Suomi
Gamereactor
Videos
Grand Theft Auto VI
HQ

GRTV News - Grand Theft Auto VI is set to arrive in autumn 2025

GRTV News - Grand Theft Auto VI is set to arrive in autumn 2025

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin toiseen GRTV News, kuten joka kerta, kun Tämä tapahtuu aina, kun tämä tapahtuu, GTA 6 -uutisia on tullut julki, mikä tarkoittaa, että meidän on puhuttava siitä.
Ja myönnettäköön, että kyseessä on itse asiassa melko suuri GTA 6 -uutinen, sillä Take-Two on vahvistanut, että GTA 6:n täydellisen julkaisuikkunan. Myönnettäköön, että se on pitkä julkaisuikkuna, joten..."

"En varsinaisesti innostuisi siitä sinänsä tai mitään sellaista. Se on tulossa, se on vielä jonkin aikaa. Sellaiset toiveet, että se olisi jonkinlainen alkuvuoden 2025, se on...
ei tule enää tapahtumaan. Se tapahtuu seuraavana verovuonna, ei sinä, jota me olemme tällä hetkellä, joten siihen on melko pitkä aika, ja se on tulossa syksyllä tai syksyllä 2025. Joten näin ollen, sukelletaanpa uutiseen ja tsekataan kaikki jutut."

"Se on siis virallista, Take-Two vahvistaa suunnitelmansa julkaista GTA 6 ensi syksynä. T2 rauhoittaa osakkeenomistajia ja fanit sitoutumalla ensi vuoden loppuun huhujen jälkeen, jotka viittasivat vuoteen 2026. Se on siis on ollut kaksi viikkoa taloudellisia tuloksia useimpien yhtiöiden tilikausien lopussa ja Take-Two Interactiven puhelussa ei voinut olla mainitsematta kaikkien aikojen suurinta videopeliä. Rockstarin emoyhtiö ei ole asettanut Grand Theft Auto 6:lle virallista julkaisupäivää, mutta se rajasi pois milloin GTA 6 on tulossa ulos ja se on pikemminkin aikaisemmin kuin jotkut odottivat nyt. Näkymämme heijastelee Rockstar Gamesin aiemmin vahvistaman ikkunan kaventumista kalenterivuodesta 2025 syksyyn kalenteriin 2025 Grand Theft Auto 6:n osalta. Hyviä uutisia, luulisin. Julkaisun päivitykset joitain ennusteita, mutta fanit ja osakkeenomistajat haluavat ennen kaikkea tietää, onko GTA 6:lla lykätty vuoteen 2026, kuten jotkut lähteet ehdottivat pari kuukautta sitten, kun taas toiset väittivät, että ikkunasta, että sitä on vain kutistettu. GTA 6:n kommentointi jatkuu upeasti."

"kunnianhimoisesti. Olemme erittäin luottavaisia siihen, että Rockstar Games tulee tarjoamaan vertaansa vailla olevaa viihdettä kokemuksen, ja odotuksemme pelin kaupallisesta vaikutuksesta kasvavat jatkuvasti.
Joten kun myyntiaika on syyskuun lopusta jouluun ja oletetaan, että - ei ole viime hetken viivästyksiä, kuten usein tapahtuu tällaisten mammuttijulkaisujen kohdalla, pelaajat ovat jo merkinneet ajanjakson punaisella kalentereihinsa ja kourallinen julkaisijoita tulee haluavat välttää näitä päivämääriä omissa suunnitelmissaan, vaikka mitä tapahtuisi."

"Eli kyllä, syksy 2025. Minulle syksy on tavallaan syyskuu, lokakuu, marraskuu ja sitten talvi alkaa joulukuussa. Joten minusta ajattelisin, että Rockstar.., Take-Two Interactive ja Rockstar tähtäävät johonkin näiden kolmen kuukauden väliin. Hmm, Tiedämme, miten videopelien julkaisut toimivat. Suurin osa julkaisuista julkaistaan tiukka ajanjakso syksyllä siitä yksinkertaisesta syystä, että se on ennen joulua. Se on siis hyvää aikaa, monet ihmiset ostavat tavaroita, jopa - lahjaksi tai koska heillä on rahaa siihen. Um, ja samoin, koska kesä on ohi, joten on aika palata sisätiloihin tai ainakin..."

"pohjoisella pallonpuoliskolla. Joten kyllä, odottaisin sen olevan niin. En minä...
tiedä tarkalleen milloin, koska Rockstar ei ole koskaan ollut mikään trendien ystävä. Joten se voi olla, se voi olla marraskuun lopulla. Se voi olla joulukuun alussa. En ole varma, mutta ainakin...
tiedämme, milloin se on tulossa. Ei kuulosta siltä, että Take-Two haluaisi viivyttää..."

"tätä peliä enempää. Sanon siis, että enempää, koska sillä ei ole koskaan ollut julkaisupäivää, joten...
ei voi viivästyttää jotain, jonka tulosta ei tiedetty. Mutta ei kuulosta siltä...
että Take-Two olisi kiinnostunut viivyttämään tätä peliä ollenkaan. Joten luulen, että tämä on melko varma julkaisuajankohta tässä vaiheessa, olettaen, että jotain massiivista ei tapahdu."

"tapahtuisi kehityksessä, jolloin Rockstar tarvitsisi lisää aikaa. Uh, mutta joka tapauksessa se on tulossa. Ja kun julkaisuikkuna on nyt mielessä, voimme luultavasti alkaa laatia joitakin jonkinlaisen alustavan aikataulun siitä, milloin alamme nähdä markkinointia.., markkinointijärjestelmä hieman kiihtyy. Meillä ei ole ollut perävaunua sen jälkeen, kun - joka julkaistiin vuoden 2023 lopussa, luulisin. Siitä on siis aikaa, mutta sanoisin, että..."

"että emme luultavasti saa toista vielä vähään aikaan, koska Rockstar tietää, kuinka suuri osa tämä peli on. Take-Two tietää, kuinka suuri peli on. Sinun tarvitsee vain sanoa sana GTA 6 tai sanat Grand Theft Auto 6, niin ihmiset tietävät, mistä puhutte.
noin. Sinun ei tarvitse nähdä tämän pelin pelattavuutta tehdäksesi sen. Joten uskon, että hyvin niukasti näitä trailereita. Saatamme saada taas yhden vuoden loppupuolella, ja sitten he aloittavat markkinoinnin kunnolla vuonna 2025 tai jotain sinne päin. Hmm, koska en voi kuvitella, toisin kuin jotkut muut videopelit, en voi kuvitella Take-Twon - ja Rockstarin täytyy tehdä paljon saadakseen ihmiset mukaan tähän peliin ja saadakseen ihmiset innostumaan siitä. Uh, mutta kyllä, kerro mitä mieltä olet siitä. Oletko innoissasi Grand Theft Auto 6:sta? Typerä kysymys, oikeastaan. Luulen, että kaikki ovat innoissaan Grand Theft Auto 6:sta."

"Auto 6:sta. Mutta kyllä, kun tiedämme enemmän tästä pelistä, kerromme teille varmasti...
ja kommentteihin alla. Muuten, kasa muita sijoittajauutisia viimeiseksi yöllä. Muistakaa siis mennä paikalliselle Game Rector -alueellenne kuulemaan lisää siitä, mitä Take-Two tekee 2K:n kanssa, tai mitä 2K tekee, anteeksi, Summer Game Festissä. Näyttää että siellä on tulossa isoja uutisia. Muistakaa siis mennä paikalliseen Game Rectoriinne."

"alueellesi lukemaan siitä. Muuten tämä on ollut viimeinen GRTV:n viikon uutinen. Joten Nähdään maanantaina. Toivottavasti teillä on hyvä perjantai ja hieno viikonloppu. Nähdään teidät kaikki toisella puolella. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää