Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

A Wholesome Game That's Still for Adults - Cozy Grove: Camp Spirit Interview

A Wholesome Game That's Still for Adults - Cozy Grove: Camp Spirit Interview

Audio transcriptions

"Hei ystävät, olen LA:ssa raportoimassa Summer Game Festistä ja tämä on Netflixin viihtyisä...
alue, sanoisin, jossa on jopa ystävällinen leirinuotio. Ja tämä on kolmas viihtyisä peli, jonka näen täällä Summer Game Festissä. Tämä on ensimmäinen, joka tarttui silmääni, koska se on sekä erilainen taidetyyli että myös aikuisille suunnattu. Joten kiitos paljon siitä, että liityit seuraamme, Alicia. Mitä voit kertoa meille tästä erilaisesta lähestymistavasta?
Cozy Grove on peli, joka haluaa luoda lämpimän ilmapiirin..."

"pelaajillemme. Mutta kuvaamme itseämme aikuisten viihtyisiksi tai karmaiseviksi.
söpö, ja se johtuu siitä, että haluamme kunnioittaa sitä, että ihmisillä on ollut elämä. Me Tiedämme, että maailma ei ole aina auringonpaistetta ja sateenkaarta, ja haluamme kunnioittaa sitä.
sitä ja antaa ihmisille mahdollisuuden tutkia sitä turvallisessa ympäristössä. Ja niinpä..."

"Tiedättehän, että vitsailemme paljon, se on hyvin kevyesti huumorilla höystettyä, mutta tarinoissamme haluamme tutkia syvällisempiä aiheita, jotka voivat todella resonoida ihmisten kanssa ja antaa heille mahdollisuuden - ilmaista empatiaa ja nähdä toisenlainen näkökulma.
Mitä voitte kertoa meille tästä nimenomaisesta näkökulmasta.... Minusta se on mielenkiintoista saada tietoa hahmojenne neurodiversiteetistä, tiedättehän, hyvin värikkäitä, hyvin erikoisia ajattelutapoja ja olemisen tapoja, joita kuvaatte täällä."

"Niin, meillä on entinen lahjakas lapsi, joka ei koskaan saanut tilaisuuttaan... ja...
resursseja ja tukea, jota hän tarvitsi, mutta sitten huomaa, että hänellä oli vaikutusta ihmisten elämään. Myöhemmin pelissä on hahmo, joka on hyvin ADHD-oireinen.
samaistun henkilökohtaisesti. Mutta meillä on myös kaikenlaista monimuotoisuutta. Meillä on ei-binäärinen striimihahmo, joka on pyörätuolissa. Meillä on ihmisiä, jotka olivat liike-elämässä. Meillä on on ihmisiä, jotka olivat leirinjohtajia. Yritämme ilmaista moninaisuutta monissa eri näkökulmista. Karhuhahmomme ovat kaikki metaforia, ja me kutsumme niitä karhuiksi."

"Jotkut niistä eivät näytä juurikaan karhuilta, mutta ne ovat kaikki hyvin erikoisia ja ainutlaatuisia...
ja me rakastamme niitä.
Hyvä on, ja kerro meille hieman pelisilmukasta. Mitä me aiomme tehdä?
Kyllä."

"Kuinka kauan kussakin pelisessiossa jne?
Täydellistä. Eli Cozy Grovessa pelaat henkipartiolaisena ja muistaakseni partiotyttönä, Partiopoika, ja lähdet seikkailuun auttaaksesi levottomia sieluja löytämään rauhan. Ja tehdä joten joka päivä sinulla on joitakin tehtäviä, joita voit tehdä heidän puolestaan, ja se voi vaihdella kalastuksesta jotain, tai kaivaa jotain, tai ehkä polttaa jonkun muistot, jotta hän olisi ettei heidän tarvitse enää pitää siitä kiinni. Tässä pelissä yritimme todella sitoa nämä yksinkertaiset toimet ja aktiviteetit, joita pääset tekemään syvällisemmin kerronnalliseen vaikutukseen."

"niistä. Meillä on kalastusta, askartelua, ruoanlaittoa, kaikkea sellaista. Ja periaatteessa tapa se toimii, yritämme kunnioittaa ihmisten aikoja. Ihmisillä on kiireinen elämä. Joten haluamme että käytät noin 45 minuutista tuntiin tarinan sisältöön joka päivä. Sinä vain saat kolme tai neljä tehtävää, ja voit jäädä. Jos haluat saada enemmän ötököitä tai pyydystää enemmän kaloja ja täydentää kokoelmasi, niin olet tervetullut tekemään niin kauan kuin haluatte, mutta joka päivä emme pyydä teiltä liikaa."

"Ja jos jätän pelin koskemattomaksi viikoksi, sanotaan että unohdan sen hetkeksi, kun palaan sen pariin, pitääkö minun tehdä mitään siivouksia? Rankaisevatko he minua jollain tavalla?
Ei. Haluamme, että tulet mielelläsi takaisin. Emme halua, että epäröitte. On ei ole torakoita kodissanne."

"Ihan kiva minipeli voisit ajatella.
No, meidän pelissä luulisin, että enemmänkin antaisit heille pienen herkun ja lähettäisit...
niitä matkalleen. Me yritämme olla kilttejä ötököillemme.
Pidetään ryhmäkeskustelu."

"Peli ei koskaan etene ilman sinua. Jos lopetat pelaamisen 4. päivänä, 40. päivänä, ja sinä olet palaat kaksi viikkoa myöhemmin, niin silloin on päivä 41. Haluamme, että palaat takaisin etkä epäröi. Todellinen maailma muuttuu kauden aikana, joten siellä on erilaisia hedelmiä...
ja erilaisia ötököitä, mutta yritämme kunnioittaa ihmisten aikaa. Ihmisillä on kiireinen elämä, asioita tulee eteen. Ja jos pelaatte samaan aikaan joka päivä, se on hyvä. Et sinä jää mistään paitsi. Meillä ei ole yhtään kalaa, joka kutisi klo 15-21 välisenä aikana."

"Kuun kolmantena tiistaina. Siellä on kaikkea saatavilla. Väri muuttuu vuoden aikana. Jotkin asiat tulevat saataville, mutta se on suuremmalla aikajänteellä.
Joka päivä sinulla on kaikki mahdollisuudet.
Ja olette kertoneet minulle hahmoista, joita olette luoneet. Entä kustomointi vaihtoehdoista ja mitä pelaajat voivat tehdä ilmaistakseen itseään?
Tuo on yksi suosikkini pelissä. Olen sellainen, joka tykkää muuttaa asua joka päivä. Meillä on tonneittain hattuja ja pikku asuja partiolaisillesi. Partiolainen kustomoinnissa on käytettävissä paljon ihonvärejä ja kampauksia. Meillä on myös erityisiä silmien värejä, jotka ovat hieman pelottavia, koska se on partiolaisen taikaa, ja sen avulla he voivat puhua aaveille. Mutta meillä on myös niin paljon koristeita, niin paljon..."

"koriste-esineitä. Meillä on kaikki esineet CG1:stä, ja myös uusia esineitä on tulossa...
Cozy Groven ja Camp Spiritin kanssa. Ja aiomme jatkaa pelin laajentamista ja jatkaa lisäämällä tavaraa. Olemme todella innoissamme nähdessämme, mikä on yhteisömme mieleen.
voimme antaa heille lisää sitäkin. Mutta aluksi suosikkini on sieni..."

"pääpanta. Ja rakastan sammakkomallista sisustussettiä. Se on vain pieni sammakkoliukumäki, ja se on...
tosi söpö.
Koko muokkausjuttu vie minut taidetyyliin, jonka mainitsin jo kohdassa haastattelun alussa. Joten mitä voit kertoa meille siitä? Ja se on hyvin erillinen. Se on jotain hyvin... Mikä se oli?
Ilotulitus."

"Ai niin. Se on jotain erilaista. Olemme tottuneet chibi-, anime-, taide-, ja...
tyyliin, Animal Crossingiin, kaikkiin peleihin. Tämä on hyvin henkilökohtaista. Mitä voit kertoa meille taiteilijasta?
Joo, siis meidän taide on hyvin maadoittunutta. Teemme todella paljon viittauksia perinteisiin välineisiin ja sen sellaiseen. Puhumme siitä, että se on luonnoslehti, joka on..."

"tyhjä, ja pelaaja on se, joka täyttää sivut väreillä. Siinä on iso pelimekaniikka, jossa levitetään väriä saarelle lampuilla ja...
erilaisia asioita ja herättää sen eloon. Noemi, joka on aluksi johtava taiteilijamme, oli vain klassinen kuvittaja ja itse asiassa oppi tekemään pelejä kautta SpriteFoxin kautta, kun hänet värvättiin työskentelemään ensimmäisen pelin parissa. Ja luulen, että se todella koko pelin ja lähestymistapamme siihen. Pyrimme siihen, että meillä on paljon lämpöä, paljon valoa ja paljon tekstuuria ja yksityiskohtia. Voit pelata peliä ja miettiä, että hetkinen, onko tuossa pensaassa silmät? Ja olet kävellyt sen ohi miljoona kertaa kertaa. Maailmassamme on näkökulma. Se muuttuu joka päivä. Sinulla ei ole täyttä hallita sitä, joten sinun on kiinnitettävä siihen huomiota ja reagoitava siihen tavalla."

"jota ei usein tarvitse tehdä peleissä.
Ja jos olen oikeassa, olette melkein valmiita. Olette julkaisemassa. Olette Netflixin kanssa, mikä tarkoittaa, että aiomme rentoutua ja pohtia älylaitteitamme.
Onko se oikein? Milloin te julkaisette?
Kahden viikon päästä, 25. kesäkuuta. Se on saatavilla iOS:lle ja Androidille. Ja joo, jos sinulla on Netflix-tilaus, voit pelata."

"Kiitos paljon ajastasi, Alicia. Nautin viihtyisästä ajastani täällä.
Tervetuloa leirintäalueellemme. Kiitos kun tulitte."

Summer Events

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Beetlejuice Beetlejuice - Official Trailer #2

Beetlejuice Beetlejuice - Official Trailer #2

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Deadpool & Wolverine - Everyone Trailer

Deadpool & Wolverine - Everyone Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Terminator Zero - Official Teaser Trailer

Terminator Zero - Official Teaser Trailer

Alien: Romulus - Behind the Scenes

Alien: Romulus - Behind the Scenes

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää