Suomi
Gamereactor
Videos
F1 Manager 2024
HQ

F1 Manager 2024 - Video Preview

F1 Manager 2024 - Video Preview

Audio transcriptions

"Meidän on usein vaikea innostua urheilupeleistä yksinkertaisesti siksi, että monilla on taipumus vuosittaiseen julkaisumuotoon, jossa on vain marginaalisia parannuksia löydettävissä joka vuosi. Jotain on kuitenkin oltava F1:n vedessä, ehkä halu pitää yllä - iteroida ja innovoida kuten itse urheilua, sillä Frontierin simulointimestarit Developments ovat onnistuneet luomaan ja tuomaan mielekkäitä ja jännittäviä parannuksia heidän vuosittaisiin F1 Manager -peleihin, ja tämän vuoden peli, F1 Manager 2024, heidän kolmas pelinsä sarjassa sarjassa, seuraa jälleen kerran samaa linjaa. Meillä on ollut tilaisuus sukeltaa hieman F1 Manageriin."

"2024 osana esikatselusessiota testataksemme ja kokeillaksemme monia uusista ominaisuuksista.
muutaman tunnin ajan. Vaikka on selvästi vielä muutamia outouksia, jotka ovat sarjan on ollut vaikea korjata alusta asti, mutta tämä peli on kuitenkin se potentiaalia olla loistava, sillä uudet ominaisuudet ja järjestelmät muuttavat peliä monin tavoin."

"Tämän listan kärjessä on Create a Team -pelitila. Tämä ei ole mitään uutta simulaatio- tai F1-tilassa, sillä olemme nähneet sitä käytettävän muuallakin, mutta se tekee sen, että se heittää ja avaa ovet uusille henkilökohtaisille mahdollisuuksille...
samaan aikaan. Voit luoda joukkueen tyhjästä. Voit valita maalauksen, nimen, värimaailman, logon suunnittelun, sponsorit, kuljettajien kokoonpanon, kilpa-asun suunnittelun, miten auto on rakennettu toimimaan. Jos keksit sen, sinun on luultavasti otettava vastuu siitä."

"se tässä tilassa. Se on epäilemättä paljon hallittavaa, mutta se on myös erittäin miellyttävää.
tiimin täydellinen hallinta, ja F1 Manager 2024:ssä on kaikki työkalut, joiden avulla voitte tehdä tämä. Mutta sinun on oltava fiksu budjetista riippumatta, sillä jos valitset kaksi veteraania, - kuljettajia, molemmat odottavat voittavansa kilpailuja, ja kaikki muu johtaa turhautumiseen."

"ja tiimin sisäisten erimielisyyksien syntymiseen. Jos luulit, että monimiljoonaisen urheilujoukkueen johtaminen - oli tarpeeksi vaikeaa, niin yritä nyt tehdä se pitämällä samalla kaikki työntekijäsi tyytyväisinä. Tämä on käsite uuden mentaliteettijärjestelmän, jossa jokaisella työntekijällä, myös kuljettajilla, on...
tunnetila, joka muuttuu sen mukaan, miten heitä kohdellaan ja miten he suoriutuvat, tiimin suorituskyvystä, sopimustilanteesta, siitä, kuinka paljon heille tehdään töitä, ja niin edelleen. Jos liiketoiminta- ja johtamisstressi ei ollut tarpeeksi, niin kisapäivän ongelmat epäilemättä työntävät monet yli laidan. Frontier oli selvästi sitä mieltä, että pelaajilla oli liian helppoa Grand Prix, sillä mekaaniset virheet on nyt otettu käyttöön. Pohjimmiltaan, mitä enemmän kulumista ja kulumista oma auton osat kestävät, sitä todennäköisemmin ne rikkoutuvat. Koska sinulla on vain tietty laillinen määrä kutakin osaa kauden aikana, ja jos niitä on saatavissa enemmän, siitä seuraa rangaistuksia."

"on yritettävä saada kukin kestämään niin kauan kuin mahdollista, mutta useimmiten tämä liittyy suuri riski ja mahdollisuus epäonnistumiseen, joka voi lopettaa kilpailun kokonaan.
Mekaaninen vikaominaisuus yhdistettynä luojatiimitilaan ja uuteen, yksityiskohtaisempaan hallintajärjestelmät merkitsevät sitä, että F1 Manager 2024:stä on tulossa todella suuri askel..."

"eteenpäin sarjan kannalta. Se ei ole vielä missään nimessä täydellinen, ja huomasimme muutamia ongelmia.
logon ja muokkauspaketin käyttö on hieman hankalaa, ja automallit - kilpailujen aikana leikataan toistensa läpi ja yleisesti ottaen ne ovat kömpelöitä, kuten on ollut tapana.
sarjassa sen perustamisesta lähtien. Odotamme, että muutamat näistä ongelmista saadaan korjattua."

"ennen julkaisua, mutta muuten näyttää siltä, että Frontier pyrkii saamaan aikaan Codemastersin F1-sarjan kanssa. Tässä pelissä on niin paljon yksityiskohtia.
jota kilpa-ajopainotteisemmat sarjat eivät pysty saavuttamaan, emmekä tarkoita vain pelkkää simulaatioelementteihin, vaan siihen, miten kuljettajat ja tiimin työntekijät keskustelevat keskenään ja jakavat tietoa."

"elintärkeää tietoa esimerkiksi oikeiden kollegojensa ääniä käyttäen. Paras tapa kuvailla tätä peliä ja koko sarjaa on, että se on tehty todellisia F1-faneja varten, jotta he ymmärtäisivät unelmansa moottoriurheilun parissa, ja tämänvuotinen painos pyrkii nostamaan tämän uudelle tasolle."

Ennakot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää