Suomi
Gamereactor
Videos
Call of Duty: Black Ops 6
HQ

GRTV News - Call of Duty: Black Ops 6 confirmed as this year's Call of Duty

GRTV News - Call of Duty: Black Ops 6 confirmed as this year's Call of Duty

Audio transcriptions

"Hei kaikki ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV News, tänään aiomme mennä puhumme jostain, jonka olemme tienneet olevan totta jo jonkin aikaa...
mutta nyt se on vahvistettu. Pohjimmiltaan tämä tulevan kesän esittelykokonaisuus - ja tapahtumia Xboxille ja Microsoftille, he tekevät Xbox-pelien esittelyn tavanomaisessa tavallaan ja he tekevät Xbox-peliesittelyn sunnuntai-iltapäivänä..."

"ilta-aikaan meille Euroopassa, ja sitten he seuraavat sitä suoralla, suoralla kuin näin viime vuonna Starfieldin kanssa, jossa he tekevät pääesityksen ja sitten - he järjestävät sen jälkeen lisänäytöksen, jossa keskitytään yhteen tiettyyn peliin. Tänä vuonna me emme ole vielä nähneet tätä peliä, he eivät ole paljastaneet sitä, he ovat vain sanoneet sen olevan - Tuntematon peli, vaikka kuvien ja teasereiden ja eri raporttien perusteella - olemme aina tienneet mikä peli tulee olemaan, mutta nyt se on..."

"on virallisesti vahvistettu ja kyllä se on Black Ops 6, Call of Duty Black Ops 6, joten katsotaanpa.
sukelletaan sisään ja katsotaan, millainen tästä tulee.
Eli kyllä, Call of Duty Black Ops 6 varmistui salaiseksi Xbox-pelin esittelypeliksi, se julkaistaan PC:lle, PS5:lle ja Xbox-sarjalle tänä syksynä. Nyt mielestäni vain alkuun, oikein, Minusta se on kiehtovaa. Alustat, kuten Eric sanoo, ovat mielestäni..."

"Tämä on todella kiehtovaa, koska tämä on ensimmäinen kerta, kun Call of Duty on ollut - tehnyt näin. Nyt olemme noin puolessa välissä tätä konsolisukupolvea, mutta tämä on ensimmäinen...
kerta, kun näemme Call of Duty -julkaisun nimenomaan näille alustoille eikä PS4:lle ja Xboxille.
One, ja se saa minut itse asiassa hieman innostumaan tästä pelistä, koska se tekee siitä että saamme kerrankin todellisen nykyisen sukupolven Call of Dutyn."

"Mutta joka tapauksessa, Activision saattaa olla nyt osa Xbox Game Studiosia, mutta se ei tarkoita, että yhtiö muuttaa markkinointistrategiaansa Call of Dutyn osalta. Yhtiö on kiusoitellut sen tämän vuoden Call of Dutysta jo jonkin aikaa ja vei sen eilen uudelle tasolle. Se ei kestänyt pelaajilla ympäri maailmaa kauan saada varsin vähän tietoa ympäri maailmaa näistä kryptisistä viesteistä ja kuvista, joten nyt se on virallista. Treyarch ja Activision vahvistaa, että Call of Duty Black Ops 6 on vuoden 2024 kortti ja sen myötä myös tunnustaa, että että se on salainen peli, joka saa oman striiminsä Xbox Game Showcasen jälkeen 9. kesäkuuta. Muuta meille ei kerrota, mutta erittäin uskottavat huhut väittävät, että että se vie meidät Persianlahden sotaan. Odotettavissa on paljon uutta alle kolmessa viikossa. Joo.., Teaser-kuva siitä. Eli kyllä, Call of Duty Black Ops 6 on vahvistettu. Jälleen kerran, emme tiedä vielä mitään enempää, mutta huhuja on ollut jo pitkään tässä vaiheessa että tämän vuoden Call of Duty vie meidät Persianlahden sotaan, ja päätellen teasereiden ja salaperäisten viestien perusteella, joita Treyarch ja Activision on tavallaan antanut viime päivinä, se näyttää olevan totta. Siellä on paljon viittauksia 2000-luvun alkuun, 90-luvun lopulle, sellaiseen ajanjaksoon. Joten se on Persianlahden sodan aika. Kun he pääsevät lähemmäksi nykypäivää, tarkoitan, että he tietysti tekivät on Modern Warfare -sarja, joka on nykyaikaa, mutta siellä on paljon hyvin ristiriitaisia ja hyvin polarisoivia sotia, joihin Call of Duty -sarja on alkanut sekaantua."

"nyt. Black Ops -sarja on aina ollut jonkinlainen kylmän sodan aikakausi ennen sitä ja se on ollut aina ollut tavallaan hyvin subjektiivinen, mutta nyt olemme pääsemässä näihin hyvin moderneihin sodat, jotka ovat hyvin dokumentoituja ja uskon, että tulee olemaan jonkin verran, aina on vastareaktioita...
sodankäyntipelien kanssa, mutta luulen, että tulee olemaan jonkinlaista turhautumista tapaan, jolla lähdemateriaalia käytetään. Nämä ovat sotia, joita käydään kahden ihmisen välillä riippumatta siitä, kumpi puoli sota, kumpi puoli on oikeassa. Se vaikuttaa silti monien ihmisten sotiin. Joten kyllä me pääsemme hyvin eräänlainen moderni ja ristiriitainen aikakausi nyt, mutta jälleen kerran tiedämme varmasti, onko se se tapaus pian. Näyttää kyllä siltä, että kyseessä on Persianlahden sodan aikakausi, mutta taas tiedämme varmuudella."

"9. kesäkuuta, kun tämä Call of Duty Black Ops 6 Direct Showcase tapahtuu Xboxin jälkeen.
Games Showcase. Joten pysykää kuulolla ja taas se on tulossa PC:lle, PS5:lle ja Xbox sarjalle Joten jos sinulla on konsoli, jos sinulla on yksi näistä nykyisen sukupolven konsoleista ja olet ollut miksi ostit nykyisen sukupolven konsolin, koska mitään ei tule ulos erityisesti nykyisen sukupolven konsoleille, niin meillä on sinulle hyviä uutisia, koska Call of Duty on vihdoin ja viimein säkittää PS4:n ja Xbox Onen tämän pelin myötä. Mutta joo kun tiedämme lisää pidämme teidät varmasti ajan tasalla ja ajan tasalla muuten palaan nyt tiistaina seuraavaan GRTV:hen Uutisia. Meillä on pitkä viikonloppu, joten nähdään toisella puolella. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää