Suomi
Gamereactor
Videos
Resident Evil 9
HQ

GRTV News - Resident Evil 9 rumoured to have been delayed

GRTV News - Resident Evil 9 rumoured to have been delayed

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisia. Tänään käsittelemme käsittelemme huhua erittäin jännittävästä tulevasta pelistä. Se on huhu, jota olemme itse asiassa...
kuullut eriasteisia huhuja. Ne kaikki näyttävät tulevan samasta lähteestä jolla on selvästi jonkinlainen kokemus ja sisäpiirin tietämys Capcomista ja tästä sarjasta."

"Samaan aikaan olemme kuulleet useita erilaisia raportteja siitä, miten tämä peliä käsitellään, mikä herättää kysymyksen siitä, mitä Capcomilla todella tapahtuu.
Ja puhumme Resident Evil 9:stä. Tämä on peli, jonka huhuttiin olevan...
ilmestyvän ensi vuonna. Sitten huhuttiin, että sitä lykätään Code Veronican hyväksi."

"Nyt sitä huhutaan myös myöhästyttävän entisestään ja muuta sellaista. Joten Tässä on paljon erilaisia ristiriitaisia tarinoita, mutta periaatteessa ajatus on, että että tällä hetkellä Resident Evil 9:n huhutaan viivästyvän joko vuoden 2025 tai 2026 loppuun.
Joten jos toivot että tuo peli tulee ennemmin tai myöhemmin niin kannattaa toivoa vähän enemmänkin tai sitten sinun on parempi hieman hillitä odotuksiasi, koska se on näköjään kauempana..."

"kuin monet olisivat toivoneet. Joka tapauksessa, sukelletaanpa sisään. Huhu. Resident Evil 9:n kerrotaan viivästyy vuoden 2025 tai 2026 lopulle. Sisäpiiriläinen, joka aiemmin vuoti, että se saapuisi alkuvuodesta...
2025 kiistää nyt väitteensä. Näyttää siis siltä, että Capcomilla on vielä paljon Resident Eviliä käsissään kuin sisäpiirin tietovirta pystyy sulattamaan. Joko niin tai sitten viime aikoina on tapahtunut muutoksia alkuperäiseen suunnitelmaan. Oli miten oli, vielä ei ole mitään virallista tietoa seuraavasta suuresta Resident Evil Villagen julkaisun jälkeen kolme vuotta sitten."

"Hämmennys tulee nyt aikoinaan luotettavalta sisäpiiriläiseltä Dusk Golemilta, joka oli aika hyvässä vauhdissa ennätys aiemmin Capcomista ja kauhusarjasta ja joka nyt oikaisee aikaisemman tietoa Resident Evil 9:n mahdollisesta julkaisusta vuoden 2025 alussa. Sen sijaan hän työntää nyt julkaisua vuoteen 2025-26, mikä on varmasti paljon epäselvempi ja laajempi aikaikkuna kuin mitä olisimme kuin. Sisäpiiriläinen on myös päättänyt tarjota paljon tietoa liittyen toiseen Residenttiin Evil-projekteihin, joita Capcomilla on kehitteillä, ja luvassa on hyviä ja huonoja uutisia. Aloitetaanpa tuskallinen. Dusk Golem kiistää jyrkästi, että alkuperäisen Resident Evilin remake olisi tekeillä kehityksessä eikä sellaista olisi Resident Evil 5:lle ainakaan tällä hetkellä. Hän kuitenkin että Resident Evil Zero ja Resident Evil Code Veronica ovat työn alla ja että hän on kuullut niistä noin vuosi sitten. Se ei todellakaan ole paras mahdollinen uutinen sarjan faneille, mutta ainakin meille jää pieni tyydytys kuulla muiden äänien, kuten Necrolopen, väittävän, että nämä sarjan tulevat nimikkeet tulevat myös Nintendo Switch 2:lle natiivisti. Joten kyllä tämä on uh tämä on Dusk Golem lähinnä vain tämä on Dusk Golem lähinnä vain uh tavallaan korjaamassa hänen aiempia kommenttejaan Resident Evil 9:n julkaisuajankohdasta ja siitä, milloin he saavat Capcomin..."

"tavallaan odotti pelin tulevan, kun hän odotti Capcomin tekevän uh että peli olisi debyytti. Tämä on se pointti, jonka sanoin aiemmin, että on vaikea sanoa, onko tämä...
on nyt oikeaa tietoa, koska Dusk Golem on aiemmin ollut varsin hyvä Resident Evil -juttujen kanssa, mutta hän on ollut hyvin hm hutera kaikkialla Resident Evil 9:n kanssa..."

"ja yhtenä päivänä hän väittää yhtä ja toisena päivänä toista, joten on vaikeaa.
sanoa, onko tämä tieto nyt oikein. Joka tapauksessa tosiasia on, että meillä ei ole ollut - virallista ilmoitusta Resident Evil 9:stä ja olemme jo melkein kesäkuussa, joten se on periaatteessa...
näyttää hyvin epätodennäköiseltä että se ilmestyisi 2024 mikä tarkoittaa että aikaisintaan 2025 ja sitten 2026 on luultavasti myös hyvin um uskottava julkaisuvuosi tälle seuraavalle pelille."

"Nyt taas jos Capcom julkistaa tämän pelin tässä huhutussa PlayStation-tapahtumassa, joka on oletettavasti tapahtuu tällä viikolla, niin ei ole mitään syytä olettaa, miksei se voisi ilmestyä ensi vuonna.
mutta jos joudumme odottamaan muutaman kuukauden erääseen toiseen huhuttuun PlayStation-tapahtumaan syyskuussa...
julkistusta varten, niin peli saatetaan saada kokonaisuudessaan vasta vuonna 2026 tai alkuvuodesta 2026."

"jälleen kerran, kun tiedämme enemmän, pidämme teidät ajan tasalla ja kerromme teille lisää tästä, kunhan virallista tietoa on jaettu, mutta kyllä, muuten tämä on koko ajan, että olen tämänpäiväiseen jaksoon tai GRTV-uutisten jaksooni, joten seuratkaa minua huomenna seuraavaan jaksoon...
joten pysykää kuulolla ja muuten toivottavasti nautitte tiistaista ja nähdään taas teidät kaikki seuraavalla kerralla. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää