..."

"joten jos pidät elokuva-arvosteluista, peliarvosteluista, pelien esikatselusta, yksinoikeudella tehdyistä sisältöä ja paljon muuta, tutustu Gamereactoriin, mistä tahansa sen saatkin. Mutta ilman sen enempää tämän päivän uutinen koskee uutta Sonyn peliä, joka on tulossa PC:lle. Suljen nyt vain ikkunan nopeasti, jotta voimme siirtyä suoraan asiaan. Periaatteessa God of War Ragnarok on mainostettu seuraavaksi suureksi Sonyn peliksi, joka on tulossa PC:lle. Sony ja PC eivät ole ollut parhaat suhteet, kun Helldiversin PSN-vaatimusjuttu on mennyt pieleen."

"ja sitten sen jälkeen Ghost of Tsushima poistettiin maista joissa ei ole PSN:ää Steamissa, koska pelissä on online-osio...
joten vaikka haluaisit vain yksinpelin, et voi saada sitä, jos olet ei ole PSN-tiliä ja monilla alueilla se ei vain ole saatavilla joillekin syy. Mutta joo, paremmalla mielellä saatamme saada Sonyn yksinoikeuspelin, joka on vain yksittäinen..."

"pelaaja, joka tulee toivottavasti kaikille alueille ja se olisi God of War Ragnarok. Me olemme nähnyt vuodon Bill Bill Coon joka on yleensä aika luotettava näissä Sony jutuissa, he lähes aina PlayStation Plus -pelit joka kuukausi oikein ja he ovat palanneet takaisin Jonkinlainen ilmoitus siitä, että saamme God of War Ragnarokin, ehkä ilmoitus siitä."

"siitä tässä kuussa. Ei olisi yllättävää nähdä se pian ottaen huomioon, että Horizon Forbiddenin West ilmestyi tänä vuonna myös PC:lle. Se ilmestyi vuonna 2022, God of War...
Ragnarok ilmestyi vuonna 2022, joten näemme, että Sony tavallaan pyrkii saamaan nämä pelit...
nopeammin ja nopeammin. Se on luultavasti yksi suurimmista tällä hetkellä, joka voisi tulla..."

"PC:lle, jos ajattelemme mitä muuta Sony on julkaissut. On Marvelin Spider-Man.
2, The Last of Us Part 2 ei taida olla vielä PC:llä. En todellakaan pysy perässä The Last of Usia niin paljon kuin pitäisi, mutta nuo ovat ehkä tärkeimmät asiat.
joita odotamme innolla Sonyn julkaisuna PC:lle. Mutta kuten sanoin, siellä tulee olemaan hieman happamilla mielialoilla luulen, että mitä tahansa Sony seuraavaksi PC:lle julkaisee, koska Ghost of Tsushiman, Helldiversin ja PSN:n takia, joka ei ole vieläkään päättynyt..."

"vaikka se näyttääkin siltä, että se on ratkaistu, koska Sony tuplasi takaisin...
että sinulla on oltava PSN-vaatimus, PSN-tili voidaksesi pelata Helldiversiä. Se on sittemmin, vaikka se on väännetty takaisin, Steamiin niillä alueilla, joilla on on PSN et vieläkään voi vielä ostaa Helldiversiä ja ostoksesi on palautettu automaattisesti takaisin ja sama on mennyt eteenpäin Ghost of Tsushiman osalta PC:llä. Se on vähän sekaisin Sonyn ja PC:n välillä tällä hetkellä, koska näyttää vain siltä, että yksi yhtiö ei tunnu ymmärtävän, mitä markkinoilla haluaa siellä. Mutta joo, oletko innoissasi God of War Ragnarokista PC:llä? Luuletko, että Sonyn näpelöi pussin niin pahasti, että siitä tulee pelkkä floppi? Kerro mielipiteesi ja Nähdään huomenna JLTV Newsin videolla. Hei hei."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää