Suomi
Gamereactor
Videos
Hello Kitty Island Adventure
HQ

Hello Kitty Island Adventure Interview: All about the new animal life sim for the Switch

Hello Kitty Island Adventure Interview: All about the new animal life sim for the Switch

Audio transcriptions

"Hei ystävät, olemme LA:ssa Summer Game Festissä ja katsomme erästä erittäin jännittävää julkistusta. Tämä peli julkaistiin muille alustoille aiemmin ja nyt se julkaistaan Switchille, jossa se tuntuu mielestäni hyvältä."

"kuin kotona. Kiitos paljon, että liityit seuraamme. Mitä voit kertoa meille kokemuksesta, sosiaalisesta seikkailukokemuksesta, joka teillä on...
Hello Kitty? Hello Kitty Island Adventure on niin sanottu viihtyisä peli.
mikä tarkoittaa matalaa stressiä, sellaista rentoa, vain hauskaa..."

"mutta olemme myös sekoittaneet siihen seikkailupelaamista, joten pelissä on avointa pelaamista.
maailma, jossa on paljon arvoituksia ja tehtäviä ja erilaisia eräänlaisia seikkailupeliä, joten se on eräänlainen sekoitus kahta eri peliä.
genrejä, jotka sopivat mielestäni todella hyvin yhteen. Luulen, että se on otsikossa jo nyt, teillä on Island ja Adventure. Puhutaanpa Islandista, verrataanpa..."

"sitä Animal Crossingiin. Mikä on sosiaalinen, eräänlainen sosiaalinen aktiviteetti, jota sinä saat täällä? Minkälaisia hahmoja tapaat ja miten voitte seurustella heidän kanssaan? Pelin hahmojen kanssa sosiaalistuminen on siis itse asiassa keskeinen osa pelattavuutta, joten se sisältää Hello Kittyn ja hänen monet Sanrio-kavereita, ja jokaiselle heistä voi tehdä lahjoja, antaa niitä lahjoja ja antaa heille lahjoja, jotta ystävyytesi heidän kanssaan kasvaisi."

"avaat uusia tarinoita, uusia tehtäviä, uusia alueita tutkittavaksi, uusia pulmia ratkaistavaksi ja - se on pelin kokemisen ydinajuri. Entä esimerkiksi paikat ja räätälöinti, joita voit käyttää rakentaaksesi tavaroitasi ympärillesi.
saarelle? Saarella on siis kahdeksan ainutlaatuista biomia, kaikkea merenrannikosta Atlantiksen kaltaiseen vedenalaiseen alueeseen ja laavalla täytettyyn tulivuoreen, - hyvin monipuolisia ja täynnä ainutlaatuisia hahmoja. Sinun täytyy mennä koko saaren löytää nämä eri hahmot ja tavata heidät, jotta voitte - parantaa ystävyyttäsi heidän kanssaan ja saada lisää sisältöä. Ja sitten he antavat sinulle tehtäviä, joiden avulla voit lähteä tutkimaan ja löytämään näitä lisää, seikkailumaisia arvoituksia ja asioita ratkaistavaksi? Aivan, siellä on mysteeri..."

"koko saarella on mysteeri siitä, miksi se hylättiin ja rappeutui - joten olet matkalla korjaamaan kaiken ja selvittämään todellisen syyn.
salaisuuden saaren takana ja miksi se on sellainen kuin se on. Tapaamalla hahmojen kanssa ja tutkimalla näitä elinympäristöjä, voit jatkaa tätä etsintää."

"ja ratkaista mysteerin. Minkälaisia arvoituksia voimme odottaa ratkaisevamme täällä?
Täällä on monenlaisia arvoituksia, kuten yksinkertaisia logiikka-arvoituksia.
tasohyppelyhaasteisiin, kisoihin, monissa peleissä tehdään kuten yhteensovittamista ja sen sellaista, joten melko monenlaista. Kuka sinä olet pelissä?
Kuka on pelaaja pelissä? Onko Kitty tai joku muu hahmo, joka muokkaat ja luot itse? Aivan oikein, se on hahmo, jonka sinä..."

"luodaan aivan pelin alussa itse. Se on hahmo, jonka voi omaksua monia eri vartalotyyppejä niin, että se sulautuu muihin hahmoihin - Sanrio-universumissa, mutta meillä on kissoja, koiria, lintuja, pupuja ja vieläkin enemmän sellaisia kuin lajityyppejä, joiden rooliin voi asettua ja joita voi muokata erilaisissa eri tavoin. Mitä voitte kertoa minulle projektin muuntamisesta muotoon Nintendo Switchille? Tämä on ilmoitus, jonka te julkaisette..."

"myös Switchille, se tuli Apple Arcadesta jos olen oikeassa. Mitä voit kertoa minulle tuosta prosessista ja onko suuria eroja, joita voimme löytää tässä uudessa versiossa? Luulen, että suuri ilmoitus tässä on yksinkertaisesti se, että se tulee...
sisältää kaiken sen sisällön, joka oli jo olemassa iOS:ssä. Hello Kitty Island Seikkailu tulee olemaan täydellinen peli, eikä mitään puutu. Onko se yhden pelaajan seikkailukokemus vai onko teillä myös jonkinlainen moninpeliominaisuutta? Peli on siis itse asiassa täysin moninpeliä, voitte kutsua ystäväsi milloin tahansa peliin ja he voivat osallistua kaikkiin erilaisiin aktiviteetteihin kanssasi, minipelien pelaamisesta esineiden keräämiseen, he voivat jopa perustaa oman tilansa saarellesi ja sisustaa sen omalla tavallaan..."

"tavalla. Ja kun pelaamme moninpeliä, onko siinä mitään etenemistä tai mitään tapaa...
pelaajat voivat osallistua, osallistua edelleen moninpelikokemukseen...
pitkässä juoksussa? Ehdottomasti, aivan kuten Sanrio-kavereiden kanssa pelissä, voit myöskin tasoittaa ystävyyttäsi oikean maailman ystäviesi kanssa, joten kun ystäväsi - tulee peliin, osallistutte aktiviteetteihin yhdessä, rakennatte yhteisiä ystävyystasoa ja avaatte palkintoja ja kykyjä toistenne kanssa. Eli esimerkiksi kun ystäväsi on liittynyt saarellesi, voit ehkä liikkua nopeammin..."

"koko maailmassa tai kerätä yhdessä esineitä ja saada niistä kaksoiskappaleita...
esineitä, koska olette kasvattaneet ystävyyttänne tarpeeksi, jotta voitte tehdä niin. Ja se on vain verkossa, ei paikallisesti, eikö? Aivan oikein, se on verkossa. Ja kerro minulle lisenssin käytöstä ja siitä, miten te käytätte Hello Kitty -lisenssiä täällä ja..."

"mitä fanit voivat odottaa tältä puolelta. Olimme hyvin innoissamme saadessamme työskennellä Hello Kitty -brändin kanssa, ja Sanrio on ollut aivan loistava kumppani ja työskennelleet kanssamme, jotta siitä olisi todella tullut maaginen kokemus. Me saamme itse asiassa käyttää monia eri hahmoja Sanrion maailmasta, ei vain - vain Hello Kittyä tai jopa joitakin tunnetumpia, kuten tietysti My Sanriota."

"Melody ja Badtz-Maru, mutta olemme pystyneet tuomaan mukaan paljon muitakin kuten Hello Kittyn perheen, Cinnamorollin ja kaikki hänen ystävänsä sekä integroida ne myös peliin. Meillä on jopa Aggretsuko Netflixistä.
show. Kyllä, kyllä, hän esiintyy myös, hän on yksi niistä ystäviä. Mä oon entistä innostuneempi, sitäkin innostuneempi nyt. Ehdottomasti, kyllä, kyllä, kyllä, hän on..."

"Hän on ehdottomasti fanien suosikki, ja hän saattaa esittää metallikaraokea...
tietyissä kohdissa pelin aikana. Okei, tuo kuulostaa fantastiselta. Mitä voit kertoa minulle julkaisun yksityiskohdista? En tiedä, oletteko saaneet ne valmiiksi jo nyt...
vielä, mutta mitä voitte kertoa nyt? Viimeistelemme vielä kaikkia yksityiskohtia, mutta se on tulee olemaan yksinoikeudella Switchille vuonna 2025 konsoleille. Kiitos paljon aikaa, nauttikaa show'sta. Kiitos myös teille, tämä oli hieno keskustelu."

Summer Events

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Beetlejuice Beetlejuice - Official Trailer #2

Beetlejuice Beetlejuice - Official Trailer #2

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Deadpool & Wolverine - Everyone Trailer

Deadpool & Wolverine - Everyone Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Terminator Zero - Official Teaser Trailer

Terminator Zero - Official Teaser Trailer

Alien: Romulus - Behind the Scenes

Alien: Romulus - Behind the Scenes

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää