Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Sennheiser HS 620S (Quick Look) - Powerful Audio for Powerful Gear

Sennheiser HS 620S (Quick Look) - Powerful Audio for Powerful Gear

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa uuteen Gamereactor Quick Lookiin. Se on itse asiassa aika harvinaista nyt että saamme uusia referenssilaitteita Sennheiseriltä. On ollut hieman edestakaista keskustelua siitä, että...
miten heidän pitäisi edetä laadukkaiden tuotteiden kanssa, joita he ovat valmistaneet vuosikymmeniä."

"Olimme siis todella iloisia, kun he tulivat postilaatikkoon ja lähettivät viestin, jossa he periaatteessa pyysivät meitä katsomaan upouutta HD620S:ää, joka on periaatteessa upouusi suljettu pari hi-fi-kuulokkeet, joiden pitäisi periaatteessa tehdä niistä loistavat sekä suoratoistoon että pelaamiseen, varsinkin jos sinulla on äänentoistolaitteet, joilla voit syöttää niihin kunnolla virtaa. Mitä Tarkoitan tällä ilmeisesti sitä, että nämä on tehty referenssikuulokkeiksi, joissa on langallinen liitäntä. Nyt ei kannata pelätä suurta liitintä tässä, on myös pienempi versio tässä, mikä tarkoittaa, että ne sopivat tavallisiin jack-in-portteihin. Mutta ilmeisesti tämä on tehty laitettavaksi jonkinlaiseen DAC:iin, ulkoiseen DAC:iin, joka antaa sille tarvitsemansa virran..."

"soittaa äänenvoimakkuudella, joka tuntuu mukavalta ja ilahduttavalta, mutta myös yksinkertaisesti siksi, että ne ovat tehty toimimaan juuri tällä tavalla. Mutta jos teet niin, niin sitten sinun pitäisi, kun otetaan huomioon.
Sennheiserin perinnön tällä alalla, saat aika uskomattoman äänikokemuksen, joka on ennen kaikkea, jos uskot ihmisiä, Sennheiserin asiantuntijoita, no sen pitäisi olla olla tasapainoinen, ennen kaikkea. Sisältä löytyy 42 mm:n ajurit, jotka on valmistettu Tullamoressa..."

"Island, joka on yhdistetty alumiiniseen äänikelaan. Pohjimmiltaan tällaisilla ei riitä, että sanotaan, mikä on kaiuttimen millimetrikoko, vaan se on todella...
täytyy kuunnella niitä itse, lämmittää niitä ja selvittää, miten tarkka ääni on vaihe on periaatteessa suunniteltu. Joten annamme tälle täydellisen haalarin kun tämä video on valmis jotta voimme antaa teille lisää tietoa siitä, miltä tämä oikeastaan kuulostaa."

"Sennheiserin tavoitteena on siis tämä ilmava, hyvin artikuloitu ja jälleen kerran tasapainoiset keskiäänet, leveä ja syvä äänentoisto, jonka ei periaatteessa pitäisi olla...
ei saa olla liian bassomaisen vaimea tai pitäisi olla, olet varmaan kuullut sen ennenkin, kun äänet - tai erityisesti todella yksityiskohtaiset äänivaiheet muuttuvat hyvin tinamaisiksi ja erottuvat liikaa kuin tapahtuu myös todella korkealuokkaisissa Bluetooth-kuulokkeissa. Näin ei pitäisi tapahtua. Mitä tulee Mukavuuden kannalta se ei anna paljon periksi, eikä se ole kovin joustava. Se on tarkoitettu istumaan hyvin tietyllä tavalla. Onneksi sekä kuppien että tukivarren alapuolella tässä on metallivahvistettu pääpanta ja kotelo, jossa on paljon vaahtomuovia."

"Se tuntuu aika pehmoiselta, eli se ei luultavasti saa aikaan paineistavaa vaikutusta päälaella jos niitä käyttää liikaa, mutta sitä on todella vaikea sanoa...
tässä vaiheessa. Mutta älkää unohtako jotain tuntemuksia, en usko että teidän pitäisi odottaa.
jotain joka tuntuu ilmavalta. Tämän on tarkoitus luoda tuo sulkeutunut tunne eikä välttämättä mennä rinta rinnan esimerkiksi Bose Quiet Comfortin tai Sony WF-S:n kanssa, koska ne on tarkoitettu olla joustavat ja joustavat tarpeeksi, jotta ne tuntuvat liikkuvan kanssasi. Tämä on tarkoitettu nauttia paikallaan suurimman osan ajasta, joten se on rakenteeltaan kiinteämpi."

"Siinä on irrotettava kaapeli, jossa on pieni lukitusruuvi, jonka sanoin, sekä valinnainen tasapainotettu kaapeli, joka tulee saataville myöhemmin tänä vuonna. Se ei ole halpa, noin 350 euroa, mutta se vastaa hyvin pitkälti sitä, mitä Sennheiseriltä voi odottaa tämäntyyppisten laitteiden osalta.
vakavampia tuotteita. Odotamme siis innolla, että saamme tämän käsiinne."

"Kimin käsiin, joka on minua paljon kokeneempi tällä alalla. Joten odotan innolla, mitä hänellä on sanottavaa. Kiitos paljon, että katsoitte."

Laitteet

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää