Suomi
Gamereactor
Videos
Dragon's Dogma 2
HQ

GRTV News - Dragon's Dogma 2 sold three million copies in just two months

GRTV News - Dragon's Dogma 2 sold three million copies in just two months

Audio transcriptions

"Hei ja tervetuloa takaisin GRTV-uutisiin, olen Alex, kuten aina iltapäivän uusimmat ja viimeisimmät uutiset...
hienointa. Sanon kuten aina, en ollut täällä eilen, koska Isossa-Britanniassa oli vapaapäivä, joten valitettavasti minulla oli vapaapäivä, pahoittelen sitä. Mutta kyllä, normaalisti katan uusimmat ja parhaat pelit, laitteet, teknologia, viihde, mitä ikinä haluatte ja todellakin mitä ikinä rakastatkin, meillä on sitä aina täällä GRTV-uutisissa ja laajemmassa Gamereactorissa..."

"Networkissa kokonaisuudessaan, joten jos pidät peliarvosteluista, elokuva-arvosteluista, pelien esikatseluista, eksklusiivisia sisällöstä ja paljon muusta, muista tarkistaa Gamereactor, mistä tahansa sen saatkin.
Mutta pidemmittä puheitta, otetaan kuulokkeeni pois, koska en oikeastaan tarvitse niitä puhuakseni uutisista, ja meillä on joitakin tärkeitä ja hauskoja, no, jos haluatte lukuja, hauskoja Dragon's Dogma -uutisia. Kaikki on hajoamassa tänään. Kaikki on hajoamassa, Olen pahoillani siitä. Joka tapauksessa, puhumme Dragon's Dogma 2:sta, kuten näette..."

"Alberton luoma ihana otsikko. Sitä on myyty 3 miljoonaa kappaletta vain kahdessa kuukaudessa.
Tuolla alareunassa on myös pieni cameo minulta, kun puhun Dragon's Dogmasta...
2 GR Livessä, erittäin hauskaa. Joka tapauksessa Capcom ilmoitti hiljattain, että Dragon's Dogma 2 on myynyt 3 miljoonaa kappaletta ja se on ollut ulkona vasta maaliskuusta lähtien, joten se on aika hyvä määrä myyntiä ja periaatteessa, kyllä, siinä kaikki. Se on ollut, tiedättehän, siellä oli kun Dragon's Dogma 2 julkaistiin, kun mikrotransaktioista puhuttiin..."

"jotka olivat tavallaan naamioituja, jotka olivat kirjaimellisesti tavallaan maksullisia, jos haluat voittaa.
saada, ilmeisesti voit saada paljon näitä esineitä pelissä, mutta jos halusit enemmän...
nopeita matkoja, helpompia tapoja suunnitella hahmosi uudelleen, niin sinun pitäisi tavallaan - maksaa, jos ei halunnut vain ansaita niitä pelissä, minkä voisi tehdä. Se oli sotku, se oli sotku, koska se oli, Capcom on myynyt, kuten näemme tässä, se tekee vielä vähemmän koska Capcom juhlii 3 miljoonaa myytyä kappaletta tästä pelistä ja silti puhumme..."

"siitä, että kun peli julkaistiin, siinä oli mikrotransaktioita, jotka saivat sen näyttämään siltä, että Capcomin ei luottanut pelin myyntiin ja halusi vain puristaa niin paljon rahaa kuin mahdollista.
mikä on todella outoa, mutta toivottavasti tämä on merkki hyvistä asioista.
tulevasta ja siitä kiistanalaisesta aloituksesta eteenpäin pääsemisestä. Emme ole nähneet Dragonin Dogma 2:ta yhtä paljon parrasvaloissa julkaisun jälkeen, sanoisin. Tämä on puhtaasti toimituksellista, mutta jotain Elden Ringin tai Baldur's Gaten kaltaisia viime vuosina ovat onnistuneet pysymään kiinni ihmisten mieliin kuukausiksi ja kuukausiksi julkaisun jälkeen. Dragon's Dogma 2 oli kuitenkin hyvin..."

"hyvä peli kaikkien sitä pelanneiden ja sitä arvostelleiden mukaan. Alberto tässä, joka teki uutisjutun, teki arvostelumme verkostolle ja piti siitä paljon ja silti näyttää siltä, että että se on tavallaan pudonnut hieman pois yleisön tietoisuudesta. Joten toivottavasti aikanaan, jos huhut...
ovat oikeassa ja saamme pian laajennuksia tai DLC:tä, se voi tavallaan korjata mielen, mutta tällä hetkellä, jos puhutaan roolipeleistä, fantasiaroolipeleistä, joissa on vaikea taistelu, ihmiset..."

"puhutaan edelleen vain Elden Ringistä ja nimenomaan Shadow of the Old Treestä. Mutta anna minun mitä mieltä olette Dragon's Dogma 2:sta. Oletteko pelanneet sitä jo? Oletko yksi näistä kolme miljoonaa ihmistä, jotka ovat ostaneet pelin? Etkö ole vielä pelannut sitä? Aiotko pelaamaan sitä? Kerro minulle kaikki tämä ja paljon muuta, niin nähdään huomenna GRTV-uutisissa."

"video. Näkemiin."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää