Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Nintendo reportedly in talks with Sega about "New Switch" and "Switch 2"

GRTV News - Nintendo reportedly in talks with Sega about "New Switch" and "Switch 2"

Audio transcriptions

"Hei kaikki, tervetuloa toiseen GRTV News, olen Alex kuten tavallista kattaa iltapäivisin viimeisimmät ja parhaat asiat pelaamisesta, laitteista, teknologiasta, viihteestä, mistä tahansa...
mistä pidät ja mitä rakastat. Meillä on aina kaikki se täällä GRTV Newsissa ja laajemmin Gamereactor Networkissa, joten jos pidät peliarvosteluista, elokuva-arvosteluista, peliarvosteluista, pelien esikatseluja, yksinoikeudella tuotettua sisältöä ja paljon muuta, muista käydä Gamereactorissa."

"mistä ikinä sen saatkin. Mutta pitemmittä puheitta tänään puhumme konsolista, joka on nimeltään tulee olemaan mielessämme, kunnes se julkaistaan ja luultavasti vielä vuosia, seuraaja Nintendon Switch-järjestelmälle. Nyt uuden raportin tai uuden huhun mukaan sanoisin, että Segan ja Atlusin vuotaja Midori, Midori väittää, että periaatteessa Sega ja Nintendo vuonna tässä Davin täällä kokoamassa ihanassa jutussa, Sega ja Nintendo ovat jutelleet keskenään Switchistä ja Nintendo on puhunut siitä New Switchinä ja Switch 2:na. A monet haluavat Switchin seuraajan olevan nimeltään Super Nintendo Switch, itse olen mukaan lukien, monet Gamereactorissa, monet fanit haluavat sen olevan nimeltään Super Nintendo Switchiksi, koska se tuntuu mukavalta viittaukselta NES:lle ja SNES:lle ja yhdelle niistä ensimmäiset kerrat, kun pystyimme tekemään sen, koska tiedätkö, et voinut oikeastaan siirtyä alkaen Wii:stä Super Wii:hen tai vastaavaan, se ei kuulostaisi hyvältä. Mutta Super Nintendo Switch, SNES, kuulostaa aika siistiltä. Joka tapauksessa, mitä tahansa tämä uusi Switch mallia kutsutaan, sisäisesti Segan ja Nintendon kanssa käytyjen keskustelujen perusteella sitä kutsutaan nimellä New Switchiksi, jota olemme nähneet Nintendon kutsuvan jotain New blankiksi ennenkin New 3DS:n ja New Super Mario Bros:n kanssa, mutta se on oikeastaan harvinaisempaa ja sen kutsuminen nimellä Switch 2:sta on tavallaan järkevää. Ilmeisesti kuten olemme nähneet paitsi Nintendon myös muuten..."

"paljon asioita on kutsuttu PlayStation 2:ksi, Xbox on vähän outo Xbox Onen kanssa, Xbox Series X, mitä tahansa. Mutta luulen, että monet näistä nimistä ovat tavallaan sitä, mitä odotimme, - mutta on mielenkiintoista, että Nintendo viittaa siihen useilla nimillä, koska se tavallaan...
osoittaa, että ehkä he eivät ole vielä edes päättäneet, mikä tämän uuden pelin nimi tulee olemaan."

"konsolista vielä. Midori kertoo myös, että on epätodennäköistä, että näitä nimiä säilytettäisiin tulevaisuudessa virallisesti, joten tulemme näkemään ehkä uuden nimen, joka ei ole Switch 2 tai New Switch. Se, että sitä kutsutaan Super Nintendo Switchiksi kuten Dav aivan oikein kirjoittaa täällä, on se, että se tarkoittaisi todennäköisesti sitä, että monet ihmiset ajattelisivat, että että kyseessä on jonkinlainen Switch Pro -malli eikä varsinainen päivitetty konsoli. Nyt ensimmäisten parin vuoden aikana voisin kuvitella, että suuri osa julkaisuista, joita tulemme näkemään Nintendo Switch, Super-versio, mikä ikinä Switchin seuraaja tuleekaan olemaan nimeltään, monet näistä julkaisuista tulevat myös Switchille, joten en ole varma, että se on oikeasti onko sillä väliä, jos sitä kutsutaan Super Nintendo Switchiksi. Minkä nimen haluatte sen olevan?
Mikä tämän Switch 2:n nimi pitäisi mielestäsi olla? Olemme huudelleet siitä."

"jo ikuisuuksia, saamme paljastuksen ennen ensi vuoden huhtikuuta, mutta haluaisin sen oikeastaan heti nyt. Kertokaa mitä mieltä olette Switch 2:sta ja nähdään huomisessa GOTV-uutisvideo."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää