Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - PlayStation names two new co-CEOs

GRTV News - PlayStation names two new co-CEOs

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään aion olla puhun hieman PlayStationista. On ollut muutama mielenkiintoinen tiedonpätkä jotka ovat viime aikoina tulleet julkisuuteen, mukaan lukien täydellinen, sanoisimmeko, että ilmoitus, tiesimme jo sen olemassaolosta, mutta Assassin's Creedin ilmoitus Shadows. Mutta puhumme siitä luultavasti torstaina, koska siellä on suuri paljastus koskien huomenna iltapäivällä. Sen sijaan puhumme tänään PlayStationista, koska..."

"Jim Ryanin lähdettyä, joka taisi virallisesti lähteä Sony Interactive Entertainmentista.
ja eräänlaisen PlayStationin, PlayStationin toimitusjohtajan roolin takaisin, tai takaisin loppuvuodesta huhtikuun lopussa, kun uusi tilikausi alkoi, tai kun edellinen tilikausi päättyi, PlayStation on nyt etsinyt uutta toimitusjohtajaa. Ja he ovat keksineet ratkaisun, - ja se on, he aikovat jakaa tehtävän kahden henkilön kesken. Emme ole ennen nähneet tällaista, Ei se ole täysin ennenkuulumatonta, näin on tapahtunut eri tilanteissa ennenkin, mutta kyllä, tulee olemaan pari mielenkiintoista nimeä, jotka otetaan haltuun yli PlayStationin pyörittäjänä tulevaisuudessa. Joten kyllä, PlayStation ilmoittaa mielenkiintoisia uusia johtajia, Killzonen ja Horizon Zero Dawnin luoja Herman Holst saa ylennyksen yhdessä Sonyn veteraanin Hideaki Nishinon kanssa. Viime syyskuussa Jim Ryan siis vahvisti, että hän olisi jää eläkkeelle Sony Interactive Entertainmentin toimitusjohtajana 31. maaliskuuta. Tämä on johtanut Hiroki Tokille SIE:n väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi viimeiset kuusi viikkoa, mutta japanilaisyhtiö on vihdoin saanut löytänyt sopivan korvaajan. Kyllä, korvaajat ovat monikossa, koska Sony paljastaa, että Herman Holst ja Hideaki Nishino korvaavat Ryanin toimitusjohtajina 1. kesäkuuta. Jotkut teistä ovat ehkä kuullut Herman Holstista tai ainakin nähnyt hänet jossakin PlayStationin jutussa tai haastattelussa."

"Hän on tällä hetkellä PlayStation Studiosin johtaja ja hän oli mukana perustamassa Horizon Zeroa Dawnia ja Killzonea kehittävän Guerrilla Gamesin mukana. Nishino-san on myös Sonyn veteraani, mutta on ollut enemmän kulissien takana. Näin tulee ilmeisesti olemaan myös jatkossa.
Sanon näin, koska heillä tulee olemaan erilaiset vastuut. Holstista tulee toimitusjohtaja SIE:n studioliiketoimintaryhmästä, johon kuuluvat PlayStation Studios, Bungie ja PlayStation Tuotannot. Jälkimmäinen osa tarkoittaa sitä, että hän vastaa myös tulevista elokuvista, TV ohjelmista, sarjakuvista ja vastaavista, jotka perustuvat PlayStationin franchising-ohjelmiin. Samaan aikaan Nishino-san tulee olemaan PlayStation Platform Business Groupin toimitusjohtajaksi. Periaatteessa hän valvoo kaikkea joka ei liity ohjelmistojen tekemiseen. Hänen tehtävänään on sen sijaan SIE:n teknologia, tuotteet, palveluista ja alustakokemuksesta sekä huolehtii myös kolmansien osapuolien julkaisijoista, kehittäjistä suhteista, laitteistojen markkinoinnista ja muusta vastaavasta. Aika näyttää, onko se hyvä ratkaisu."

"että pelaaja ja entinen pelinkehittäjä johtaa PlayStationin viihdepuolta ja joku muu huolehtisi muista asioista. Luuletko, että tämä johtaa parempaan PlayStationiin?
Ja siinä on Herman Holst.
Siitä tulee mielenkiintoista. On selvää, että ihmisiin kohdistuu paljon paineita tulla ja ottamaan vastaan PlayStationin kaltaisen suuren yrityksen johtajan roolin. Mutta on ollut..."

"Jim Ryanin toimikausi PlayStationin johdossa oli tavallaan, sen loppupuolella, hieman...
tavallaan hieman tahriintunut. Hän keskittyi paljon asioihin, jotka eivät ole tuottaneet tulosta...
kuluttajamielessä monella tapaa, tai ei ole oikeastaan mennyt perille kuluttajien keskuudessa. On valtava keskittyminen live-palveluun. Ja kyllä, se antoi meille Helldivers 2:n kaltaisen pelin. Mutta on ollut paljon erilaisia live service -projekteja, jotka ovat olleet työn alla, mutta jotka näyttäisivät eivät ole jo, ovat jo epäonnistuneet, pitäisikö sanoa, kuten Last of Usin moninpeliprojekti jonka Naughty Dog on sittemmin tavallaan lopettanut. Joten, kyllä, Jim Ryan tavallaan päätyi viemään yhtiön tavalla, joka tuntui mielestäni hieman myöhästyneeltä, eikö totta?
Live-palvelumalli, battle royale -juttu oli todella kukoistava. Sitten PlayStation ajatteli, että tehdäänpäs se. Ja he tavallaan alkoivat tehdä sitä pari vuotta sitten."

"myöhään, kun ihmiset alkoivat aloittaa, ja aloimme nähdä näitä projekteja, kun ihmiset alkoivat saada - kyllästyivät niihin. Meidän on siis nähtävä, pystyvätkö Holst ja Nishino tavallaan.., johdattaa yhtiötä eri suuntaan paremmalla tavalla. En usko, että PlayStation ovat nykyään lainkaan huolissaan, kun otetaan huomioon viimeaikaiset tilanteet, joita Xboxilla on ollut ovat joutuneet kohtaamaan. Luulen, että PlayStation on luultavasti melko tyytyväinen tapaan, jolla se toimii."

"Yritykset ovat monin tavoin samanlaisia kuin Nintendo. He tekevät asiansa, he tekevät asiansa erittäin hyvin, ja se on, he ovat melko tyytyväisiä siihen. Joten, mutta taas, ehkä se on, tiedättehän, jotain mikä muuttuu tulevaisuudessa. Mutta se nähdään sitten tulevaisuudessa. Kesäkuun 1. päivä nämä kaksi astuvat tehtäväänsä. Älkää odottako vaikutusta 2. kesäkuuta. Heidän odotetaan olevan täällä koko tämän vuoden."

"pitkälle tulevaisuuteen. Joten, tiedättehän, alamme luultavasti nähdä heidän tekojensa vaikutuksen...
Sonyn ja PlayStationin osalta kuukausia, vuosia myöhemmin. Mutta kyllä, muutoin, kerro meille, mitä mitä mieltä olette. Ovatko Holst ja Nishino mielestäsi oikeita valintoja tehtävään? Kerro meille alla oleviin kommentteihin. Ja muuten, palaan nyt huomenna taas uuteen GRT-uutiseen. Jälleen kerran, ei varmaankaan tule olemaan Assassin's Creed Shadows. Säästetään se torstaiaamulle. Mutta kyllä, puhumme jostain epäilemättä yhtä mielenkiintoisesta. Siihen asti kuitenkin kiitos että katsoitte, ja nähdään seuraavassa jaksossa. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää