Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Huawei Watch Fit 3: Software and Platform (Sponsored)

A great smartwatch needs great software supporting it, and that's precisely what Huawei is delivering with the Watch Fit 3. We've had a chance to put the watch through the ringer at its launch event in Dubai.

Audio transcriptions

"Huaweilla on vuosien ja vuosien kokemus kauniiden, toimivien ja kilpailukykyisten älykellojen valmistamisesta, mutta WatchFit 3:n myötä he ovat haastaneet itsensä menemään pidemmälle.
Emme osallistuneet ainoastaan Confidentin lanseeraustapahtumaan Dubaissa, me myös tarkistimme kellon ja totesimme sen olevan kaikenlaista vaikuttavaa, ja tässä on syy siihen."

"Ohjelmistolla on suuri merkitys älykellokokemuksen kannalta, ja Huawei on suunnitellut kattavan käyttöjärjestelmän, joka toimii moitteettomasti sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmissä.
käyttämällä Huawei Health -sovellusta, joka on saatavilla Applen App Storesta, App Galleriasta ja Samsung Galaxy Storesta, sekä yksinkertaisella sivulatauksella QR-koodin avulla, jonka saat kellon mukana Androidissa."

"Saat kaikki odotetut ominaisuudet, kuten laajan ilmoitustuen, yli 100 harjoitustilaa ja unenseurannan, mutta vielä enemmän, on myös ravintoanalyysi, elintoimintojen seuranta SpO2-mittausten avulla, ja päivittäiset kuntotavoitteet, joten voit seurata yleistä terveydentilaasi omalla tavallasi.
Saatavilla on koko joukko valmiita kellotauluja, mutta jos ne rajoittavat, voit jopa luoda oman, jossa on räätälöityjä ominaisuuksia, tyylejä, värejä ja suoria pikanäppäimiä sovelluksiin, joihin haluat päästä nopeasti."

"Lataamillesi MP3-tiedostoille on itsenäinen musiikin toisto sekä puhelimen toiston ohjaus, Bluetooth-pohjaiset puhelut suoraan kelloon, ja myös kaukolaukaisin.
Kaikki nämä pienet asiat tekevät älykellokokemuksesta miellyttävän päivittäin.
Huawei on jopa toteuttanut ääniavustajan, joka toimii yhdessä palveluilmoitusten kanssa säästä, puheluista ja musiikista, ja yhdistettynä moniajopakettiin voit vaihtaa nopeasti ominaisuuksien ja sovellusten välillä."

"Huawei Watch Fit 3 tarjoaa kaikki odotetut ominaisuudet, mutta tinkimättä pidemmästä akunkestosta tai laajasta yhteensopivuudesta.
Riippumatta siitä, käytätkö iOS:ää vai Androidia, tämä kevyt, kestävä ja toimiva älykello on luotettava kumppanisi arjessa."

Sponsored

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää