Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Everything that happened at Ubisoft Forward

GRTV News - Everything that happened at Ubisoft Forward

Audio transcriptions

"Hei, tervetuloa toiseen GRTV News, olen Alex, kuten tavallista, kattaa iltapäivisin, uusimmat ja ja pelien, elokuvien, teknisten laitteiden, viihteen, mistä ikinä pidätkin, mitä ikinä rakastatkin, me aina - täällä GRTV-uutisissa ja laajemmassa Gamereactor-verkostossa, joten jos pidät elokuva-arvosteluista, peliarvosteluista, pelien esikatseluista, pelihaastatteluista, meillä on koko joukko - näitä kahta jälkimmäistä on tulossa paljon Summer Game Festin ja kaikkien muiden tapahtumien ansiosta."

"sen sisällä, niin muista tarkistaa Gamereactor, mistä ikinä saat sen, mutta ilman muuta tänään, kuten eilenkin, käymme vain läpi yleistä tapahtuma, joka tapahtui, koska Ubisoft Forwardilla ei ollut niin paljon tavaraa kuin Xbox-jutulla, mutta siinä oli silti isoja juttuja, joten minulla on tässä vain Assassin's Creed Shadows -juttu, koska se oli se juttu, joka kruunasi show'n viimeiset 20 minuuttia, - ensimmäiset 20 minuuttia, saimme 20 minuuttia Star Wars Outlawsia, lisää pelattavaa, joten lisää tavaraa..."

"mutta myös jännittäviä asioita, kuten avaruuden näkeminen ja avaruustaistelut...
ja satunnaiset tapahtumat avaruudessa, joita voi sattua, kuten se, että alukseen hyökkäävät ryöstäjät...
ja voit raivata ryöstäjät pois parantaaksesi suhdettasi tiettyyn syndikaattiin, mennä tietyille planeetoille ja nähdä, mitä kaikkea siellä voi tehdä, kaikki avoimen maailman kokemukset, joista Ubisoft on tunnettu, tuodaan Star Warsiin."

"universumiin, ja kyllä, se näytti siltä, se näytti siltä, mitä voisi kuvitella Star Wars Ubisoftin avoimen maailman olevan parhaimmillaan, tai huonoimmillaan, jos ei kallistu noihin.
tai sitten olet, ja sitten seuraavan 20 minuutin aikana saimme jotain X-Defiantista, jotain...
uusia pelimuotoja vahvistettiin, uusi ryhmittymä vahvistettiin X-Defiantille, sitten siirryimme Avatariin..."

"Frontiers of Pandora, jossa vahvistettiin uusi DLC, joka on tulossa joskus pian, ja saimme myös nähdä Rocksmithin ja muita pelejä, joista Ubisoft on tunnettu, mutta ei välttämättä pääesiintyjien kanssa. Seuraava pääesiintyjä oli viimeiset 20 minuuttia, kuten sanoin, joka oli Assassin's Creed Shadows, ja kun pääsemme tarkempiin yksityiskohtiin siitä, näimme sekä Yasuken että Naoe, Yasuke, anteeksi, Yasuke on odotettavissa, on sellainen raskas hitteri, niin raakalaismainen Samurai-tyylinen, jossa hän menee sisään ja hakkaa kenet haluaa, kun taas Naoe on hyvin tyypillinen salamurhaaja, hän käyttää stealth cover -mekaniikkaa, Hän menee sisään ja voi tappaa ihmisiä kaukaa, mutta hän voi myös taistella läheltä..."

"läheltä ja henkilökohtaisesti, jos tarvitsee. Ubisoftin kanssa oli rehellisesti sanottuna aika hyvä ilme, Luulen, että olemme nyt siinä pisteessä, että joko pidät siitä tai et. Luulen, että erityisesti Shadowsin saama vastaanotto on ollut todella mielenkiintoista, koska luulen, että monet ihmiset ovat tulleet mukaan sanomaan, että Assassin's Creed on pilalla, vaikka he eivät ehkä olekaan."

"välttämättä kiinnittäneet huomiota Assassin's Creediin viime vuosina. Tiedän, etten ole oikeastaan kiinnittänyt huomiota niin paljon. Viimeisin, jota pelasin, oli Odyssey, mielestäni se oli...
erittäin hyvä, mutta minusta se oli taas yksi niistä peleistä, joissa on paljon Ubisoftia.
Assassin's Creedin kanssa, heillä on kaava monissa peleissään."

"Ubisoft on toiminut näin vuosikymmeniä, ja se joko toimii sinulle tai se ei toimi. Joten kyllä, mielestäni se oli hyvin Ubisoftin esitys, en usko että se oli yhtä jännittävä kuin kuin Xbox, mutta rehellisesti sanottuna se oli minulle henkilökohtaisesti parempi kuin katsomassa kaksi tuntia Summer Game Festiä, ja Geoff Keighley väliinputoajana aina silloin tällöin, ja sitten tulee mainoskatkoja, ja ohjelma on kaksituntinen, vaikka sen ei tarvitsisi olla. Mutta Jätän sen pidemmän muotoiseen keskusteluun, jos olet pelijulkkis, tai podcastin sisään tulevaisuudessa. Mutta joo, kertokaa minulle mitä mieltä olitte Ubisoftista eteenpäin, kertokaa minulle mitä Assassin's Creed Shadowsista ja Star Wars Outlawsista, ja kaikesta siitä, mitä tapahtui."

"ja nähdään huomenna lisää GRTV-uutisia. Heippa!"

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää