Suomi
Gamereactor
Videos
Prison Architect 2
HQ

Prison Architect 2 - Video Preview

Prison Architect 2 - Video Preview

Audio transcriptions

"Ottaen huomioon, kuinka monta kertaa olemme aiemmin joutuneet kärsimään pelien debyytistä ennen niiden ovat oikeastaan valmiita, joko sisällön tai kiillotuksen puuttumisen muodossa, on vaikeaa nähdä Prison Architect 2:ta ilman suuria varoitusmerkkejä."

"Tämä peli on viivästynyt lukuisia kertoja, ja jopa sen pitkäaikainen pääkehittäjä ja sen tukistudio on ottanut tuotantovastuun.
kaikki tämä ennen kuin peli on debytoinut ja annettu fanien käsiin.
On monia syitä olla huolissaan tästä jatko-osasta, minkä vuoksi me napsimme osoitteessa mahdollisuuden päästä testaamaan sitä muutama kuukausi ennen julkaisua."

"Julkaisu on nyt asetettu 3. syyskuuta, joten kehittäjällä Kokulla on kuukausia aikaa jatkaa pelin hiomista ja parantamista.
tämän pelin parantamista, minkä vuoksi jotkin kömpelöt elementit ja suorituskykyongelmat eivät oikeastaan ole häiritsevät meitä nyt liikaa.
Hieman enemmän meitä huolestuttaa pelin tutoriaaliratkaisu, joka kamppailee saavuttaakseen tarkoitustaan."

"Prison Architect 2 opettaa pelaamaan pääasiassa kahdella tavalla.
Ensimmäinen on ponnahduslaatikoiden muodossa, joissa on lyhyitä videoleikkeitä ja kuvauksia, jotka lähinnä toimivat minikäsikirjoina jokaiselle keskeiselle pelimekaniikalle.
Ne ovat epäilemättä informatiivisia, mutta ne ovat myös unohdettavia ja helposti väärinymmärrettäviä, ja kun ne sulkee, niitä on hyvin vaikea löytää ja lukea uudelleen."

"Onneksi on olemassa käytännönläheisempi vaihtoehto, joka palvelee myös toissijaista tarkoitusta kuin kampanja.
Prison Architect 2:n kampanja on samankaltainen kuin muutkin johtamis- ja simulaatiokampanjat siinä, että sinun täytyy työskennellä ainutlaatuisten vankiloiden tasojen läpi ja ratkaista niissä esiintyviä ongelmia."

"joita nämä ongelmat vaivaavat.
Muutaman ensimmäisen tehtävän ajan, joista viisi saimme kokea tämän matkan aikana.
peli opettaa sinua käyttämään perusrakennusmekaniikkaa, kuinka määrätä huoneita, varmistaa turvatoimien noudattaminen, palkata työntekijöitä ja ottaa vankeja, rakentaa sähkökaapeleita ja vesijohtoja, kaikki keskeiset elementit, joilla vankilaa voi itse johtaa, ilman, että peli opastaa sinua matkan varrella."

"Vaikka tämä on teoriassa hyvä lähtökohta, käytännössä se jättää toivomisen varaa, koska tehokkaasti otat vankilan, teet hyvin vähän pieniä tehtäviä, jotka vaativat hyvin vähän vaivaa, ja sitten siirrytään seuraavaan 50 minuutin kuluttua.
Prison Architect 2 selittää suoraan sanottuna vain huonosti, miten peliä pelataan, mikä on on epäilemättä turhauttavaa niille, joilla on vähemmän kokemusta tästä genrestä."

"Positiivista on se, että jos pääset vaikean alkuvaiheen yli, peli on alkaa kasvaa itseensä, ja juuri tässä vaiheessa alkaa näkyä sen loistokkuus.
ja potentiaalia sen alla.
Johtojärjestelmät ovat syvällä ja tarjoavat runsaasti syvyyttä, rakennuselementit mahdollistavat todella luovan suunnittelun ja muotoilun, ja turvaominaisuudet tuovat lisäkerroksen siihen, miten lähestyt hallintaa."

"Tämän lisäksi on etenemis- ja tasoitusjärjestelmä, jonka avulla voit hankkia päivityksiä ja -ominaisuuksia.
avaamalla uusia huoneita vankilaan ansaitsemalla kokemusta pelissä tehtävistä sopimuksista, mikä tekee ihmeitä pitämällä sinut kiireisenä.
Ja tämä kaikki ennen kuin puhutaan pelin suuresta muutoksesta edeltäjäänsä verrattuna, se, että se on 3D eikä enää 2D."

"Vaikka alkuperäisen Prisonin 2D-estetiikassa oli mielestämme tiettyä viehätystä Architect, ei voi kieltää, etteikö 3D:hen siirtyminen merkitsisi sitä, että peli on yksityiskohtaisempi, tuntuu...
elävämpi ja mukaansatempaavampi, ja tuntuu luonnollisemmalta tehdä monimutkaisia vankiloita, jotka koostuvat useista kerroksista."

"Joskus 3D-keskeisyys johtaa muutamiin kömpelöihin kohtaamisiin, varsinkin kun olet yrität olla tarkka sijoittelussa ja rakentamisessa, mutta mielestämme tämä on unohtuu hyvin nopeasti, kun ohjausjärjestelmä tuntuu hieman intuitiivisemmalta...
käyttää ja käyttää."

"Kun otetaan kaikki tämä huomioon, sekä se, että peli tukee hiekkalaatikkotilaa, jossa voit päästää luovuutesi valloilleen, on selvää, että pelissä on paljon uutta.
Prison Architect 2:n suhteen on paljon jännittävää.
Se tarvitsee muutaman kuukauden lisäaikaa varmistaakseen, että sillä on tarvittava kiillotus ja kiilto..."

"ennen debyyttiä, mutta kaikki huolenaiheet, joita sinulla oli sisällöstä ja siitä, miten tämä peli on ollut on kehitetty, voidaan unohtaa, sillä peli on laadukas ja siinä on paljon potentiaalia.
tässä johtamisjatkumossa."

Ennakot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää