Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Xbox confirms it will attend Gamescom

GRTV News - Xbox confirms it will attend Gamescom

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tämä on viimeinen viikolla, joten ajattelin puhua tapahtumakaudesta, joka on tällä hetkellä hyvässä vauhdissa. Kesä Game Fest on ohi, Summer Game Fest on aika pitkälti ohi tässä vaiheessa. Olemme nähneet kaikki paljastukset, olemme nähneet kaikki erilaiset tiedot siitä. Olemme käyneet LA:ssa, olemme osallistuneet tapahtumaan, mutta nyt kaikki katseet kääntyvät Saksaan elokuun lopulla. Gamescom on vielä parin kuukauden päässä, mutta se tarkoittaa, että kaikki valmistautuvat osallistumiseensa näille valtaville saksalaisille messuille. Siitä olemme parin viime päivän aikana saaneet tietää, - että Sony ei ole paikalla, että Nintendo ei ole paikalla. Pitäkää mielessä mielessä, että nämä ovat yleensä melko luotettavien sivustojen ja julkaisujen raportteja. Mutta olemme myös saaneet tietää, että Xbox on mukana. Joten sukelletaanpa sisään ja katsotaan, mitä he aikovat tehdä."

"sanoa. Xbox vahvistaa osallistumisen tämän vuoden Gamescomiin. Erilaisia nimikkeitä on mukana Xbox Game Studiosilta, Bethesdalta ja Activisionilta. Blizzard. Aiemmin tänään kerroimme, että Sony ei ole tänä vuonna Gamescomilla, mikä tarkoittaa, että se on viides vuosi peräkkäin, kun he eivät ole Euroopan suurimmalla pelimessuilla. Oletamme, että Microsoft näki tämän hyvänä tilaisuutena ilmoittaakseen, että he ovat itse asiassa mukana Gamescomilla tänä vuonna. Ja heti kierteellä, tässä ovat vain muutamia, joita voit odottaa näkeväsi. Age of Mythology Retold, Avowed, Arrow History Untold, Diablo 4, Vessel of Hatred, Diablo Immortal, The Elder Scrolls Online, Fallout 76, Towerborn..."

"ja World of Warcraft, The War Within. Lisää on tulossa. Microsoft kertoo myös, että he tulevat tapahtumassa on tähän mennessä suurin osastonsa, mikä on linjassa tuoreen huhun kanssa, jonka mukaan että Xbox-tiimi suunnitteli jotain suurta tähän Saksan tapahtumaan. Gamescom 2024 toimii 21.-25. elokuuta ja se järjestetään Kölnissä. Jos haluat vierailla tapahtumassa, suuntaa tännepäin lukemaan lisää siitä ja hankkimaan lippuja. Nyt Gamescomin osalta kannattaa sanoa."

"että viime vuonna Gamescomissa Xboxilla oli valtava koju, jossa näytti lisäksi eri indie-yhtiöiden esittelyä, mikä tulee luultavasti tapahtumaan jälleen Xboxin ajatuksen kautta...
Heillä oli myös hyvin omistautunut osa, joka tutki Starfieldiä. Yleensä näytetään tavallaan suljettujen ovien takana, mutta peli oli läsnä. Joten minä..."

"Olettaisin, että kun otetaan huomioon, että Avowed ilmestyy myöhemmin tänä vuonna, no Avowed on mutta kun otetaan huomioon, että meillä on myös oletettavasti Indiana Jones...
Suuri ympyrä on tulossa myöhemmin tänä vuonna, joten sekin saattaa olla mukana...
jossain muodossa. Jos se ei ole, se viivästyy, koska ei ole mitään mahdollisuutta, etteivät he aio..."

"esitellä Indiana Jones and the Great Circlea Gamescomissa ja Summer Game Festissä ja sen jälkeen silti se ilmestyy vuonna 2024. Mutta siinä tavallaan minun kaksi senttiä asiasta. Mutta joo, me tulemme olemaan siellä taas. Game Rats tulee olemaan paikalla Gamescomilla tänä vuonna.
joten pysykää kuulolla, jos haluatte kuulla siitä. Ja muuten, kun saamme tietää lisää johtavasta ennen tapahtumaa siitä, minkälaiset kustantajat, minkälaiset yhtiöt tulevat ja mitkä eivät tule ovat paikalla, pidämme teidät varmasti ajan tasalla. Muuten pysykää kuulolla lisää Summer Game Fest -juttuja. Tietoa on yhä tulossa ja palasia on tulossa..."

"tuosta tapahtumasta. Ja sitten on ilmeisesti tulossa luultavasti tasainen heinäkuu ennen kuin valmistaudumme täysillä ja kunnolla elokuussa pidettävään Gamescomiin. Mutta kyllä, tämä on ollut kaikki aikaa, joka minulla on tämänpäiväisessä GeoTV News -jaksossa. Palaan maanantaina maanantaina.
seuraava. Pysykää siis kuulolla sitä varten. Ja muuten, toivottavasti nautitte perjantaista, nauttikaa viikonloppua ja nähdään toisella puolella. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Beetlejuice Beetlejuice - Official Trailer #2

Beetlejuice Beetlejuice - Official Trailer #2

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Deadpool & Wolverine - Everyone Trailer

Deadpool & Wolverine - Everyone Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Terminator Zero - Official Teaser Trailer

Terminator Zero - Official Teaser Trailer

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää