Suomi
Gamereactor
Videos
Arranger: A Role-Puzzling Adventure
HQ

The unique art and design behind Arranger: A Role-Puzzling Adventure - Interview

The unique art and design behind Arranger: A Role-Puzzling Adventure - Interview

Audio transcriptions

"Olemme L.A:ssa Summer Game Festissä. Olen Netflixin osastolla ja katselen...
kolme kolmesta näkemästäni pelistä teki minuun vaikutuksen. Todella mielenkiintoisia, todella tuoreita, ainutlaatuisia pelejä, ja viimeinen niistä tulee olemaan ranger."

"Järjestimme siis tämän haastattelun Davidin ja Nicon kanssa saadaksemme tietää.
hieman lisää tästä mekaniikkapohjaisesta seikkailuroolipelistä...
joka on erittäin omaperäinen. Joten miten sinä... mikä on hissipuheesi ja miten...
Miten päämekaniikka syntyi? Päämekaniikka tuli itse asiassa yrittämällä tehdä 2D Rubikin kuutio, mikä on hassua, mutta kyllä sitten päätavoite oli se."

"yrittää tehdä peli, jota voi... kuin pulmapeli, ensinnäkin, Eikö niin? Se on se asia, josta pidän suunnittelussa, mutta halusin myös tehdä siitä niin kuin laajemmin houkuttelevaksi, joten siksi kun aloin työskennellä Nickin kanssa.
Suttnerin ja David Hellmanin kanssa, aloimme tehdä siitä seikkailupelin kaltaista. Joten..."

"Se on kuin seikkailupeli, joka kätkeytyy useiden arvoitusten sisään.
maailma on rakennettu samalla... Tarkoitan, sitä tutkitaan samalla mekaniikalla. Joten Joo, luulen, että siinä se periaatteessa on. Pidän siitä, miten esitätte mekaniikan.
koska yksi asia on idean keksiminen ja toinen - on sen kehittäminen ja sen esittäminen pelaajalle tavalla..."

"se näytti hyvin Nintendo-mäiseltä tavalta esittää mekaniikka. Se on Ensimmäinen asia, jonka teet aloittaessasi pelin, on se, että opit liikkumaan...
Minun tapauksessani se tapahtui iPadilla, ja sitten jokainen askel, jonka otat, on...
perustuu tuohon mekaniikkaan ja lisäät jatkuvasti asioita. Miten te työskentelette pelisuunnittelua, jotta se toimisi näin alusta alkaen?
Luulen, että se on pohjimmiltaan... me pelin kehittäjinä tiedämme, että tiedämme..."

"me kehitämme, kun pelaat peliä, kehität tiettyjä tekniikoita ja minä että yritämme löytää atomimaisimmat tavat näyttää...
erityisesti näitä tekniikoita. Joten kun keksit, miten se tehdään, se on kuin...
maailma aukeaa silmiesi eteen, silmiesi eteen, ja se on kuin alkaisit tehdä monimutkaisempia asioita. Joten luulen, että se oli pääasiassa elementtejä. Yritän eristää nämä asiat. Ja tietenkään siinä ei olisi niin paljon järkeä, jos se olisi - ei välitettäisi visuaalisesti, visuaalisesti sopivalla tavalla, eikö niin? Joten se ei ole että grafiikka on kaunista, se on, se on söpöä, se ei ole vain..."

"että. Se on se kieli, jota käytätte visuaalisuuden kanssa. Mitä voitte kertoa minulle siitä? No, taiteen ensimmäinen tehtävä on tukea toiminnallisuutta. Tässä pelissä kaikki on ruudukossa. Joten meillä on itse asiassa epätavallinen jako pelattavuuden kannalta merkityksellisten objektien välillä, jotka ovat kaikki ruudukossa, ja sitten maisema, joka on ruudukon takana ja poikkeaa melko kauas kuin tavanomaisesta maailman esityksestä. Ruutu on siis hyvin selkeä, hyvin, hyvin..."

"ikoninen, ja noudattaa vain ruudukkologiikkaa. Mutta sitten kun pääsemme pois ruudukosta, irrottaudumme todella paljon ja poikkeamme jopa johdonmukaisista näkökulmista.
Olet nähnyt, että on maisemia lähellä ruudukkoa, mutta sitten taas takaisinpäin parallaksiavaruudessa, meillä on sarjakuvapaneelit, jotka voivat näyttää horisonttinäkymiä, lähikuvia, kaikenlaista erilaista, antaa enemmän subjektiivisen tarinankerronnan tuntua..."

"koko juttuun. Se on siis todella hieno formaatti. Kaikki samalla kun pidetään hyvin selkeä luettavuus koko jutun osalta, eikö? Kyllä, se on tavoite, kyllä.
Mikä sinulla on, että sinun täytyy työskennellä, tiedäthän, visuaalisesti houkutteleva, selkeästi välittävää, mutta samalla mekaanisesti raikasta eri peleissä?
Voi, se on vain pieni piccadillo minulta. Mä en tiiä. Tämä on vain hyvin onnekas parivaljakko, ja kyllä, se on hieno. Tarkoitan, että se oli hieno formaatti minulle. En tiedä..."

"mitä sanoisin tuohon erityisesti. Se on hyvä huomio.
Mitä voin sanoa pelin tarinasta? Huumorintaju, joka siinä on on hyvin, hyvin mielenkiintoinen. Joten mitä voit kertoa siitä, mitä on tekeillä tämän Gemman kanssa? Luulen, että ensinnäkin, kunnia siitä on..."

"ehdottomasti Nick Sander, joka on pelin kirjoittaja. Ja kyllä, minusta tuntuu että peli aloitettiin pandemian aikana, joten luulen, että se on...
Siihen liittyy paljon aiheita. Niitä on useita, kauttaaltaan pelin tarinassa on useita yhteisöjä, jotka ovat erillään, mutta varten eri syistä ja eri keinoin. Ja Gemma on tällainen persoonallisuus, ja hänen luonteensa on sekoittaa asioita eri tavoin. Ja se johtaa hänet joutumaan vaikeuksiin, mutta myös avaamaan tavallaan näitä yhteisöjä ja yhdistämään - niitä tavallaan suloisella tavalla. Joten kyllä, mielestäni tarina, jonka kerromme, on..."

"Gemman tarina itsensä löytämisestä, mutta minusta se on hyvin henkilökohtainen - juttu myös. Luulen, että monilla meistä oli outoja kokemuksia siitä.
pandemiasta, ja luulen, että se on hyvin hienovaraisesti edustettuna...
myös pelissä. Kyllä, juuri niin. Ja tiedätkö, kun työskentelet pelin parissa."

"palapelin parissa, saatat huomata, että teet ison sotkun ennen kuin laitat asioita peliin.
oikeaan muotoon. Ja se oli siis myös sellainen havainto siitä, miten palapelit - ja miltä palapelien pelaaminen tuntuu, oli osa inspiraation lähteenä Tämä tarina kertoo hahmosta, Gemmasta, joka on hyvin häiritsevä, sotkee, mutta sitten - lopulta toivottavasti hänen avullaan saatte maailman parempaan kuntoon."

"Hänhän on metsänvartija, joten näyttää siltä, että hän... hän ei... näyttää siltä, että hän on sellainen, Eikö niin? Hän liikkuu eri tavalla. Hän selittää sen pelin alussa, Ne, jotka eivät vielä ymmärrä, näkevät - pelattavuutta juuri nyt, eikö niin? Mutta hän liikkuu siten, että hän järjestää uudelleen..."

"koko rivin tai sarakkeen laattoja, kun hän liikkuu, ja sitten elementit liikkuvat, ja - viholliset liikkuvat hänen mukanaan. Säälin silti tätä naista tikkailla, joten hän ei taida sopia tähän maailmaan, mutta samalla hän on avain siihen, että maailman klikkaamiseen, sovittamiseen ja palapelin ratkaisemiseen. Juuri se on ideana."

"Sanoit sen hyvin. Ja hän voi loopata reunalta. Kyllä, hyvin retro, kuten, ruudun päähän. Joo, ajattelin Pac-Mania, siinä kaikki. Niin, joten olen vain...
kokenut pari, tiedäthän, opetusohjelma, ja pari hyvin yksinkertaista...
pulmia aluksi, mutta sitten videolla näen paljon monimutkaisempia juttuja. Joten Mitä voit kertoa meille hulluimmista asioista, joita voit tehdä..."

"tällä mekanismilla? Luulen, että huomasimme perusmekaniikan kanssa, kuten...
perussääntöjä, joiden avulla voimme lisätä siihen paljon asioita.
Esimerkiksi jossain vaiheessa aiot kalastaa, ja kalastus on periaatteessa...
vain liikkumista, mutta keinojen löytäminen, tarkoitan, sinun täytyy löytää optimaalinen..."

"tapa tehdä se, jotta voi kalastaa. Joten luulen, että tuollaiset asiat ovat.., esimerkki siitä, miten mekaniikka oli tavallaan niin avoin, että se antaa meille mahdollisuuden lisätä paljon erilaisia asioita päälle. Ja se on meille mielenkiintoinen aaltojuttu, - on se, että koskaan, tarkoitan, pelin ei ole tarkoitus vaikeutua koko ajan eri alueiden kehityksessä. Sen pitäisi olla joka kerta uutta."

"Niinku, pääsee tekemään, samoilla säännöillä, alkaa löytää uusia asioita, jotka sinun on opittava uudelleen. Joten meille kehittäjille se on kuin...
kuherruskuukausivaihe jokaisessa mekaniikassa. Emme koskaan kyllästy siihen. Siirrymme vain seuraavaan.
Joo, sitä sanotaan Role Puzzling Adventureksi. Onko siinä mitään, niinku, totta, puhtaita roolipelielementtejä? Eli onko teillä jonkinlaista etenemistä..."

"hahmo? Nousetteko tasolle? Vai onko se vain, tiedäthän, roolipelistä kiinni?
heidän tarinansa ja vain, tiedäthän, kohdata vihollisia? Luulen, että roolipelaaminen osa on enemmänkin hahmoa ja hahmon omaamista ja etenemistä. Me vältimme sellaisia asioita kuin inventaariota. Itse asiassa, voisi sanoa, että maailma on sinun maailmasi."

"inventaario. Se on kaikki tuolla verkossa, joten... Teidän pitäisi järjestää se, eikö niin?
Niin kuin koko ajan. Kuten Resident Evil -pelissä, hienoa. Joo, joo. Pidämme sen hyvin yksinkertaisena. Voit soittaa suurimman osan siitä vain yhdellä kädelläsi tai toisella kädelläsi...
pyyhkäisemällä, jos kyseessä on kosketusnäytöllinen versio. Joten pidämme sen mekaanisesti hyvin yksinkertaista ja helposti lähestyttävää, mutta nokkeluus on oikeastaan..."

"palapelien suunnittelussa ja siinä, miten uusia asioita voit tehdä sen kanssa joka kerta. Ja minulla on että kun se ilmestyy, ei vain Netflixissä ja älylaitteissa, vaan myös...
myös PC:llä ja Nintendo Switchillä. Joten PlayStation 5:llä, voiko käyttää kosketuslevyä ohjaimessa? Ei, ei oikeastaan. Joten se on vain tikku? Joo, keppi."

"Keppi ja D-pad, tietenkin. Mutta Nintendo Switchissä voit käyttää...
kosketusnäyttöä aivan kuten iPadissa. Juuri niin. Juuri niin. Okei, mainitsin pomot myös. Onko teillä täällä pomoja? Sitten sinun täytyy suunnitella olentoja, jotka ehkä miehittävät eri sarakkeita ja rivejä, vai? Kyllä, kyllä, ne ovat olentoja, jotka ovat suurempia..."

"kuin yksi laatta, voin vahvistaa sen tänään. Mitä voimme odottaa pomojen suhteen, sekä...
mekaanisesti ja taiteellisesti? Anteeksi, mitä? Mitä voimme odottaa pomojen suhteen?
Pomot? He ovat hyvin ilkeitä, he haastavat sinut, he katsovat sinua...
kiivaasti, mutta, tiedäthän, niinku, löydä heikko kohta ja olet matkalla."

"No niin, ei spoilereita. Okei, okei, ymmärrän tuon. Te olette aika pitkälti valmiita. Milloin on tämä vapautuu? Joo, peli julkaistaan 25. heinäkuuta, ja se on...
kuten sanoit, se tulee ulos eri alustoille. Loistavaa.
Haluaisitko lisätä jotain, mitä emme käsitelleet ja mitä haluaisit lisätä?
järjestellä uudelleen tästä haastattelusta? Enpä usko. Mainitsimmeko kaikki?
Puhuimme Nickistä, puhuimmeko Tommysta, Tomas Batistasta, äänisuunnittelijastamme..."

"ja säveltäjästä? Musiikkimme on kaunista. Musiikki on todella kaunista, ja koska taiteilijana otin paljon inspiraatiota musiikista, ja kyllä, se mielestäni antaa, antaa pelaajille todella rikkaan tunteen, kun he menevät läpi, ja me...
oli taiteilijaryhmä. Olin työskennellyt taiteilijoiden kanssa ja olin taiteellinen johtaja, joten meillä oli..."

"useita taiteilijoita auttamassa minua maalauksen loppuunsaattamisessa, joten se oli tiimityötä.
ja tämä oli rakkauden työtä, ja olemme kaikki hyvin kiitollisia siitä.
että olemme tehneet sen yhdessä. Tältä se näyttää. Todella, todella odotan innolla järjestelemällä asioita tässä pelissä heinäkuussa. Kiitos paljon ajastanne."

"Nauttikaa esityksestä. Kiitos paljon."

Summer Events

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

Gunner - Official Trailer

Gunner - Official Trailer

Borderlands - Final Trailer

Borderlands - Final Trailer

A Complete Unknown - Official Teaser

A Complete Unknown - Official Teaser

Incoming - Official Trailer

Incoming - Official Trailer

Joker: Folie A Deux - Official Trailer

Joker: Folie A Deux - Official Trailer

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Beetlejuice Beetlejuice - Official Trailer #2

Beetlejuice Beetlejuice - Official Trailer #2

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

lisää

Trailerit

Terrifier 3 - Official Teaser Trailer

Terrifier 3 - Official Teaser Trailer

Gran Turismo 7 - July 1.49 Update Trailer

Gran Turismo 7 - July 1.49 Update Trailer

Citadelum - Battles Trailer

Citadelum - Battles Trailer

Fatal Fury: City of the Wolves - Kevin Rian

Fatal Fury: City of the Wolves - Kevin Rian

Tekken World Tour 2024 Finals - Trailer

Tekken World Tour 2024 Finals - Trailer

Honor of Kings - Welcome to Honor of Kings

Honor of Kings - Welcome to Honor of Kings

Honor of Kings - Launch Date Trailer

Honor of Kings - Launch Date Trailer

lisää

Tapahtumat

lisää