Suomi
Gamereactor
Videos
Forza Horizon 4
HQ

GRTV News - Forza Horizon 4 is being delisted in December

GRTV News - Forza Horizon 4 is being delisted in December

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisia. Tänään käsittelemme puhumme yhdestä viime vuosien pidetyimmistä peleistäni. Sanon sen ikään kuin mikään tähän sarjaan kuuluvista peleistä on ollut jotain, joka on ollut erityisen huonoja. Eivät ole olleet. Puhumme Forza Horizon 4:stä. Tämä on jotain, mitä en odottanut puhuvani tästä, kun näin tämän uutisen myöhään eilen."

"Mutta periaatteessa peli poistetaan listalta. Se ilmestyi viisi vuotta sitten, mutta sitä ollaan...
poistuu digitaalisten kauppojen listoilta, ja sitä ei ole enää mahdollista ostaa.
ja hankkia. Jos sinulla on jo peli, älä huoli, voit edelleen pelata sitä.
ja samoin jos pelaat sitä Game Passin kautta, jos olet ostanut DLC:tä ja muuta sellaista."

"mutta sinulla oli peruspeli Game Passin kautta, sait jonkinlaisen merkin ja muuta, jotta voit jatkaa peliä.
mutta pääasia on, että Forza Horizon 4 poistetaan listalta, joten katsotaanpa nyt miksi. Joten kyllä, Forza Horizon 4 poistetaan listalta vuoden loppuun mennessä. Poistaminen listalta tapahtuu pelin yhteistyökumppaneiden kanssa tehtyjen lisenssisopimusten vuoksi. Nyt viisi vuotta vanha Forza Horizon 4 on tullut tiensä päähän ja katoaa kaikilta digitaalisilta alustoilta vuoden lopussa. Asiasta ilmoittavat Microsoft ja Playground Games, jotka johtuen lisenssioikeuksien vuoksi eivät voi tai halua jatkaa nimikkeen elossa pitämistä. Jo tänään kaikki ladattava bonusmateriaali on poistettu ja 15. joulukuuta Forza Horizon 4:n katoaa myös. Forza.netin blogikirjoituksessa todetaan seuraavaa. Lisensointi- ja kumppaneidemme kanssa tehtyjen sopimusten vuoksi Forza Horizon 4 poistetaan digitaalisilta alustoilta, Microsoft Storesta ja Steamista 15. joulukuuta 2024. Tämä tarkoittaa sitä, että peli ja sen lisä sisältöä ei ole enää ostettavissa verkkokaupoista. Jos olet jo ostanut pelin, voit edelleen käyttää sitä kirjastossasi ja fyysisten Horizon-kopioiden kautta."

"4 toimivat edelleen. Joulukuun 15. päivä Forza Horizon 4 poistetaan kaupoista.
ja Xbox Game Passista. Tämä tarkoittaa, että peliä ja sen lisäsisältöä ei ole enää saatavilla ostettavissa. Pelaajat, jotka jo omistavat pelin ja sen sisällön, voivat ladata ja pelata sitä normaalisti, mukaan lukien sen offline-, online- ja moninpeliominaisuudet. Fyysinen kopiot pelistä, jotka on ostettu tämän päivämäärän jälkeen, toimivat myös, ja niissä voi käyttää verkkopeliä."

"ominaisuudet. Mitä mieltä olet siitä, että peli on poistettu käytöstä?
Joten kyllä, aika epätavallinen tilanne. Luulen myös, että peli debytoi vasta muutama vuosi sitten.
sitten, eikö? Se julkaistiin vasta vuonna 2018. Puhumme siis lähes kuudesta vuodesta...
tässä vaiheessa. Mutta Forza Horizon 5 on ollut olemassa jo reilut kolme vuotta."

"Joten 4:n ja 5:n välissä ei todellakaan ollut suurta taukoa, minkä takia se luultavasti myös tuntuu, että tämä on tullut aika nopeasti. Mutta kyllä, Forza Horizon 4 on poistettu listalta. Et voi periaatteessa ladata peliä tai ostaa peliä tämän jälkeen Joulukuun 15. päivä on määräaika. Sinun pitäisi pystyä pelaamaan sitä. Verkkopalvelu on edelleen toimii ja muuta sellaista. Mutta tapa, jolla tämä on kehystetty näillä lisenssisopimuksilla, se saa sen näyttämään minusta siltä, että Playground ja Microsoft ovat sopineet lopusta."

"tiensä päähän sen suhteen, kuinka paljon rahaa he tienaavat tällä pelillä. Ja se on luultavasti ei ole kannattavaa saada ihmisiä ostamaan sitä. Jaettujen tulojen määrä ei luultavasti tue sitä.
että peli olisi edelleen saatavilla ja ostettavissa. Joten sen takia heidän ei pitäisi laskea alas. Mutta taas, en ole yllättynyt monella tapaa koska on parempi peli, tiedäthän, jatko-osa joka pyörii tehokkaammalla moottorilla ja tarjoaa paljon erilaisia kokemuksia jota ihmiset luultavasti suosivat enemmän kuin tätä peliä. Mutta kyllä, se tulee pois. Tämän pienen pätkän halusin mainita tässä, siinä sanotaan ettei sitä mainittu uutisissa..."

"jutussa, mutta se on varsinaisessa blogikirjoituksessa tässä, jonka aion tuoda nopeasti meille. Jos pelasit Forza Horizon 4:ää Xbox Game Passin kautta ja ostit DLC-sisältöä varten sitä, älä huoli sillä, että sinulla on aktiivinen täysin maksettu, ei alennettu Xbox Game Pass -tilaus.
25. kesäkuuta. Eilisestä lähtien olet siis oikeutettu saamaan pelimerkin jos olet ostanut Forza Horizon 4:n lisäsisältöä Xbox Viestin kautta."

"Keskusta. Koodeja aletaan toimittaa seuraavien päivien aikana. Muistathan, että voi kestää jonkin aikaa ennen kuin saat tunnuksesi. Ja tässä lukee myös, että käyttämätön merkki vanhentuu 25. kesäkuuta alkaen, mutta vuonna 2026, eli kahden vuoden päästä. Joten, tiedäthän, Leikkipaikka tietää, että tämä ei välttämättä ole hyvä ajatus tai hyödyllistä..."

"fanien kannalta, mutta en usko, että he voivat välttää sitä. Minä sanoisin, että tämä tulee olemaan tämä tulee toimimaan hieman merkkinä siitä, mitä on tulossa - myös Forza Horizon -pelien tulevaisuutta ajatellen. Tarkoitan, että oletamme, että siellä on tulossa tulee Forza Horizon 6 lähivuosina, luultavasti parin seuraavan vuoden aikana, koska tämä on massiivinen sarja, joka menestyy uskomattoman hyvin. Ja Forza Horizon 5 on ollut olemassa muutaman vuoden ajan. Joten meille on tulossa toinen Forza Horizon -peli. Ja olettaisin, että aina kun se tekee debyyttinsä, ei kestä kauaa, ennen kuin Forza Horizon 5 kohtaa saman kohtalon."

"kuin tämä, joka taas on poistettu listalta, ei ole ostettavissa, mutta silti erittäin hyvin elossa ja monin tavoin pelattavissa. Joten kyllä, kerro mitä mieltä olet tästä. Ilmeisesti, se ei ole poistaminen samassa tilassa kuin, tiedättehän, kuuntelemme sitä, koska olemme - ja et voi pelata alkuperäistä peliä, koska haluamme sinun pelaavan uutta peliä."

"Se on enemmän, näyttää siltä, että on jonkinlaisia lisenssiongelmia kaikkien näiden eri automerkkejä ja kumppanuuksia ja yhteistyötä, jotka liittyvät näihin...
peleihin, mikä epäilemättä maksaa Microsoftille ja Playground Gamesille enemmän rahaa kuin se on tienaa tällä pelillä tässä vaiheessa. Mutta joo, kertokaa mielipiteenne alla."

"Ja joo, nähdään seuraavassa GRTV Newsissa, joka tulee huomenna. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

Gunner - Official Trailer

Gunner - Official Trailer

Borderlands - Final Trailer

Borderlands - Final Trailer

A Complete Unknown - Official Teaser

A Complete Unknown - Official Teaser

Incoming - Official Trailer

Incoming - Official Trailer

Joker: Folie A Deux - Official Trailer

Joker: Folie A Deux - Official Trailer

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Beetlejuice Beetlejuice - Official Trailer #2

Beetlejuice Beetlejuice - Official Trailer #2

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

lisää

Trailerit

Terrifier 3 - Official Teaser Trailer

Terrifier 3 - Official Teaser Trailer

Gran Turismo 7 - July 1.49 Update Trailer

Gran Turismo 7 - July 1.49 Update Trailer

Citadelum - Battles Trailer

Citadelum - Battles Trailer

Fatal Fury: City of the Wolves - Kevin Rian

Fatal Fury: City of the Wolves - Kevin Rian

Tekken World Tour 2024 Finals - Trailer

Tekken World Tour 2024 Finals - Trailer

Honor of Kings - Welcome to Honor of Kings

Honor of Kings - Welcome to Honor of Kings

Honor of Kings - Launch Date Trailer

Honor of Kings - Launch Date Trailer

lisää

Tapahtumat

lisää