Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

LEGO vs. NVIDIA - Onko PC:n ja LEGOn rakentaminen yhtä helppoa? (Sponsoroitu)

Joskus vedonlyönti menee liian pitkälle. Gamereactorin tapauksessa sisäiseen kilpailuun saatiin onneksi sponsoreiksi NVIDIA ja Proshop, kuten tällä videolla käy ilmi.

Audio transcriptions

"Teemme yhteistyötä ProShopin kanssa korostaaksemme joitain upeita PC-komponenttitarjouksia, joita heillä on tarjolla seuraavien kahden viikon aikana.
Aiemmin olemme tehneet yhteistyötä NVIDIAn kanssa osoittaaksemme, kuinka helppoa näytönohjaimen vaihto voi olla, mutta nyt haluamme vastata kysymykseen, kuinka vaikeaa on rakentaa täydellinen tietokone tyhjästä vuonna 2024."

"Päätimme siis näyttää, kuinka helppoa pelipc:n rakentaminen voi olla...
vertaamalla sitä johonkin, mitä monet teistä ovat tehneet lukemattomia kertoja, LEGO-setin rakentamiseen.
Samalla kun rakennamme tietokoneen ja käymme läpi uuden pelilaitteemme kokoamisen, Magnus tekee sitä, mitä osaa parhaiten, ja rakentaa keskikokoisen LEGO-setin, kaikki tämä osoittaakseen, kuinka helppoa tietokoneen rakentaminen voi olla."

"Jokainen tässä videossa käyttämämme komponentti on tällä hetkellä myynnissä osana ProShopin Super Day Salea.
Tarkemmat tiedot löytyvät videon kuvauksesta.
Jos haluat kuitenkin budjettiystävällisemmän PC:n, vaihtoehtoja on runsaasti.
Olemme luonnollisesti huijanneet ja nopeuttaneet osaa kuvamateriaalista, mutta kunkin tuotteen asennusohjeiden lukeminen onnistuu muutamassa minuutissa."

"Äläkä huoli, tarvitset periaatteessa vain ruuvimeisselin ja muutaman nippusiteen, ja koskettamaan johtavaa pintaa, kuten patteria, jotta pääset eroon staattisesta varauksesta.
Käyttämällä tarvittaessa kämmenselkääsi.
Tämän buildin tähti on NVIDIA RTX 4070 Ti Super GPU, joka on paitsi helppo asentaa myös käyttää huippuluokan grafiikkateknologiaa ja varmistaa, että tietokoneemme tarjoaa parhaan mahdollisen pelikokemuksen."

"Mutta siitä lisää myöhemmin.
Aloitamme kaikkein olennaisimmalla, ASUS Z790 Prime -emolevyllä, joka on sekä tehokas että monikäyttöinen.
Se sisältää PCIe 5.0 -paikan näytönohjaimellesi, joten se on mahdollisimman lähellä tulevaisuutta, samalla kun siinä on vielä neljä laajennuspaikkaa."

"Tallennustilana voi olla mikä tahansa kolmesta M.2-paikasta kaikkien normaalien SATA-porttien lisäksi, neljä paikkaa DDR5-muisteille ja jotain, mikä vasta viime aikoina ei enää ole huippuominaisuus, 2,5 gigabitin LAN ethernet-liitin.
Aloitamme prosessorimme asennuksella, joka on yllättävän helppoa, sillä sinun tarvitsee vain etsiä kultaista kolmiota, ja sitten kohdistaa kehyksen sisennykset ja asettaa piirin varovasti ja työntämättä sen pistorasiaan, painamalla metallitankoa alaspäin ja työntämällä sitä varovasti pienen koukun alle."

"Noin sitä pitää. Tuo on kirjaimellisesti vaikein osa.
Muistiksi valitsimme klassisen matalan viiveen työjuhdan, Corsair Vengeance -muistin, 32 gigatavun paketti, jota voi helposti ja edullisesti päivittää myöhemmin.
Tallennusmuistiksi WD Black on erittäin nopea, luotettava ja helppo asentaa."

"Siinä se oikeastaan on. Helppo homma.
Sitten kotelossa on kaksikammioasettelu, LIAN LI-011.
Aloitetaan siis virtalähteen asentamisesta.
Älä huolehdi kaapeleista, meillä on modulaarinen, joten kaapelit voidaan asentaa myöhemmin."

"Kauanko se on ollut?
Voi luoja.
Tämä on vaikeampaa kuin muistin.
Sitten asennetaan ylimääräiset tuulettimet taakse, puhaltamaan raitista ilmaa sisään, ja kolme ylimääräistä tuuletinta pohjaan."

"Tämä saattaa vaikuttaa oudolta tavalta, mutta luomme kotelon sisälle ylipaineen, ja varmistamme, etteivät pienet pölyhiukkaset laskeudu kotelon sisäpuolelle.
Nyt puuttuu enää näytönohjain ja suorittimen jäähdytys, mutta ensin meidän on kaapeloitava kaikki muu."

"Kuten maksimoida työtilamme, erityisesti RGB-tuulettimien kanssa, tämä työ tarvitsee kaiken tilan, jonka voimme tarjota.
Nyt meidän täytyy vain asentaa emolevyn kiinnitysosa, ja sitten kiinnittää tuulettimet jäähdyttimeen."

"Kun olemme asettaneet emolevyn koteloon, kytkemme kaikki kaapelit, mikä on helppoa, koska kaikki liittimet on merkitty selvästi.
Suorittimena käytämme Corsair H150i LCD -nestejäähdytintä, joka on sijoitettu sille varattuun kiinnikkeeseen."

"Voimme nyt helposti irrottaa suojaosat pumpusta, sijoittaa ja kiinnittää sen suorittimeen ja kytkeä viimeiset kaapelit.
Nyt meidän on vain asetettava näytönohjain paikalleen, tässä tapauksessa Asus GeForce RTX ROG Strix 4070 Ti Super, kytke virtajohto ja aloita sitten kaikkien aiemmin valmistelemiemme kaapeleiden asentaminen virtalähteeseen."

"NVIDIA RTX 40 -sarjan kortit on suunniteltu erityisesti tarjoamaan parasta suorituskykyä, RTX 40 -sarjan kortit on erityisesti suunniteltu tarjoamaan erinomaista pelisuorituskykyä.
Ne ovat markkinoiden parhaat näytönohjaimet pelaamiseen, ja niihin sisältyy etuja, kuten vallankumouksellinen tekoälyä hyödyntävä DLSS 3, joka parantaa kuvanopeutta jopa nelinkertaisesti, ja varmistaa samalla, että pelisi näyttävät upeilta erittäin alhaisella viiveellä, mikä tarkoittaa, että tämän buildin avulla voimme odottaa ensiluokkaista suorituskykyä ja suurta visuaalista uskollisuutta."

"Vaikka NVIDIAn uusimman sukupolven näytönohjaimet ovat erittäin tehokkaita, asentaminen on erittäin helppoa, koska käyttöön on otettu uudet yksittäiset liittimet.
Kaapelin molempiin päihin voi liittää vain yhdellä tavalla, joten älä huolehdi, että asennat sen väärin."

"Nykyaikaisen tietokoneen rakentaminen on itse asiassa täynnä niin monia vikasietoisuuksia.
että se on paljon helpompaa ja turvallisempaa kuin vain viisi tai kuusi vuotta sitten.
Tässä vaiheessa voi mennä kahdella tavalla, joko toimiva, mikä olisi sääli näin hienon akvaariotyylisen kotelon kanssa, tai sitten voit ainakin vähän siistiä sitä kaikkea."

"Tämä on se osa, joka oikeastaan vie aikaa, ja kokemattomammat rakentajat saattavat haluta ohittaa sen, mutta hieno ja siisti rakennus näyttää vain paremmalta ja on erittäin suositeltava.
Ja siinä se on."

"Vaikka Magnuksen LGO-setti on kaunis käsityöläisen taidonnäyte, se ei aivan tue viimeisimpiä edistysaskeleita graafisessa uskollisuudessa tai ruudunpäivitysnopeuden parantamisteknologiassa.
Kolme, kaksi, yksi, seis.
Vitsailetko sinä?
Mitä, se oli mitä, 45 minuuttia?
Taidan olla noin puolivälissä."

"Ei! No, se taitaa sitten olla totta.
Voit nyt säästää yli 14 % koko rakennuksessa.
Kuten olet nähnyt, tietokoneen rakentaminen voi olla jopa helpompaa kuin LEGO-setin kokoaminen, selkeiden ohjeiden ja käyttäjäystävällisten komponenttien ansiosta."

"Tarkista kuvauksessa olevat linkit napataksesi ProShopin supertarjoukset kaikista mainituista komponenteista, säästä rahaa ja rakenna samalla oma unelmiesi tietokone."

Sponsored

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää