Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Bandwerk Sportsband (Quick Look) - Making Leather Sporty

Bandwerk Sportsband (Quick Look) - Making Leather Sporty

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa toiseen Gamereactor Quick Lookiin. Olen Maunus ja tänään olemme jälleen kerran tarkastelemme yhden suosikki-IOS-tarvikevalmistajani, Bandworkin, tuotetta.
He ovat jakaneet kanssamme aiemmin iPhone-suojiaan, joissa on titaanikehys ympärillä..."

"jossa on käytettävä pientä ruuvimeisseliä sen kiinnittämiseen. Todella siistiä tavaraa.
Mene katsomaan tuo pikakatselu heti. Edelleen yksi suosikkini iPhone-suojista koskaan.
Ja he tekevät myös näitä todella mahtavia nahkahihnoja, todella hienoja, jotka on tehty...
puvun tyyppisiin juttuihin. Ja he tekevät myös näitä rajoitetun painoksen nahkarannekkeita, jotka on tehty vintage autoista, joita he tekevät vain 125 tai 200 dollaria tai jotain, mikä on hyvin, hyvin haluttavaa, - esineitä yleensä. Mutta jos haluat kokeilla Bandwork-kokemusta, maksa vähän vähemmän..."

"ja saat sitten jotain, joka on loppujen lopuksi luultavasti hieman monipuolisempi ja käyttökelpoisempi, sitten ottaisit luultavasti jonkun heidän urheilunauhoistaan, joka minulla on tässä oranssin värisenä...
pop-versio tässä. Näissä urheilurannekkeissa on siis se, että Bandwork on heidän ajattelivat, että haluamme tehdä jotain urheilullisempaa, joka on varmasti mukavampaa..."

"ranteen ympärillä ja käyttökelpoinen monenlaisissa tilanteissa ilman, että se tuntuu epämukavalta...
tai jotain sellaista, kuten nahka voi joskus joissain tapauksissa tehdä. Mutta haluamme silti käyttää nahkaa. Niin he tekivätkin. Ja he tekivät sen aika nokkelalla tavalla, koska siellä on tässä on nahkaa, mutta myös kumia. Ja voit nähdä, että nahka on upotekoristeinen."

"näissä kumikehyksissä täällä. Bandwork on siis teknisesti tehnyt nahkanauhan, joka on hyvin käyttökelpoinen siellä missä nahka ei yleensä ole. Ja siihen on pari syytä miksi.
Ensinnäkin, tarkoitan, että se on luultavasti miellyttävämpi pitkiä aikoja, varsinkin jos treenaa tai käy uimassa tai jotain sellaista, koska se mitä on kosketuksissa ihosi kanssa, on kumia. Nahka tässä on myös aika erikoista."

"Se on valmistettu saksalaisesta Heine-nahasta, joka on tunnettu vedenpitävistä ominaisuuksistaan, mikä tarkoittaa, että tämä on vedenpitävä. Ja tarkoitan, toki, nahka yleensä kuin se ei ole...
kuin sitä käytettäisiin pitämään vettä poissa tai jotain sellaista. Mutta ominaisuudet kuten väritys tai mitoitus tai rakenne eivät muutu, jos otat nahasta uida sen kanssa, joko uima-altaassa tai järvessä tai meressä, jossa vesi on suolaista. Se on todella siistiä ja tarkoittaa sitä, että tämä on luultavasti yksi niistä bändeistä, jotka kestävät sekä klo illanistujaisissa kuin myös sen jälkeen, jos haluat lähteä lenkille, mikä on hienoa, koska yleensä he ovat hyvin jakautuneet näihin kahteen hyvin erityiseen kategoriaan. He ovat hyvin treenimielisiä, koska se on ilmeisesti se, mitä Apple Watch voi myös olla, treenikaveri. Mutta samalla samaan aikaan monet ihmiset vain käyttävät niitä missä tahansa tilaisuudessa. Joten on jotain, joka on myös tavallaan räikeä, hyvin tehty ja näyttää ylelliseltä, ainakin jollain tavalla, on erittäin kiitettävää."

"ja erittäin siisti. Ja taas, kuten sanoin, sen voi upottaa kokonaan ilman, että se ottaa...
minkäänlaista vaikutusta tekstuuriin tai väriin tai vastaavaan, mikä on todella hienoa.
Sitä on myös, verrattuna muihin Bandworkin nauhoihin, saatavana useissa eri väreissä. Tämä on hyvin eräänlainen unikonsininen oranssi, mutta myös hillitympi, mutta silti aika siisti vihreä."

"Joten värivaihtoehtoja on ehdottomasti enemmän kuin jos valitset klassisemman nahkamallin...
ratkaisuja, joita Bandwork tarjoaa. Se on myös hieman halvempaa. Jos siis menet Bandworkin nettisivuille, niin silloin sinun pitäisi löytää se melko helposti ja valita väri, jonka josta pidät. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että tämäkin vain todistaa, että Bandworkilla on se juttu hallussaan, riippumatta siitä, mikä on tuotteen päätehtävä. Ja se on vain se, että heillä on hyviä suunnittelijoita, jotka valitsevat oikeat materiaalit oikeisiin työpaikkoja. Joten paljon lisää Bandworkista, pysy kuulolla Game Rackissa."

Laitteet

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää