Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Film Frenzy: Episode 14 - We Conclude Simian Season with One Final Ape-Out Session

Film Frenzy: Episode 14 - We Conclude Simian Season with One Final Ape-Out Session

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin, luulen, että tämä on 14. jaksomme Film Frenzy. Se on vain minä ja Alex taas. Vain todelliset Film Frenzy -fanit. Joo, me olemme Film Frenziest.
Elokuvafanien hurjimmat. Mutta joka tapauksessa, tänään teemme sen, mitä lupasimme..."

"jo kuukausien ajan, ja päätämme Simian-kauden.
Vuosia. No, tähän mennessä se tuntui vuosilta. Olemme puhuneet apinoista ja apinoista jo kuukausia.
ja nyt on aika tehdä jakso. Pieni vastuuvapauslauseke, meillä on yksi apina-asiantuntija...
koska Alex on nähnyt Apinoiden planeetan valtakunnan, mutta minä olen nähnyt..."

"en ole vielä ehtinyt nähdä sitä. Joten tässä asiassa tukeudumme sinuun, Alex.
Se on hyvä. Lisäksi, tiedätkö. Jatka vain, jatka vain. Kerro meille siitä sitten. Onko se hyvä elokuva?
Onko se katsomisen arvoinen? No, jos minä, jos minä, jos minä, jos minä saan, jos minä saan, jos minä saan, minä aion vain tehdä apinani - kävellä. Ja aion apinoida vähän... Jos näette tämän, - Tarvitset lantiosi takaisin. Näetkö tuosta? Tarvitset lantiosi takaisin. Sinun täytyy kävellä näin. Tiedäthän sinä. Ja hän on poissa. Ja hän on poissa. Ja hän tulee takaisin. Näin videon."

"siinä... Anteeksi, putosin tuoliltani. Mikä se olikaan, se oli yksi keskusteluohjelmista, eikö niin, ja siellä oli Kevin Durant ja kaveri, joka pelaa... Kuka on johtava apina tässä...
tässä elokuvassa? Owen Teague, Noah. Niin, se oli, se oli todella... Se on hämmentävää, eikö olekin?
Koska näkee, miten se tuntuu aidolta, kun katselee häntä, vaikka he eivät ole edes..."

"mocapissa. Se on outoa. Joten se on todella hyvin tehty. Kevin Durant on kuin läheinen. Mitä ihana päivä! Kun hän tekee sen koko elokuvassa. Ja hän tulee tänne ja...
jopa silloin, kun he tekevät koko, tiedäthän, näet sen pätkän talk show'ssa. I Luulen nähneeni saman pätkän, jossa Owen Teague tekee näin. Joo, joo, joo."

"Ja ne menee ihan apinaksi. He todella apinoivat. Siitä olen aina pitänyt.
Andy Serkisin elokuvista lähtien, että he ovat sitoutuneet siihen, että.., Mitä jos apinat olisivatkin oikeasti niin fiksuja? Ja en tiedä, tämä elokuva.., Se on uuden trilogian alku, eikö? Joten et voi, sillä on paljon tekemistä."

"Siinä on paljon valmisteltavaa. Näin sen IMAXissa. En tiedä mikä pakkomielle minulla on IMAXiin viime aikoina, mutta taisin vahingossa varata IMAX-paikat, koska halusin nähdä sen milloin vain, mutta se tuntuu todella pitkältä. Ja tarinallisesti se tuntuu ihan Andy Serkisin elokuvien fanifiktiolta, koska nuo elokuvat ovat todella, todella hyvin kirjoitettuja, yllättävän hyvin kirjoitettuja. Se on kuin kun sanot jollekin, että Kung Fu Panda on todella hyvin kirjoitettu. Ja he sanovat, että no, elokuvassa nimeltä Kung Fu Panda on kunnon, niinku, kirjoitusta. Ja he sanoivat, että joo, joo, niin on."

"Sama juttu kuin Apinoiden planeetta -elokuvissa. Se on kuin elokuvia, joissa joku on menee puolet ajasta niinku tosi hyvin. Kyllä, se on. Vaikka puolet dialogista on vain, että joku sanoo jotain murto-englanniksi, koska hän opettelee puhumaan - puolet ajasta. Nuo Matt Reevesin elokuvat ovat kuin kategorisesti goatteja. Tämä on, se on ihan ok."

"Se on ihan kelvollinen. Siinä on, Proximus on ylivoimaisesti paras hahmo. Apinakuningas. Apinakuningas. Koska hän on Hän on Proximus Caesar. He eivät selitä, onko hän oikeasti Caesarin jälkeläinen...
vai onko hän vain väittämässä tuota nimeä, mikä on toinen asia, kuten, on niin monia...
mielenkiintoisia kohtia tässä elokuvassa, joita he voisivat tehdä, mutta he eivät oikeastaan tee sitä. Joten se on, kuten sanoin, se tuntuu vähän fanifiktiolta. Se on vähän kirjojen mukaan, numeroiden mukaan. Se tavallaan ottaa joitakin askelia takaisin, vaikka sen pitäisi ottaa askeleita eteenpäin. Ihminen on yhä vahvempi kuin jos minulla olisi täydellinen elokuva, se olisi vain apinoita. Jos aidosti, koska luulen, että siinä on se mielenkiintoinen kohta, että miltä apinayhteiskunta näyttää? Se on jota kaikki rakastavat. Ja kuten, kyllä, Dawn and Warissa, kun ne taistelevat ihmisiä vastaan, - mielenkiintoista, koska siinä on kyse siitä, kuka valtaa tämän postapokalyptisen maailman. Joo. Kun taas nyt on 300 vuotta myöhemmin. Varmasti apinoilla pitäisi olla hieman enemmän käsitystä, mutta on olemassa yhä tämä juttu, että ei, ihminen voi, ihminen voi tehdä paluun, tiedäthän? Ihmiset voivat palata."

"tästä. On paljon mielenkiintoisia ajatuksia. Toivon, että niitä tutkitaan trilogiassa, mutta haluaisin...
sanoisin, että tämä elokuva tuntuu kirjasovitukselta, ikään kuin joku olisi sovittanut kirjan pala palalta pala palalta.
Ja tämän varmaan huomaa jos katsoo- kun katsoo sitä, koska tuntuu että tarina on hyvin da da da da da da da da ja sitten ja sitten ja sitten ja sitten ja sitten, eikä niin kuin... niin Proximus, esimerkiksi, ei näy ennen kuin noin kaksi kolmasosaa matkasta. Kun taas ajattelin, että se olisi että meillä on tavallaan kaksi päähenkilöä, tavallaan... On Proximus ja Noah, ja he ovat törmäyskurssilla. Ja se on tavallaan totta, mutta samaan aikaan olet paljon..."

"keskitytään enemmän Noahiin ja hänen matkaansa, eikä hänen matkansa ole aina niin mielenkiintoinen. Niin.
Hän vain tekee juttuja. Niin, se on mielenkiintoista, koska kuten sanoit, tämä elokuva ei ole...
se ei ole vain elokuva, eikö? Se ei ole kuin... se on kokemus. Niin, ei niin kuin silloin, kun näimme...
Se sai minut hyppimään tuolillani, se sai minut... Tiedäthän, se sai minut apinoimaan sitä."

"Se oli Rise of the Planet of the Apes, joka oli ensimmäinen Matt Reevesin trilogiassa.
Joo... Kun se ilmestyi, tuntui siltä, että tässä on alku... No, me olemme Monkeysin uudelleenkäynnistys, emme tiedä mihin se johtaa, mutta tässä on alku...
Jotain, eikö niin? Kun taas tämä tässä, tiedätte, että se on... varsinkin sillä tavalla, että se on..."

"elokuvateollisuus on kehittynyt viime aikoina, se ei ole vain elokuva. Se tulee olemaan jatkuu jossakin, tulee lisää. Ja on jopa... Luulen, että oli jopa huhu, - hiljattain, että he haluaisivat laajentaa sitä yhteensä yhdeksään elokuvaan. Siihen taitaa sisältyä myös Matt Reevesin elokuvat. Joo. Eli on periaatteessa kolme trilogiaa. Joten ne voisivat mennä, kuten, Tämä on kuin keskiaika. Joo, ja sitten ihmiset tulevat takaisin. Ja sitten he menevät super modernisti, he ovat kaikki niin kuin... Niin, he menevät avaruuteen tai jotain, en tiedä."

"En tiedä, se on vain... Olen aina pitänyt apinaelokuvien ideasta, mutta...
että niiden pitäisi olla enemmän apinoista ja vähemmän ihmisistä.
Sama juttu esimerkiksi Godzilla Kongin kanssa. Ihmiset tulevat katsomaan näitä elokuvia ja kuten, Olen varma että se on todella kallista. Koko apinaleffan tekeminen on varmaan paljon kalliimpaa..."

"kallista. Lisäksi Freya Allenin kauhea amerikkalainen aksentti. Aivan pirullinen.
Todella huono. Miten kukaan ei ottanut tuota... Miten he kuvasivat nuo otokset ja menivät...?
Hyvää työtä, Freya. Mitä helvettiä? Todella uppoutumista rikkovia juttuja. Kun Owen Teague ja Kevin Durand ovat käyneet apinakoulua kuusi viikkoa, eikö se voisi olla..."

"olisi saanut Freya Allenille murrevalmentajan tuoksi ajaksi? Se todella ärsytti minua. Mutta hän voi valita amerikkalaisen näyttelijän, tiedäthän? Tai antaa hänen puhua brittiaksentilla, koska arvaa mitä? Maailma on ollut ohi 300 vuotta, ei sillä ole väliä miltä ihmiset kuulostavat.
enää. Sillä ei ole väliä. Tiedän, että se sijoittuu Amerikkaan, ja he ovat yhä... Minä..."

"Uskon, että he ovat yhä länsirannikolla, koska ensimmäiset elokuvat - ensimmäinen Rise sijoittuu tapahtuu San Franciscossa, ja sitten ne ovat Redwoodsissa, ja niin ne- ja Dawn on yhä sitä...
heidän pääalueensa. En muista mihin he päätyvät sodassa. Pitää katsoa uudelleen katsoin Rise uudelleen, En ole vielä katsonut Dawn in waria uudelleen, haluan todella katsoa. Mutta, niinku, myös tässä elokuvassa on..."

"kaksi, niinku, tekaistua kuolemaa, niinku, niinku, joku huuhtoutuu pois, ja sinä olet niinku, Okei, no, he tulevat takaisin lopussa, koska emme ole nähneet ruumista. Koska vaikka...
nämä elokuvat eivät ole niin kuin, todella tarpeettoman väkivaltaisia, ne pystyvät silti näyttämään sinulle kun joku on kuollut. Kuten Rise-elokuvassa, kun sitä gorillaa ammutaan, ja hänellä on... ennen kuin hän kuolee, sinä..."

"Tiedätkö? Caesar juoksee sen luokse ja pitelee sen päätä, ja se on niinku, tiedäthän, se on niinku, tiedäthän.., kaikkien aikojen traagisin kuolema elokuvissa. Sitä kuulee koko ajan - Apinat-elokuvissa, Matt Reevesin versioissa, mutta näissä elokuvissa joku... kaksi ihmistä kaatuu...
veteen, eikä heidän ruumiitaan näy, ja ajattelee, että he varmasti palaavat takaisin - toisessa, joka tuntui minusta aika halvalta. Ja jos he eivät palaa, niin mitä helvettiä... mitä..."

"mitä helvettiä ne kuoleman kohtaukset olivat? Joo, se on se juttu näiden Apes-elokuvien kanssa myös, että tämä on neljäs elokuva, joka sijoittuu samaan paikkaan.
Ja se muistuttaa minua vähän Tähtien sodasta ja Tatooine-ongelmasta, joka tosin on...
on muuttunut vähemmän ongelmaksi viime aikoina, täytyy sanoa. Mutta kyllä, kävimme sen vaiheen läpi jonkin aikaa, jossa sanottiin, että tämä uusi Star Wars -elokuva? Niin, mihin se sijoittuu? Ai, se on aavikkoplaneetalla. Sinä olet..."

"Hyvä on, joo, okei. Sellaiseksi tunnet Tatooinen. En tiedä... Luulen, että sinä...
aloittaa tämän uuden trilogian, kyllä, se sijoittuu huomattavasti kauemmas tulevaisuuteen, eikö? Se on yksi asia, joten aikaero on eduksesi. Mutta haluaisin nähdä Apes-elokuvan, joka olisi - joka sijoittuu jonnekin muualle. Se on... se on sama... Voi helvetti! Se olen minä! Sen ei tarvitse olla... Se on Aasia! Sen ei tarvitse olla Euroopassa tai jotain... Se voi olla... se voi olla Australiassa, tai se voisi olla, öö, tiedäthän, jossain kuten Kiinassa tai jotain. Kuinka monta apinaa on olemassa?
Australiassa? Se on ainoa kysymys, onko... koska myös minä... minä... minä... minä ymmärrän sen pointin, mutta... ainakin..."

"Matt Reevesin elokuvissa, niiden kaikkien pitää olla siinä paikassa. Joo, joo, joo. Koska se on on kulunut vain muutama vuosi taudin jälkeen, ja kaikki apinat, joita näemme, en ole varma, miten...
se toimi. En ole... Rakastan elokuvia, mutta en pidä Lawmasterista, joten...
En tiedä, siirtyikö ihmiseläimet tuhonnut tauti apinoihin ja tekikö siitä - kaikki apinat älykkääksi ympäri maailmaa, vai ovatko ne edelleen vain alkuperäisten jälkeläisiä?
joista Caesar teki fiksuja lääkkeellä. Jonkinlaisen eliminointilain avulla voimme - että se, että Amerikka hajosi niin nopeasti kuin se hajosi, viittaa siihen, että loput maailmasta - maailma hajosi, koska muutoin voisi sanoa, että voi, Amerikka romahtaa ja hajoaa Euroopassa."

"Minä sanon, että tiedättekö mitä? Mieti tätä. Kaikki on hyvin. Nähdään myöhemmin, pojat. En tiedä. Luulen... Luulen vain, että että muualla on paljon kysymysmerkkejä, joita voisi tutkia. Se on kuin... se on kuin koko.., öö, tiedäthän, 80-luvulla kun tehtiin paljon, niinku, niinku, avaruusolento- ja scifi-elokuvia, niinku, minne avaruusolennot laskeutuivat? Se oli Amerikassa, ja sinä olit niinku, okei, okei, noh. Ehkä ne ovat kuitenkin menossa sinne."

"Ehkä seuraavassa elokuvassa mennään sinne. Ehkä, ehkä se on hyvä pointti, mutta minusta siellä on paljon mahdollisuuksia.
tutkia erilaisia elementtejä ja muuta, ja kyllä, irrottautua vähän Caesarista.
Caesarin tarina oli hieno. Katsotaan, että tarina on olemassa ja että se on sitä.
Sellainen juttu. Caesarin symboli muuten. Tässä elokuvassa on Caesarin symboli. Niinkö? Niin, ja he pitävät sitä..."

"He pitävät käsiään yhdessä näin. Se ei ole... siinä apinat ovat yhdessä. Se on kuin keppejä.
Se on... se on... apinat yhdessä on allekirjoittanut. Se on keppiä, jota Caesar ei riko...
ensimmäisessä elokuvassa, joten se on symboliikkaa. Heidän olisi pitänyt tehdä se Roomassa. Sano hänen sanansa! Heidän olisi pitänyt tehdä se Roomassa ja ottaa Caesar keisariksi. Se on periaatteessa niin. Tarkoitan, että se on Proximus antaa sellaista tunnelmaa, että hän on kuin... Kuten, heillä on jopa kohta, jossa - joku sanoo, että Proximus rakastaa Rooman historiaa. Hän rakastaa oppia antiikin Roomasta ja muusta, joten hän taitaa olla jonkinlainen cosplayer, mikä on todella..."

"mielenkiintoinen yksityiskohta, joka saa minut toivomaan, että hän olisi ollut elokuvassa pidempään, koska, kuten, apinapolitiikkaa voisi olla todella hauskaa. Ei, sen pitäisi... Luulen, että se on se juttu, eikö olekin?
Että ajattelette vain, että varmasti olisitte voineet ottaa vähän enemmän riskejä tarinan kanssa.
Vain olla, niinku, tiedäthän, tämä on tarina, jonka olemme nähneet ennenkin, ei vain tässä entisessä trilogiassa alkaen Matt Reevesin, vaan myös kaikissa muissa apinaleffoissa, joita on koskaan ollut olemassa. Ne kaikki ovat olleet hyvin samankaltaisia tämänkaltaisen teeman kanssa, joten mielestäni tarinassa on selvästi osia, jotka - tapahtuu Amerikan itärannikolla, koska siellä on kohtaus, jossa on Vapaudenpatsas, eikö? Luulen niin. Eikö se ole... ei ole trailerissa, jossa se on ikään kuin haudattu..."

"hiekkakuormien alle? Vai oliko se kenties nyökkäys johonkin vanhempaan elokuvaan, koska, tiedätkö, yksi vanhemmista elokuvista silloin, kun käytettiin oikeita pukuja ja...
ne näyttivät lähinnä Isojalkaisilta. Niin. Se oli... suuri osa siitä sijoittui itään...
New Yorkin rannikolla. Vanhat, kyllä, kyllä. Minusta olisi vain kiva nähdä..."

"näitä tarinoita laajennettaisiin erilaisille alueille, tiedäthän? Se on... ottaa vain vähän riskiä, ja se - tiedätkö mitä se oikeastaan muistuttaa minua vähän myös? Samanlainen ajatus, on Mad Max. Tiedän, että puhumme kohta Furiosasta, mutta ajattelen vain, että.., Mad Max... Mad Max on hieno, koska se kuvaa täydellisesti sitä, mitä odottaisi - apokalyptinen Australia, stereotyyppisesti, eikö? Joo. Ja myönnettäköön, että Mad Max -sarja on..."

"se on paljon enemmän, tavallaan, konsolidoitu ponnistus, eikö? Mad Max -elokuvia ei nähdä kovin montaa.
Niitä oli paljon 80-luvulla, mutta nykyään Mad Max -elokuvia näkee aika harvoin...
joten ei haittaa, että se sijoittuu Australiaan. Mutta jos aiomme jatkaa näemme lisää näitä elokuvia, niin näyttää siltä, että saamme, nyt, päätellen Furiosan vastaanoton perusteella - myönnettäköön, lipputulot - George Millerillä on paljon ideoita. Hänellä on paljon ideoita."

"Hänellä on paljon ideoita. Mutta haluaisin mielelläni nähdä, millainen Mad Max on toisella mantereella, ehkä Etelä-Amerikassa tai jotain. Joo. Se olisi... Millainen Mad Max on apinoiden kanssa.
Joo! Ehkä se on sama maailma. Se on sama universumi! Australiassa ei tietenkään ole niin paljon apinoita. En usko, että siellä on niin paljon apinoita, - lajeja. Mutta se on... Luulen, että se on kuitenkin teema, eikö olekin? Niin kuin, ei ole paljon apinoita."

"Amerikassa. Joten se oli kaikki osa eläintarhoja. Paljon eläintarhoja, paljon testejä...
tiloja. Mutta se on se juttu, että voitte ottaa tuon käsitteen ja kääntää sen niin moniin erilaisiin alueille ympäri maailmaa. Joo. Koska jos puhuisimme vain apinoista, niin, jessus, se olisi ollut olisi pitänyt sijoittua Afrikkaan, eikö niin? Tai ehkä Aasiaan? Aasiassa, kyllä. Mutta sitten taas, he mainita, eikö? Tässä elokuvassa mainitaan gibbonit. Missään näistä elokuvista ei ole koskaan ollut gibbonia..."

"vaikka ne ovat apinoita. Joten, varmasti, koska jos orangit, gorillat ja...
simpanssit voivat kaikki hyötyä tästä, kuten Alzheimerin tautia parantavasta taudista tai mistä tahansa. Joo.
Sitten, ja he jopa mainitsevat gibbonit niinku apinalajina jotka ovat myös sillä tasolla.
Miksi emme näe niitä? Niinku, miksi täällä ei ole gibboneja? Koska tiedän, että ne ovat.., eivät ole läheskään yhtä vahvoja tai mitä tahansa, mutta ne ovat hauskoja pikku kavereita, ja ne voisivat olla - hieno pieni koominen sivuhahmo. Jos teillä on, kuten, tiedättehän, Graham Gibbon, joka, kuten, lentelee ympäriinsä, tekee temppunsa, käyttää farkkushortseja tai jotain... Se, tiedäthän, se on, niin kuin se kaveri, tiedäthän, se joka on Warissa? He ovat kuin se pikku simpanssi Warissa, jota Steve Zahn näytteli, jolla on koko ajan pieni Parker päällään. Hänellä on pieni takki..."

"ja pieni pipo, ja hän vain nostaa peukkua kaikille koko ajan. Tee se vain...
Vielä kerran. Matt Reeves on hyvin vakavasti otettava ohjaaja, kuten myös nämä elokuvat, Tiedättekö? Hän tekee asioita, kuten Batman ei ole kovin vitsipainotteinen elokuva, eikä myöskään Rise, War, and Dawn, mutta niissä on vitsihahmo useimmiten, ja niissä on aika, niinku, hauskoja pätkiä, koska loppujen lopuksi se on apinaleffa, sinä tiedäthän? Se ei tule voittamaan mitään suuria palkintoja. Se ei ole mikään Schindlerin lista..."

"loppujen lopuksi. Se ei ole Schindlerin lista. Mutta ei, puhutaanpa elokuvista yleensä, sitten hetki, koska tämä on nyt julkaistu, ja jälleen kerran, olemme nauhoittaessamme tätä.., Furiosan arvostelukielto on purettu. Ei siksi, että se olisi katsottu laajalti, vaan koska Cannesin ensi-ilta on pidetty, ja olemme nähneet sen, se on saanut valtavasti suosiota. Monet ihmiset antoivat sille parhaat arvosanat. Jotkut, monet ihmiset ovat sanovat, ettei se ole aivan yhtä hyvä kuin Fury Road, mutta he sanovat, että se on todella, todella hyvä - Joka tapauksessa. Furiosa on tulossa, Apinoiden planeetan valtakunta on täällä, ja - Dyyni osa 2 mielessä, mikä on mielestämme toiminnan pakkausjärjestys?
elokuvien tähän mennessä vuonna 2024? On outoa, että toimintaelokuvat ovat niitä elokuvia, joita sinäkin ajattelet, kun ajattelee, että ehkä Dyyni ei välttämättä ole toimintaelokuva, mutta siinä on paljon toimintaa..."

"siinä on paljon toimintaa. Ne ovat elokuvia, joista ajattelemme, että ne ovat luultavasti tulossa paljon...
palkintoja. Ranskasta ja Koreasta tulee luultavasti joitakin indie-artisteja, jotka päätyvät - myös muilla listoilla, mutta... Yorgos ystävällisyydellään. Niin, hän on.., Se Family Guy -pätkä, jossa kaikki ovat hukkumaisillaan, ja Peter sanoo: "En välitä."

"isoisästä. Joo, joo, joo. Se on ihan itsestään, ja minä olin, tiedäthän, niin se on, niin se on...
Minusta tuntuu joskus Yorgos Lanthimosista, että rakastan Hummeria. Killing of a Sacred Deer on erittäin hyvä, mutta ajan myötä hän on sekä kesyyntynyt että vaatinut omaa, niinku, outoutta enemmän.
Kuten Hummerin ja Pyhän peuran tappamisen dialogi on niin outoa, että tietää, että että se lannistaa joitakin ihmisiä, kun taas Poor Things ja The Favourite, varsinkin Poor Things, Minusta tämä on kuin Yorgos massoille. Tämä ei ole Yorgos parhaimmillaan. Ehkä olen ehkä olen portinvartija, ehkä olen kamala pikku mies, mutta... Mutta kyllä, Furiosa, siinä on sitä..."

"Tappaja-teema myös, tiedäthän. Muuta en ole hypettänyt nähdäkseni. Heti kun se tulee teattereihin, olen...
nousen pystyyn. Joo, en malta odottaa sitä. George Miller on ohjaaja, toimintaohjaaja, toisin kuin muut, joita näemme. Kuten se, että hänen päähenkilönsä tuskin - ja ovat silti ikonisia. Tiedän, joo. Kun hän sanoo 30 repliikkiä, ajattelen, En oikein tajua, miten vähän repliikkejä se on, ennen kuin vertaa sitä Fury Roadiin, Tom Hardy sanoi 60 repliikkiä, ja sinä sanot, että hän ei sanonut mitään siinä elokuvassa."

"Se on hullua. Puolet siitä? Se on hämmentävää. Minusta se on... Olen itsekin todella innoissani siitä.
Luulen, että siitä tulee erinomainen. En malta odottaa, että pääsen katsomaan sen elokuvateattereihin.
Hmm, sen varassa on paljon. Fury Road on fantastinen toimintaelokuvana. Se on.., se tuli myös siihen aikaan, jolloin siinä oli paljon käytännön tehosteita. Se on hyvin tiukka, myös, tiedäthän. Se ei ole pitkä elokuva. Se on sellainen elokuva, joka on noin kaksi tuntia pitkä."

"Se on juuri sitä, mitä elokuvalta haluaa. Juuri niin. Se on kokonaan kuvattu on yksi asia.
ja voi olla. Luulen, että tästä elokuvasta riippuu paljon, ja vastaanoton perusteella - Cannesissa, se on siellä ylhäällä. Seitsemän minuuttia seisovia suosionosoituksia. Voisitko..."

"kuvitella seisomista ja taputtamista seitsemän minuuttia? Se on vain Cannes, sanojen puutteessa, se on vain Cannesin paskapuhetta pähkinänkuoressa, eikö olekin? Joo. Kuka? Seitsemän minuuttia seisomassa.
Aplodit. Minä, ilmeisesti, haluaisin antaa sille 15. Se on niinku, toinen, se on niinku, Joo, joo, jotkut saavat 15. Jos saa viisi, se on, niinku, sinun pitäisi, sinun pitäisi lopettaa elämäsi, Tiedäthän? Et ole tehnyt mitään näiden ihmisten hyväksi, ja silti he antavat sinulle..."

"viiden minuutin seisovat aplodit. Viisi minuuttia käsiäni taputtaen. Minun käteni tulevat olemaan helvetin kipeät. Joo, tiedäthän, mitä en myöskään ymmärrä, on, mitä näyttelijät ja näyttelijät...
ohjaaja tekevät? He vain seisovat siinä ja sanovat, kiitos, kiitos paljon. Se on kuin video, jonka olen Annie Taylor-Joysta, ja hän sanoo, kiitos, kiitos paljon. Ja Chris Hemsworthin vain, tavallaan, ottavat kaiken vastaan, ovat kuin Dementoreita tosielämässä. Tuo on se yksi osa Cannesia ja elokuvakulttuuria, jota en ole koskaan ymmärtänyt. Se on niin elitististä, taputetaan viisi, seitsemän minuuttia putkeen. Niin. En saa sen taakse. Otetaan jälkiruoaksi orpojen maksoja. Joo... Joo... Se on, se vain hämmentää minua vähän, mutta en tiedä, minusta se näyttää, olen todella innoissani kummastakin vaihtoehdosta, ja luulen, että se voisi olla... Furiosa huolestuttaa minua hieman.., että en usko sen onnistuvan kaupallisessa mielessä."

"Minusta Kingdomissa on, Kingdomissa on se, mitä, tiedäthän, edellinen trilogia on ollut eduksi, Ihmiset katsovat, tiedän, ja kaikkea sellaista, mutta Furiosa, en muista, En usko, että Fury Road oli valtava menestys kaupallisesti, kuten lipputulot, - ja se taisi tienata reilut 700 miljoonaa, mikä on paljon rahaa, mutta tämä..."

"oli aikaa, jolloin lipputulot kukoistivat ja miljardien dollareiden elokuvia ilmestyi...
vasemmalle, oikealle ja keskelle. Se tuotti 380 miljoonaa lipputuloja. Voi, 380, se on vielä pahempaa.
Se minua siis vähän huolestuttaa, että en tiedä, tuleeko siitä välttämättä mitään, sellainen kaupallinen menestys kuin näemme. Ja sen budjetti oli 154-185 miljoonaa, joten en usko, että sitä voi edes pitää menestyksenä. Jos laskemme mukaan kaksinkertainen, jos menemme alempaan arvioon tuosta, ja sanomme, että tarvitsette kaksinkertaisen määrän, se on tuskin menestys. Joo, se huolestuttaa minua vähän, koska, kuten.., Tiedämme, millaisia tuotantoyhtiöt ovat nykyään ja miten kovia ne voivat olla, ja jos tämä - elokuva ei tuota tarvittavaa rahaa, emme luultavasti näe toista Mad Max -elokuvaa pitkään aikaan, - jos koskaan, George Milleriltä. Joten se huolestuttaa minua hieman, mutta toivon, että että se onnistuu hyvin. Toivottavasti se menestyy, ja toivon, että ihmiset katsovat sitä ja nauttivat siitä, koska se on..."

"näyttää aivan upealta. Ja se tappoi myös Anya Taylor-Joyn. Oletko nähnyt sen haastattelun jossa hän on, niinku, hän vain, niinku, näyttää siltä, että hän kysyi, haastattelija, niinku, kysyi häneltä, niinku, millainen kokemus oli kuvata George Millerille, ja hän kysyi.
Hän vain tuijotti miestä tyhjin silmin, koska hän on yhä Furiosa, siksi. No.., Ei, hän sanoi: "Kysy minulta 20 vuoden päästä. Se oli sama kuin Fury Roadin kanssa, - Charlize Theronilla ja Tom Hardylla oli valtava riita. En tiedä, tiedätkö tästä, mutta ilmeisesti heidän piti houkutella Tom Hardy ulos asuntovaunustaan. Kuvittelen heidät vain - jättävät pieniä herkkuja lattialle, jotta hän tulisi ulos. Luin raportin siitä."

"elokuva. Se oli hämmentävää. Se kuulostaa hullulta. Sama juttu kuin Megalopolisissa, Frank Francis Ford Coppolan juttu? The Guardian teki jutun, jossa he puhuivat - Joukko näyttelijöitä ja kuvausryhmää, ja ilmeisesti se oli ihan hullua. Luulen, että se on hyvin vanha pää elokuvaohjaajien juttu, jossa he eivät välitä paskaakaan. He haluavat vain oman He haluavat, että elokuva tehdään heidän tavallaan, joten he polttavat pilveä asuntovaunussaan koko päivän..."

"Francis Ford Coppolan tapauksessa, tai ajaa näyttelijät uupumuksen asteelle, kuten George Miller Mad Maxissa, näissä Mad Max -elokuvissa. Tai tuhlaa, joo, tai ylittää budjetin 100 miljoonalla, kuten Ridley Scott. Niin, tai myydä viinitilansa, kuten Francis Ford Coppola teki, rahoittaakseen tämän elokuvan. I Rakastan sitä. Rakastan sitä. En malta odottaa, että se epäonnistuu. Siitä tulee sellainen Babylon. Ai niin, minä olen..."

"katsonut tuon trailerin pari kertaa, enkä ymmärrä sitä, ja minusta se näyttää ihan...
täysi katastrofi, ja olen hyvin avoin ihminen mitä tulee elokuviin. Tykkään kokea kaikenlaisia erilaisia, ja taiteellista otetta ja kaikkea sellaista, mutta tämä elokuva näyttää minusta vain...
katastrofi, joka odottaa tapahtuvan, ja uskon, että voitte nähdä sen myös, kun otetaan huomioon se, että se ei ole tuotantoyhtiötä mukana. Ei sillä, että sitä varten tarvitsisi sellaista, mutta esim, hänellä ei ole jakelukumppania, joten... huh... En tiedä, mitä hän odottaa siltä. Onko hän haluaa vain kriittistä menestystä, vai odottaako hän sen tuottavan rahaa? Luulen, että hän haluaa vain tehdä elokuvan, ja antaa sen olla siinä. Sitä on tehty jo 40 vuotta. Niin. Tämä elokuva, enkä edes usko hän välittää kriitikoiden mielipiteistä, koska kriitikot luultavasti mollaavat sitä, koska jos se on yhtään.., se, kuten sanoin, se antaa minulle paljon Babylon-viboja, ja jos se on, jos se on sellaista, niin sitten kriitikot arvostelevat sitä joka tapauksessa, koska he eivät pitäneet Babylonista. Enpä tiedä. Babylon on huono elokuva."

"Olen samaa mieltä. Minusta Babylon on aivan liian pitkä, noin tunnin liian pitkä. Se on aivan liian pitkä. Se on...
vaatii itseään, kuten Peter Griffin sanoisi, ja se on myös, kuten Damon Chazelle teki...
kaikkien aikojen suosikkielokuvani, ja silti en usko, että hän on tehnyt yhtä hienoa elokuvaa sen jälkeen, joten...
Tuo on hyvä pähkinänkuoressa, eikö olekin? En tiedä, saako hän taas ison budjetin elokuvan vuonna tulevaisuudessa, koska hän on tehnyt paljon huonoja elokuvia peräkkäin, tai ei välttämättä huonoja elokuvia, mutta esim, huonosti. Babylon on huono. Babylon on huono, mutta tarkoitan, että hän on tehnyt muitakin elokuvia, jotka eivät vain ole..."

"olleet menestys, sanoisin. Joo. Mutta joka tapauksessa, tarpeeksi höpötystä Babylonista, ja meidän pitäisi...
luultavasti lopettaa tämä, koska olemme jatkaneet jo jonkin aikaa, joten tämä on ollut jakso 14 sarjassa Elokuvahulluus. Palaamme ensi viikolla, ehkä puhumaan Furiosta, joten ehkä sitä seuraavalla viikolla.
En ole kovin varma siitä, mutta joka tapauksessa palaamme ensi viikolla jostain muusta, joten pysykää kuulolla. Siihen asti, toivottavasti nautitte, no, nähdään toisella puolella, luulisin."

"Pitäkää huolta toisistanne."

Haastattelut

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää