Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Gaming Gossip: Episode 17 - Did Nintendo win the Not-E3 showcase competition with its latest Direct?

Gaming Gossip: Episode 17 - Did Nintendo win the Not-E3 showcase competition with its latest Direct?

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin Gaming Gossip -ohjelman uuteen jaksoon. Luulen, että se on meidän 17. jakso, ja sitä on valmisteltu jo jonkin aikaa. Olemme olleet kiireisiä viime aikoina.
On ollut Summer Game Fest, paljon tapahtuu. Minä ja Dav olemme matkustelleet, olemme olleet..."

"LA:ssa, olemme käyneet YouTube-teatterissa, Play Days Campusissa, Belasco Ubisoftin teatterissa, olemme olleet kaikkialla. Alex on pitänyt linnaa täällä.
Juuri niin, olemme olleet kaikkialla. Olemme olleet hyvin kiireisiä, ja siksi olemme...
on tavallaan pitänyt nauhoittaa toinenkin näistä. Minäkin olen käynyt rannalla. Sinä olet..."

"ollut rannalla? Joo, olen käynyt Venice Beachillä. Mitä voin sanoa? En usko, että saat ylellisyyttä nähdä kultainen Los Angeles. Minäkin olen käynyt Treyarchissa. Olemme käyneet kaikkialla.
Mutta joka tapauksessa, emme puhu siitä tänään, koska, no, me olemme puhuneet siitä paljon ja jos haluatte tutustua siihen, voitte tehdä sen paikallisessa Game Reactorissa alue. Paljon Summer Game Fest -katsauksia on vielä tulossa, joten pysykää kuulolla."

"tuohon. Ei, tänään puhumme Nintendo Directistä, koska se tapahtui, tätä nauhoitettaessa, eilen iltapäivällä. Monet sanovat, että se oli tavallaan...
tämän vuoden E3-ajan pelastajaksi, että se oli tavallaan paras esittely.
Minulla on, sanoisinko, ristiriitaisia mielipiteitä siitä. Mutta epäilemättä, luulen, että me kaikki olemme tulee olemaan erilaisia ajatuksia siitä. Aloitetaan siis. Dav, sinä olet Nintendo guru meistä kaikista täällä, joten kerro meille, mitä mieltä olet Directistä? Oliko se suorassa lähetyksessä odotusten mukaisesti? Se on nimilappu, jonka sain, luulen, jossa on aivan ensimmäisestä tai toisesta Gaming Gossip -ohjelmasta, joten pidän sen. Se tuntui hyvältä. Luulen, että se tuntui vain hyvältä. Minusta se on mukava viimeistely kesän pre-Gamescom-tapahtumille, kuten myös kesäkuun esittelykierrokselle, jonka saamme. Luulen, että vähemmän optimistiset meistä, ja - olivat huolissaan siitä, että saisimme paljon täyteaineita. Luulen, että paljon enemmän kuin saimme. Odotimme esimerkiksi Zelda-remasteria, The Wind Waker ja Twilight Princess. Joidenkin huhujen mukaan jo vuosia sitten oli, että nuo pelit ovat valmiita julkaistavaksi Switchille Wii U:n HD-versioista. Muut huhut olivat joiden mukaan olisimme saamassa remasterin A Link Between Worldsista 3DS:ltä, tai jopa remasterin tai remake A Link to the Pastista. Mutta saimme uuden tulokkaan. On totta, että se on top-down..."

"eräänlainen spin-off, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Se ei ole enää pääsarjaa, mutta saamme kuitenkin näitä ylhäältä alaspäin suuntautuvia spin-offeja, jotka ovat todella, todella hienoja ja perustuvat arvoituksiin jne.
Se oli siis uusi peli. Emme odottaneet uutta Mariota ja Luigia, mutta saimme sen. Odotimme että sarja olisi ohi, kuollut ikuisesti, loppuisi AlphaDreamin lopetettua toimintansa. Ja saimme Paper Mario Intelligent Systemsiltä. Saimme uuden Mario RPG:n. Joten se ei oikeastaan antanut meille mitään toivoa Marion ja Luigin suhteen. Ja saimme uuden, uskomattoman sarjakuvamaisen näköisen Marion ja Luigin."

"Minusta se oli yllätys. Ja vähemmän optimistiset meistä eivät odottaneet näkevänsä - Metroid Prime 4 toiminnassa. Voimme mennä niihin, jos haluatte. En usko, että se näyttää superjännittävältä tässä vaiheessa. Se julkaistaan ensi vuonna, mutta en odottanut sen enää edes ilmestyvän Switchille. Joten muuten kyllä, paljon remakeja, remastereita, uusintoja, kuten Mario Party with pelejä, joita olemme nähneet ennenkin, ja paljon japanilaisuutta. Mutta luulen taas, että mitä vähemmän optimistisemmat meistä eivät odottaneet Nintendolta Triforce-jutun esitystä. Se on Mario, Zelda ja Metroid, ja saimme yhden jokaisesta. Joten loppujen lopuksi se on paljon, paljon parempi kuin..."

"mitä vähemmän optimistiset meistä odottivat. Hullun optimistiset meistä olisivat saattaneet pyytää enemmän.
Oikeasti, en tiedä. Me kaikki tiedämme, että tämä on Switchin viimeinen, jäähyväisvuosi. Joten mitä odottaisit, jos olisit vielä optimistisempi kuin tämä?
Silksong. Se on ainoa asia, josta ihmiset olivat..."

"Ei kai Nintendon käsissä.
Mitä te odotitte?
Joo, asia on niin, että katsoin ohjelman suorana lähetyksenä. Me kaikki olimme, tiedättehän, uutisoimme siitä, koska niin me teemme näitä juttuja. Mutta ensimmäiset 15 minuuttia, Ajattelin, että tämä ohjelma on aika tylsä. Olin todella sitä mieltä, että me vain..."

"saimme remasterin tai uusintajulkaisun toisensa jälkeen, ja se oli vähän kuin teema Nintendon viime aikoina, varsinkin tällä Switchin viimeisimmällä tavallaan auringonlaskun aikakaudella, remasteroida uudelleen pelejä, HD-versioita ja muuta sellaista. Ja saimme paljon sellaista, ja ajattelin, että hyvä luoja, tämä ohjelma...
on tunkkainen. Tämä on todella vanhanaikaista. Olin todella huolissani siitä, mihin suuntaan se oli menossa."

"Ja sitten saimme tietenkin uutisen Mario & Luigista. Meillä oli, tiedäthän, Zelda-juttu, New Mario Party, Metroid tuli. Joten oli paljon mielenkiintoisia asioita, jotka lopulta tulivat...
tästä näyttelystä. Mutta uskon, että monet ihmiset sanovat, että tämä on sellainen kuten olemme nähneet aiemmin E3-jaksoilla, kuten Nintendo on tullut mukaan ja tehnyt..."

"pelasti eräänlaisen ei E3-jakson. En usko, että se on totta, henkilökohtaisesti, koska en saa innostunut siitä, että Marvel vs. Capcom 2 tulee takaisin. Se ei ole mikään uusi peli. Se on sama peli. Ihmiset ovat vain innoissaan siitä, että he voivat pelata sitä uudelleen, eikö? Joten se ei oikeastaan tee mitään minulle. Tiedän, että monet ihmiset ovat innoissaan siitä, mutta minä olen mieluummin innoissaan siitä."

"oikeasti uusista tuoreista jutuista, ja siksi tämä ohjelma oli mielestäni vähän keskinkertainen...
monella tapaa, koska minusta Zelda-peli näyttää erinomaiselta. Olen todella innoissani siitä.
Luulen, että se tekee syyskuusta todella vaikuttavan kuukauden, varsinkin tuon Zelda-pelin myötä.
lopussa. Todella söpö, suloinen kuukausi täynnä kahta todella jännittävää, lupaavaa peliä."

"Ja sitten on tietenkin Mario & Luigi marraskuussa, luulisin. Ja sitten on vielä Lokakuun peli myös. Luulen, että se on ehkä Mario Party, joka on lokakuun peli. Joten siellä on paljon lupaavia asioita, jotka tulevat Nintendo Switchille myöhemmin tänä vuonna ja joista olen innoissani.
Sanon myös, kuten sanoit, Dav, Metroid näyttää hyvältä. Olen hyvin huolissani nähdäkseni miten tuo peli..."

"oikeasti pyörii, koska pelattavuuden esittely ja Doomin näyttäminen on hyvä asia...
ja eräänlainen estetiikka ja ensimmäisen persoonan elementti ja kaikki se. Vau, se näyttää todella...
siistiä. Mutta näemme, miten se oikeasti toimii ja toimii, koska se tulee olemaan se varsinainen kertova seikka. Luulen, että siitä esityksestä oli ehkä 25 minuuttia, joka oli ei tehnyt minuun mitään. Ja siksi uskon, että Nintendolla ei ole ollut oikeastaan mitään vakaata..."

"voittaja tässä sarjassa. Ei mitään joulun paukuttelijoita. Ei myöskään mitään isoa peliä jouluksi.
Onpa outoa. Ei mitään isoa peliä myytävänä. Ymmärrän kyllä, ettei heidän tarvitse myydä Switchiä, koska Switch on jo nyt kaikkien aikojen kolmanneksi eniten tuottanut tai myynyt konsoli.
Mutta ei, sen takia olen edelleen sitä mieltä, että Ubisoft voitti tämän E3-jakson, tämän ei E3-jakson, koska mielestäni he todella onnistuivat siinä, mitä he halusivat tehdä. Tässä on heidän pelinsä. Tässä on jotka ovat tulossa. Näytämme teille paljon niitä. Näytämme muutamia jotka ovat tulossa vuonna 2025, mutta keskitymme nyt, nykyhetkeen ja tulevaan."

"Ja he esittivät juuri sitä, mitä haluamme nähdä näissä peleissä. Joten uskon, että Ubisoft on edelleen voittaa Xboxin, luultavasti läheinen seuraaja, lähinnä siksi, että monet heidän julkistuksistaan olivat varsin jännittäviä. Tiedättehän, Doom. Minä ja Dav rakastimme mixtape-peliä, sen nimi taisi olla.
Joo... Se, joka näyttää elokuvalta, niin kuin se esitettiin Gearsissa. Joten joo. Mutta ei, Joo, se on tavallaan minun näkemykseni siitä. Minusta se oli tavallaan keskinkertainen esitys, sanoisinko."

"Minusta on erilaista kokea se teatterissa ja kokea se kotoa käsin. Niinpä kai Alexilla on hieman erilainen mielipide Xboxista, kuten että Xbox on huipulla. Meille, en tiedä, vahvistat tai kiellät. Meille Ubisoft oli mielestäni erityisen erikoinen, koska se oli...
järjestivät sen siellä vanhoilla tavoilla hyvin inhimillisellä otteella. En tiedä, Alex, tuntuiko sinusta..."

"että. Tietysti Nintendo, me kaikki tunsimme samoin sen suhteen, miten se oli, tiedäthän, striimattu.
Puhuakseni ensin Nintendosta, pidän tästä esityksestä todella paljon, koska kun tarkastellaan yhteenlaskettuna sen osia, se on paljon parempi kuin monet muut jutut. Nintendolla ei ole oikeastaan mitään todistaa. Kuten sanottua, Switchin osalta eletään auringonlaskun aikakautta. Ja silti he onnistuivat antamaan pari paukkua, ei välttämättä jouluksi, mutta ehdottomasti kuten Metroid on paukku, uusi Zelda-peli on bängeri, uusi Mario & Luigi on bängeri Nintendolle. Joten sanoisin, että he pärjäsivät aika hyvin ottaen huomioon, että odotukset olivat alhaiset. Ainoa asia, johon he eivät osuneet, taisi olla."

"se Silksongin ilmoitus, jota ihmiset rukoilevat, mutta sitä ei tulla saamaan.
Saatte sen Team Cherryltä. Et saa sitä satunnaiselta Nintendolta...
Directistä tässä vaiheessa. Ja sitten, kyllä, olisin laittanut Xboxin päälle Summer Gamesin jutusta...
koska se oli jännittävin esitys ja se ei myöskään mennyt yli. Olen aina, en tiedä, tiedätte ennakkoluuloni Summer Game Festiä kohtaan."

"Minusta se on vain paisunut, mutta se osoitti sen tänä vuonna enemmän kuin useimpina vuosina, sillä siinä ei ollut kovin paljon jännittäviä juttuja. Ja silti se onnistui juoksemaan kahden tunnin ajan, kun taas Xbox puolessa ajassa onnistui laittamaan tuplasti enemmän jännittäviä ilmoituksia.
Ja Ubisoft oli mielestäni sitä mitä odotimme. Kuvittelen, että teatteri tekee tuosta kokemuksesta paljon erilaiseksi, mutta itse katselin sitä vain, ja olin kuin, okei, joo, joo, joo, okei, tiedäthän, Kiitos. Selvä. Ymmärrän. Juttuja, joita me, samoin, en ole, en ole yhtä suuri Ubisoftin kanssa kuin ennen. Joten en tiedä, kuinka innostunut voin olla pelistä."

"monista tulevista ilmoituksista, koska tiedätte, mitä se tulee olemaan, ellei se ole yli hyvän ja pahan myös. Mikään ei voi oikeastaan yllättää teitä, koska se tulee olemaan, Jos se ei ole Assassin's Creed -peli, joka on tulossa nyt, se on Assassin's Creed...
peli, joka ilmestyy kahden vuoden päästä. Jos se ei ole Far Cry nyt, se on Far Cry vuonna kahden vuoden päästä. Jos se ei ole Star Wars Outlaws, se on jokin muu iso IP:n avointa maailmaa tarjoava peli, joka tulee on luultavasti Assassin's Creedin tai Far Cryn kaltainen, mutta hieman erikoisempi."

"Joten, en tiedä, se on luultavasti se, mikä luonnehtii minut vähemmän optimistiseksi meistä kaikista. Mutta Joo, menin sinne hyvin epäoptimistisesti tämän Nintendon esittelyn suhteen, koska en odottanut, että mitään, koska kyseessä on Switchin viimeinen vuosi. He eivät todellakaan aio mennä mitään, mitä Switchille on tulossa, koska he eivät aio puhua siitä..."

"koska he eivät ole vielä paljastaneet sitä. Silti he onnistuivat silti esittelemään paljon jännittäviä juttuja vaikka 25 minuuttia esittelystä olikin vähän, tiedäthän, tavallista uudelleenjulkaisujuttua. Mutta samalla voisitko väittää, että ainakin, tiedäthän, sanoisin, että se oli sama Xboxin ja Ubisoftin kohdalla.
ja Summer Game Fest. Niillä kaikilla oli tämä ongelma, että vähintään 20 minuuttia jokaisesta show'sta oli..."

"luultavasti tavallaan hukkaan. Ja samaan aikaan monet pelit, joita sanomme täytepeleiksi tai jotka ovat...
uudelleenjulkaisuja, saivat omat ilmoituksensa myös muille alustoille. Joten emme voi sanoa, että tämä on vain täytettä Switchille. Niitä vain korostettiin Nintendo Directissä, mutta monet niistä, kuten Marvel vs. Capcom tai Dragon Quest tai muut pelit julkaistaan myöskin muilla alustoilla ja se on mukava ilmoitus niille, jotka pelaavat PC:llä tai konsoleilla."

"No Hello Kittyn tapauksessa tuo on tulossa vasta ensi vuonna Switchille ja PC:lle.
Se on konsoliyksinoikeus, joka julkaistaan sitten PlayStationille sitä seuraavana vuonna. Tutustu Summer Game Festin yksinoikeushaastattelusta, jota säästimme eilen. Mutta muuten, kaikki nuo ilmoitukset voivat... Ne ovat myös täyteaineita muille alustoille ja melkoisen melkein kaikille. Joten kaikki voivat kai olla tyytyväisiä. Ja itse asiassa Dragon Quest näyttää aivan hämmästyttävältä minusta. Luulen, että se on se 2D HD-remake, jota odotan eniten, koska olen..."

"Dragon Quest -tyyppi, en Final Fantasy -tyyppi. Ja rakastan visuaalista ilmettä. Tarkoitan, että voin katsoa tuota traileria uudestaan ja uudestaan koko ajan. Tsekkaa myös Alberton esikatselu tuosta, Komea preview Switchillä. Minusta se näytti uskomattoman hyvältä. Joten enpä tiedä, kaverit, Jos haluatte puhua hieman Zeldasta, Marion ja Luigin ja Metroidin kanssa."

"hetken aikaa tai... Koska tämä oli lopulta kuin koko kesän tapahtumien yhteenveto.
juttu. Joo, siinä on järkeä. Joo, puhutaan. Pitäisikö meidän tehdä se temaattisesti? Aloitetaan siis Zeldalla. Emme ole ensimmäisiä, jotka saapuvat. Rafan on helppo kuulla vieressäni takana...
kameran takana. Me puhumme Zeldasta, Rafa. Niin, päätyttö."

"Kyllä. - Niin...
Sinä.
Voi, totaalisesti. Joo. Tarkoitan, että Link's Awakeningissa on vikaa siinä, että se pyörii aika paljon...
samalla moottorilla, samalla grafiikalla. Siinä oli suorituskykyongelmia. Ruudunpäivitysnopeus laski aina kun lähestyttiin ruudun loppua, jotta se latasi seuraavan osion tai mitä tahansa. Ja luulen, että osa trailerista tässä näytti samalta, kuin kamppailu seuraavan laatan lataamisen yhteydessä."

"Katsotaan sitten mitä siitä tulee. Luulen, että siitä tulee hieno. En tiedä, onko tämä ollut...
vahvistettu. He tekivät remaken Ocarinalle ja Majoralle, sekä Link's Awakeningille, modernin version. Taitaa olla sama studio. Mutta jälleen kerran, se mitä sanoit, on se mitä minä rakastan tässä sarjassa sitä, että he kokeilevat uutta mekaniikkaa. Ennen kaikkea, tämä tulee olemaan se. Rakennamme koko pelin tämän ympärille. Ja teistä tulee ohjaamaan Zeldaa, josta tietenkin huhuttiin useita kertoja. Mutta viimeinen huhu oli hyvin, hyvin tarkka, että seuraavassa pelissä hän olisi päähenkilö. Ja mielestäni tuo mekaniikka on hyvin, hyvin mielenkiintoinen. On oltava jokin raja sille, esineille, joita voi käyttää."

"kopioida ja kantaa mukanaan, eikö?
Kyllä, tai hirviöt. Kuinka monta hirviötä se voi?
Hmm.
Hmm.
Hmm."

"Joo, voimme siirtyä Metroid Prime 4:ään. Olen suuri fani. Olen suuri fani. Olin suuri fani alkuperäisestä trilogiasta. Pelasin helvetisti Metroid Prime Remasteredia viime vuonna Switchillä. Se oli Muistelen GameCube- ja Wii-aikojani, jotka tekivät minusta pelitoimittajan. Joten, se todella iskee kovaa patata, kuten espanjaksi sanotaan. Luulen siis, että tämä traileri, vaikka se on näyttää tällä hetkellä hieman geneeriseltä ja raa'alta, ja katsotaan, miten se toimii, Luulen, että mitä tällä trailerilla haluttiin näyttää ja faneille varmistaa, että tämä on täsmälleen sama formula. Se näytti siis hyvin selvästi ensimmäisen persoonan tutkimisen, ensimmäisen persoonan skannaamisen, ensimmäisen persoonan tähtäystaistelu, ja morph ball -arvoitukset. Minusta tämä peli tulee kaikki on kiinni tasosuunnittelusta. Tiedän, että siihen liittyy jonkin verran tarinaa. Se on vähän violetti ja vähän..."

"hieman geneeristä scifiä, mutta Metroid on kuitenkin sellainen. Ja kuten nyt näemme, kaunis luontoa, kauniita luonnonympäristöjä tutkittavaksi, jonkinlaista muinaista sivilisaatio, joka liittyy siihen, miten saat voimasi. Mutta loppujen lopuksi kyse on vain tasosta.
suunnittelussa on kyse siitä, että taso on mielenkiintoinen 3D:ssä, ja uskon, että se myy pelin minulle tai sitten ei."

"Ja luotan tavallaan tiimiin, jonka he ovat rakentaneet sekä Retron kanssa, joka oli studio ei enää, mutta he ovat palkanneet erittäin lahjakkaita ihmisiä, jotka ovat kehittäneet länsimaista scifiä...
FPS:ää. Ja he ovat nyt Retrolla Austinissa, Texasissa. Joten luotan heihin ja Nintendon...
suuntaan tämän pelin suhteen. Minusta olisi hieman odottamatonta, että tämä ei olisi yhtä laadukas kuin MercurySteamin sivuttain rullaavat pelit, joista tuli todella tärkeitä ja kaikkien aikojen myydyimmiksi Metroid-peleiksi, mikä on hullua. Joten en todellakaan näe tämän ilmestyvän vuonna 2025, kun otetaan huomioon se vähäinen kuvamateriaali, jota meille on näytetty, mutta odotan sitä innolla. Luulen, että se on suosikkini kaikkien aikojen peli, kuten Super Metroid ja Metroid Prime. Olen ihan hulluna tähän sarjaan. Minä vain rakastan Samus. Rakastan vain, katsokaa noita avaruuspiraatteja. Odotan innolla, että pääsen ampumaan niitä naamaan, vaikka huomenna, mutta katsotaan milloin se tapahtuu."

"Ei näytä oikealta moottorilta. Se näyttää heidän omalta jutultaan, ja joskus se on hyvä, joskus se on huono. Se antaa sille oman säväyksensä, mutta ehkä se voi olla vaikeaa...
suoriutua hienosti joiltakin osin.
Laiva. Se on sanaleikki. Se on sanaleikki, koska se on vene ja nailon. Se on nailonvene."

"jolla he navigoivat maailmaa. Siksi sitä kutsutaan veljelaivaksi.
Kaipaamme tuota sanaleikkiä espanjaksi. Siinä ei ole mitään järkeä. Se on kuin conexión fraternal, joka on kuin veliyhteys, mikä on ihan ok, mutta rakastan sanaleikkiä...
englanniksi ja sarjakuvatyyliä. Mitä mieltä olet tästä? Pidätkö Mario RPG:stä ollenkaan?
Joo. Mitä niistä pelasit? Lehdistä?
Okei, ei siis uusinta pääpeliä, vaan GameCube-pelin remake. Se taitaa olla Varmaan paras, mutta kirjoitus on niin hyvä. Nämä ovat vähän enemmän tasohyppelyä, kuten te näette. Joten siinä on järkeä. Se on tasohyppely RPG, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Se on seikkailuun ja minipeleihin, kuten näet tässä, ja rakastan sitä, että he valitsivat täysin erilaisen visuaalisen tyylin. Se muistuttaa enemmän sarjakuvia tai Disneytä, jos minulta kysytään, ja se on..."

"molemmat... Joo, joo, joo, joo, joo. Animaatio on hullua. Animaatio on todella, todella hyvä, ja se on sekä erilainen kuin Mario RPG, klassinen CGI, 3D-tyyli, että kuin Paper Mario, paperinen säästäväinen sellainen juttu. Se oli siis yllätys.
En ole oikeastaan lainkaan varma, miten Nintendo aikoo lähestyä vuoden 2024 jälkipuoliskoa, mutta nyt meillä on uusi Zelda, uusi Mario Party, uusi Mario ja Luigi..."

"otsikko, jotka kaikki näyttävät lupaavilta. Tarkoitan, kyllä, tietenkin, Mario Partyssa on paljon palaavia minipelejä, mutta se on vähän niin kuin Mario Party.
Se tulee myymään miljoonia.
Joo, aion ostaa miljoonia."

"Joo, ei sillä ole väliä mitä pelissä on, kunhan se on hauskaa. Niin minäkin tavallaan ajattelen, tavalla, jolla katson Mario Partyta. Joten kyllä, meillä on paljon odotettavaa, ja olen innoissani päästäkseni tutustumaan moniin niistä. Ja sitten, tietenkin, 2025, meillä on muutama...
asioita, joita odottaa innolla. Dragon Quest on myös ensi vuonna, eikö niin, Dav?
Ei, Dragon Quest on tänä vuonna, mutta sitten he tekevät uusintaversioita myös muista."

"Dragon Quest on... Vau, katsokaa nyt tuota. Emme valmistelleet traileria siitä. Se on jotain muuta.
Haluaisin mielelläni kuvitella sen. Se näyttää tosi hyvältä.
Mutta 2025, tiedättehän, tarkoitan, että minulle on aika selvää, että he pelastavat uuden pelin kavereiden toimesta."

"tekevät tärkeimmät 3D Mario -pelit. EAD Tokyo joko on... Ai, saimme sen valmiiksi, mutta emme ottaneet mukaan sitä... Selvä. - Selvä. Se voi olla uusi 3D Mario, tai kuten huhut kertovat, se voi olla uusi Donkey Kong...
peli, koska tämän piti olla Donkey Kongin vuosi teemapuistoineen jne. Mutta, Tiedätkö, saimme juuri remasterin Donkey Kong Country Returnsin remasterista, ja se on tulossa..."

"ilmestyy kuitenkin tammikuussa. Se on loistava tasohyppelypeli, ja se oli Retro Studiosin ensimmäinen esitys...
tuossa näyttelyssä, mikä sai meidät innostumaan vääristä syistä, mutta sitten tuli Metroid Prime 4.
Mutta joo, kuten sanoit, ne on kakkosluokan pelejä kunnes saadaan ne isot pelit uudelle konsolille.
Viimeinen kysymys, milloin uskomme saavamme oikean seuraajan, jonka toivomme yhä olevan nimeltään Super Nintendo Switch, Luulisin?
Tarkoitan, että saamme Zeldan syyskuussa uudella, emmekä ole maininneet tätä, uudella mallin Nintendo Switch Lite. Sen myötä Switch tulee ylittämään PS2:n..."

"live-to-date-myynnit aika lailla kaikkialla.
Se on hankalaa. Luulen, että heidän on sanottava jotain ennen luonnollisten vuosien päättymistä. Luulen, että heidän on laittaa nimi siihen, tai vain näyttää t-paita heille, kuten tapahtui Switchin kanssa.
Täydellinen paljastus, hands-on-paljastus tammikuussa, helmikuussa, mielestäni sen on oltava sellainen, jos konsoli julkaistaan Switchin tapaan kahden ensimmäisen vuoden aikana."

"Jos konsoli julkaistaan Switchin tapaan ensimmäisellä vuosineljänneksellä.
Mutta he eivät sitoutuneet siihen. He sitoutuvat esittelemään konsolin ennen huhtikuuta, eivät julkaisemaan sitä. Joten ehkä katsomme hieman myöhäisempää ikkunaa sille, ja sitten niiden ei tarvitse olla tällaisia, ja ne voivat odottaa tammikuuhun asti sen esittämistä."

"Eli toivoisin että se näytettäisiin tämän vuoden neljännellä neljänneksellä 2024. Se on minun toiveeni, että he lykkäsivät kaikkea. Mutta sanoisin, että Zelda on viimeinen iso julkaisu, eli ehkä Zeldan jälkeen kuitenkin, Zeldan ja valon ja kultaisen valon jälkeen, Hyrule jotain painos. Se on hyvin vaikeaa nykyisten aikojen vallitessa, teollisuuden ja ajoituksen kanssa. Se on hyvin vaikeaa."

"Meidän on pysyttävä kuulolla, sillä Nintendo on pitänyt meidät jännityksessä siitä, mitä miten he paljastavat Nintendo Switchin seuraajan jo pitkään. Luulimme sen olevan paljastettaisiin jo maaliskuussa, luulimme, että se saatettaisiin jopa julkaista suhteellisen aikaisin vuonna vuoden aikana, sitten se muuttui, ja nyt emme ole varmoja, milloin saamme sen ulos."

"mitä tahansa. Joten pysykää kuulolla. Mutta ei, kun tiedämme siitä enemmän, pidämme teidät varmasti ajan tasalla.
päivitetty. Muuten palaamme ensi viikolla Gaming Gossip -ohjelman 18. jaksolla. En tiedä...
mistä tulemme puhumaan, koska tapahtumakausi on tässä vaiheessa jo ohi, joten pysykää kuulolla jotain. Se on aika takapakki jakso?
Hyvin erilainen."

"Tarkoitan, että kesällä on järkevää puhua ruuhkista.
Kummassakin tapauksessa, jos me teemme ruuhkaa, en tiedä, mutta kummassakin tapauksessa, teidän täytyy vain virittäytyä ensi viikon jaksoon, jotta saatte tietää sen kaiken. Mutta muuten, Dav, Alex, kuten aina, oli ilo tavata, ja nähdään seuraavassa Gaming Gossip -jaksossa."

"Hauska tavata, kaverit."

Haastattelut

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

Gunner - Official Trailer

Gunner - Official Trailer

Borderlands - Final Trailer

Borderlands - Final Trailer

A Complete Unknown - Official Teaser

A Complete Unknown - Official Teaser

Incoming - Official Trailer

Incoming - Official Trailer

Joker: Folie A Deux - Official Trailer

Joker: Folie A Deux - Official Trailer

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Beetlejuice Beetlejuice - Official Trailer #2

Beetlejuice Beetlejuice - Official Trailer #2

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

lisää

Trailerit

Terrifier 3 - Official Teaser Trailer

Terrifier 3 - Official Teaser Trailer

Gran Turismo 7 - July 1.49 Update Trailer

Gran Turismo 7 - July 1.49 Update Trailer

Citadelum - Battles Trailer

Citadelum - Battles Trailer

Fatal Fury: City of the Wolves - Kevin Rian

Fatal Fury: City of the Wolves - Kevin Rian

Tekken World Tour 2024 Finals - Trailer

Tekken World Tour 2024 Finals - Trailer

Honor of Kings - Welcome to Honor of Kings

Honor of Kings - Welcome to Honor of Kings

Honor of Kings - Launch Date Trailer

Honor of Kings - Launch Date Trailer

lisää

Tapahtumat

lisää