Suomi
Gamereactor
Videos
Redfall
HQ

GRTV News - Redfall will be getting one final update

GRTV News - Redfall will be getting one final update

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään käsittelemme puhumme jostain, josta olemme puhuneet viime aikoina aika paljon, ja se on Redfall.
Redfall on nyt todella oudossa paikassa, paikassa, jota emme luultavasti osanneet ennakoida - olevan noin vuosi sitten, kun peli ilmestyi. Mutta Arkane Austin, sen kehittäjä, on suljettu tai on sulkemassa Microsoftin ja Xboxin toimesta. Ja samalla kun vahvistettiin, että peliä ei enää kehitetä eteenpäin, mitään uutta sisältöä ei tule, ei tule laajennuksia, ei tule minkäänlaista sisältöä."

"Vuosien ajan tehdään muutoksia, jotta Redfall saataisiin toivottavasti siihen asemaan, jossa Arkane Austinin alunperin oli tarkoitus olla. Sen tiedämme, että peliin on tulossa vielä yksi viimeinen päivitys ennen kuin Arkane Austin sulkeutuu, ennen kuin Redfall on lähinnä, tiedäthän, lähinnä pistoke on kiinni Redfall on valmis, eikä peliin tehdä enää muutoksia. Joten se on se, mitä puhumme tänään. Redfall saa siis viimeisen päivityksen offline-ominaisuuksilla."

"ja suuria muutoksia. Arkane Austin pitää sanansa, vaikka studio on suljettu.
Pian sen jälkeen, kun Microsoft oli vahvistanut, että Arkane Austin ja kolme muuta Xbox-studiota oli suljettu suljetaan, saimme tietää, että Redfallille oli suunniteltu massiivinen päivitys. Sulkemiset ilmeisesti saivat meidät uskomaan, ettemme koskaan näkisi tämän työn tulosta, mutta näin ei onneksi ole."

"Arkane Austin paljastaa, että Redfallin viimeinen päivitys on vielä tulossa. Meille ei kerrota milloin, mutta päivitys tulee sisältämään kovasti toivottuja ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden pelata offline, tauon pelaamisen aikana yksin, suuria muutoksia naapurusto- ja pesäjärjestelmiin ja paljon muuta. Mukavat jäähyväiset Arkanelta Austin, joten kiitos ja toivon näkeväni nimenne hyvissä peleissä tulevaisuudessa."

"Joten kyllä, yksi viimeinen päivitys on tulossa. Emme oikeastaan tiedä sen yksityiskohtia, meille on vain kerrottu, että että lisätietoja on tulossa pian. Pohjimmiltaan tieto jaettiin twiitissä jossa nimenomaan, anteeksi, viesti nykyään, emme käytä sanaa twiitti, mutta tieto...
jaettiin ex-postissa, jossa nimenomaan sanottiin, että nämä asiat ovat tulossa - tässä päivityksessä. Mutta jälleen kerran, emme tiedä milloin se tulee, emme tiedä kuinka kauan se on."

"emme tiedä sen yksityiskohtia emmekä sitä, tuleeko siitä jotain kuin massiivinen lista korjaustiedoista ja, tiedäthän, pienistä muutoksista ja bugikorjauksista ja kaikesta sellaisesta hyvästä.
juttuja. Mutta tiedämme, että se on tulossa. Joten kyllä, Arkane Austinin porukka, he aikovat tehdä Redfallille vielä yhden viimeisen jutun ennen peliä."

"studio sulkeutuu kokonaan ja ennen kuin peli on täysin tavallaan valmis, sanotaanko.
Täytyy kyllä hieman ihmetellä, miksi päivitys on kestänyt niin kauan, Tiedättekö, Redfall ei ole, Redfall ei ole oikeastaan tuntunut saavan valtavasti tukea...
sen jälkeen kun se ilmestyi vuosi sitten. Sanon, että on tehty päivityksiä ja muutoksia."

"peliin, mutta Redfall oli sellaisessa tilassa, että se tarvitsi suuren, vakavan ja massiivisen laaja-alaisia muutoksia, ja tämä näyttää olevan se, joka tekee sen, ja se on tulossa on myös viimeinen päivitys, joka on tulossa peliin, joten hieman outoa suhteessa että. Mutta joo, kerro mitä mieltä olet siitä, aiotko tsekata Redfallin viimeisen kerran?
kerran tämän päivityksen mielessä vai oletko saanut pelin kanssa tarpeeksesi ja mielelläsi siirtynyt siitä eteenpäin? Lähetä viesti osoitteeseen meille alla olevissa kommenteissa, muuten palaan huomenna seuraavan GOTV-uutisen merkeissä, joten pysykää kuulolla ja kyllä, nähdään toisella puolella. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää