Suomi
Gamereactor
Videos
The Acolyte
HQ

GRTV News - The Acolyte's budget was reportedly around $180 million

GRTV News - The Acolyte's budget was reportedly around $180 million

Audio transcriptions

"Hei ja tervetuloa toiseen GRTV News, olen Alex, kuten aina tai tavalliseen tapaan ottaen huomioon, että olen ollut Olen tehnyt näitä vain pari tällä viikolla, pahoittelut, olin poissa eilen ja maanantaina...
mutta joka tapauksessa tämä on GRTV:n After News, jossa käymme läpi..."

"kaikkea, mikä liittyy pelaamiseen, varusteisiin, teknologiaan, viihteeseen, aivan kuten aamuohjelmassakin.
mutta hieman enemmän iltapäivällä. Kuten aina, jos pidät näkemästäsi ja haluat nähdä - lisää, voit tutustua koko sarjaan Gamereactorissa, jossa on peliarvosteluja, elokuva-arvosteluja, pelien esikatseluja, eksklusiivista sisältöä ja kuten aina paljon muuta. Mutta ilman pidemmän päälle ajattelin, että siirrymme tämän päivän uutiseen, ja ollakseni reilu, kun otetaan huomioon, että PlayStation State of Play -esittely on menossa kello 23:00 reilusti, ei ole ollut mikään suuri uutinen päivä tänään, jos olen rehellinen. Muutama asia on pyörinyt ympärillä, mutta ajattelin, että puhuisimme..."

"Star Warsista ja puhuisimme Akolyytistä. Acolyten julkaisuun on enää alle viikko.
ja New York Times teki massiivisen haastattelun sarjan vetäjän kanssa, jonka nimeä en muista, ja he paljastivat, paitsi että he puhuivat hieman fanien vastareaktioista ja muista asioista.
ja puhuivat siitä, miten he aikovat hyväksyä kritiikkiä, jos sitä tulee, jos ihmiset eivät pidä Akolyytistä, koska tiedätte, että on ollut turhautumista - Star Wars tarinankerronta mutta he eivät aio hyväksyä mitään kiihkoilua tai rasismia tai asioita mikä on mielestäni täysin reilua. Se on oikea tapa edetä, koska vaikka Star Warsin kohdalla on viime aikoina ollut paljon perusteltua kritiikkiä..."

"tarinankerrontaa ja muuta sellaista, mutta samaan aikaan on myös ihmisiä, jotka ovat - jotka käyttävät näitä perusteltuja kritiikkejä puhuakseen muista asioista...
joilla ei ole väliä ja jotka eivät tee tarinasta huonompaa, kuten se, että he näyttelivät tiettyä henkilöä.
värillistä väriä tai koska he valitsivat naisia tiettyyn rooliin jaa blaa blaa blaa. Joka tapauksessa, iso uutisjuttu, josta puhumme tänään, on massiivinen, valtava, valtava..."

"Akolyytin budjetti, joka on tiettävästi noin 180 miljoonaa dollaria. Jos asetamme sen perspektiiviin elokuviin ja vastaaviin, Barbien tuotantobudjetti, markkinointia lukuunottamatta.
joka tietysti luultavasti kaksinkertaistaa tuotantobudjetin, mutta pelkästään sen tuotannon ostajat, Barbien budjetti oli 145 miljoonaa dollaria. Super Mario Bros -elokuva oli vieläkin vähemmän, ja esimerkiksi, jos katsomme tässä uutisessa, Dyyni osa..."

"2 tehtiin 190 miljoonalla dollarilla. Se on valtava määrä rahaa, joka on käytetty elokuvaan.
Acolyte ja koska emme voi, koska emme voi tavallaan nähdä sen tuottoa, kuten kun katsomme elokuvia, on helppo nähdä, paljonko se tuotti lipputuloja, se on...
luultavasti hyvä indikaattori siitä, kuinka paljon se on tuottanut yhteensä, eikö, tai kuinka paljon, kuinka hyvin miten se pärjää. Jos se on lipputuloissa plussalla, se on luultavasti melko kannattava elokuva."

"Jos se on miinuksella, se ei luultavasti saa jatko-osia tai muuta vastaavaa.
Disney Plusin ja striimaajien kaltaisten ohjelmien kohdalla on kuitenkin hyvin vaikea sanoa, mitä Disney katsoo Akolyytin menestykseksi. Perustuuko se puhtaasti kriitikoiden arvosteluihin ja ihmisten houkuttelemiseen? Perustuuko se tilaajamääriin?
Perustuuko se katselutunteihin? Kummassakin tapauksessa, tässä on paljon kiinni ja jos..."

"Ajattelit vain, että tämä on vain yksi Star Wars -juttu, Disney on laittanut paljon rahaa ja paljon rahaa tämän sarjan toteuttamiseen, joten he varmaan odottavat...
siitä melko suurta tuottoa. Aiotko sinä katsoa Acolytea? Se laskeutuu 4. kesäkuuta tai 5. kesäkuuta, luulisin että 5. kesäkuuta. Kerro minulle jos aiot katsomaan sitä. Jos ette aio katsoa sitä, ilmoittakaa minulle syy, niin katson..."

"huomisen GRTV:n uutisvideossa. Hei hei!"

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää