Suomi
Gamereactor
Videos
Lego Horizon Adventures
HQ

GRTV News - Report: A Lego Horizon video game is in the works

GRTV News - Report: A Lego Horizon video game is in the works

Audio transcriptions

"Hei ja tervetuloa toiseen GRTV News, olen Alex kuten aina kattaa iltapäivisin viimeisimmät ja parhaat pelien, laitteiden, teknologian, viihteen, mitä tahansa...
mistä pidät ja mitä rakastat. Meillä on aina sitä täällä GRTV Newsissa ja laajemmassa Gamereactor-verkostossa kokonaisuudessaan, joten jos pidät elokuva-arvosteluista, peliarvosteluista, - pelien esikatseluja, eksklusiivista sisältöä ja paljon muuta, kannattaa käydä Gamereactorissa missä tahansa."

"mistä saat sen, mutta pitemmittä puheitta, tänään meillä on täällä pieni huhumylly...
teille, se koskee Lego Horizon -peliä. Nyt tiedämme, että Lego ja Horizon tai Lego ja Playstation ovat ennenkin tehneet yhteistyötä antaakseen meille fyysisiä Lego Horizon -sarjoja, - kuten Tall Neck, josta ei ole kuvaa, mutta tiedättehän Lego Tall Neckin."

"ja muuta sellaista, mutta näyttää siltä, että olemme nyt sukeltamassa videopelien maailmaan, kun Lego on - näyttää ottavan vastaan ja sovittavan Guerrillan post-apokalyptisen franchisingin, nimittäin saamme nimittäin Lego Horizon Adventures -nimisen pelin, ja se tulee olemaan kuin Horizon...
Forbidden West, mutta Lego twistillä, kuten Tom Henderson Inside Gamingista kertoo. En ole varma mitä se on, siinä sanotaan myös, että siinä on realistinen grafiikka, mutta emme tiedä, mitä se on..."

"näyttää. Voitte kuvitella tuollaisen liikkeen, sumeaa, hyvin voimakkaasti teksturoitua vettä, jossa on paljon...
ja paljon hienoja juttuja, jotta se näyttäisi HD:lta ja realistiselta, mutta muuten...
emme oikeastaan tiedä siitä mitään. Emme edes tiedä, julkistetaanko tätä.
lähiaikoina, mutta ilmeisesti se on työn alla, eikä julkaisupäivää ole vielä, mutta se on on viitteitä siitä, että se mahdollisesti julkistetaan Sonyn tulevassa State of Play Playstationissa esittelyssä, koska näyttää siltä, että Sony järjestää Playstation-esittelyn melko pian. I Tarkoitan, että nyt on tulossa Summer Games Festin aika, jolloin monet niistä Xbox on ilmoittanut esittelynsä kesäkuulle, Ubisoft on ilmoittanut esittelynsä kesäkuulle."

"kesäkuussa, Nintendo luultavasti aikoo järjestää jotain, joten voimme kuvitella Playstationin olevan ja kyllä, on mielenkiintoista nähdä Lego Horizon -peli.
Horizon on todella, todella nuori sarja, jos ajattelemme IP:tä yleisesti.
Kuten monet IP:t, joista puhumme nykyään, ovat todella vallitsevia vuonna kulttuurisessa ajattelutavassa. Taru sormusten herrasta, Tähtien sodasta ja Harry Potterista on ollut olemassa."

"yli 20 vuotta, mutta se ei tarkoita, etteikö jotain uutta voisi tulla ja se on todella mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon Sony laittaa peliin Horizonissa. Itse pelit ovat melko suosittuja, ihmiset pitävät erityisesti Aloysta ja haluavat nähdä, mihin hän menee seuraavaksi.
Tiedämme myös, että Horizon on tulossa tv-sarja Netflix uskoisin on käynnissä, että koska luulen, että God of War pyörittää Amazonia. En oikein saa faktojani kuntoon siitä valitettavasti, mutta kyllä se Lego-peli, siitä tulee varmaan hauska ja omituinen, paljon tapoja esitellä ihmisille Aloyn tarinaa, jos sitä ei ole ennen ollut ja se on..."

"Mielenkiintoista, että se on kuin Horizon Forbidden West eli se on aika avoin maailma, joten...
katsotaan miten se toimii Lego mittakaavassa. Muuten kertokaa mitä mieltä olette Lego Horizon-pelistä, pelaisitko sitä, haluaisitko nähdä mieluummin tavallisen Horizon-pelin ja minä...
nähdään ensi viikolla lisää GRTV-uutisia."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää