Suomi
Gamereactor
Videos
Harry Potter TV
HQ

GRTV News - HBO's Harry Potter show has found its showrunner and director

GRTV News - HBO's Harry Potter show has found its showrunner and director

Audio transcriptions

"Hyvää huomenta kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään olemme puhumme taas hieman televisiosta. Tänään puhumme erityisesti tulevasta Harry Potter -televisiosarjasta, jota HBO tekee. Maxille, ehkä ei Maxille, kuka tietää, sitä ei ole listattu Maxin alkuperäiseksi, kumma kyllä enää, mikä on outoa, mutta joko niin tai näin se on tulossa. Harry Potterista on tulossa eräänlainen rebootti, toinen sovitus."

"joka tekee koko kirjojen kokonaisuuden uudestaan, aivan kuten elokuvat tekivät, mutta se tekee sen tv-sarjan muodossa, joten se on luultavasti hieman syvällisempi.
Syy miksi puhumme tästä päivästä on se, että tiedämme nyt, kuka tulee olemaan periaatteessa kuka on showrunner ja kuka ohjaa joitakin jaksoja, tiedämme, kuka ottaa tämän monumentaalisen tehtävän vastaan, joten sukelletaanpa siihen."

"Successionin ja Game of Thronesin tekijät tekevät Harry Potter -tv-sarjaa.
Francesca Gardner toimii showrunnerina ja Mark Melodin on määrä ohjata useita jaksoja.
Siitä on siis yli vuosi, kun Warner Brothers Discovery vahvisti Harry Potterin kirjoista tulee tv-sarja, emmekä ole sen jälkeen kuulleet mitään uutta mainittavaa, joka on muuttumassa."

"tänään. Lehdistötiedote paljastaa, että Francesca Gardner, tuottaja Succession, His Dark Materials ja Killing Eve, uskomaton juoksu siellä, tulee showrunneriksi Harry Potter -tv-sarjaan.
sarja. Hän ei ole ainoa henkilö, joka on kiinnitetty projektiin, mikä osoittaa, että Warner Brothers haluaa sen olevan hyvä, kuten Mark Melod, jälleen kerran Succession, The Menu ja Game of Thrones, tiedättehän, todella, todella uskomaton juoksu, joka näillä kahdella on täällä. Joka tapauksessa, me ohjaamme useita..."

"ja molemmat toimivat myös tuottajina. Meille ei ole kerrottu mitään muuta uutta kuin mutta tämän perusteella kuulostaa siltä, että saamme ehkä tietää, kuka näyttelee Harrya ja Hermionea, Ron ja muut ennen tämän vuoden loppua. Luulen, että tärkein asia on se.
Game of Thrones -maininta, ja uskon, että monet ihmiset ottavat sen varmaan vastaan ehkä huoli on oikea sana, hieman varovaisuutta, mutta nämä kaksi, he ovat olleet Molemmat ovat olleet mukana Successionissa ja Succession on uskomattoman ylistetty ja hyvin vastaanotettu sarja."

"Francesca Gardner on ollut mukana myös His Dark Materials ja Killing Eve, jotka ovat kaksi myöskin erittäin suosittuja sarjoja ja Mark Melod on ollut mukana myös The Menu -ohjelmassa, joka on yllättäen todella mielenkiintoinen ja viihdyttävä elokuva. Jos et ole katsonut sitä, muista tehdä se, se on hieno pikkuinen, se on hieno show, hieno elokuva katsottavaksi. Näyttää siltä, että nämä kaksi ovat paljon kokemusta. Ilmeisesti tämän kaliiperin esityksessä ja - tämän kaliiperin brändiä käyttäen, kokemus ei ole mielestäni kaikki kaikessa. Tiedäthän, on olemassa tulee olemaan paljon sudenkuoppia ja monet ihmiset jakavat mielipiteitään siitä."

"Oli se sitten hieno tai ei, oli se sitten kauhea tai ei, aina tulee olemaan ihmisiä...
istuu kummallakin puolella sitä spektriä, joten näemme, miten se muotoutuu, mutta tiedämme, ketkä tulevat olemaan johtaa show'ta kulissien takana, nyt kysymys on siitä, kuka on kameran edessä.
Tiedättekö, meillä tulee olemaan uusi näyttelijäkaarti, koska ilmeisesti Daniel Radcliffe, Evan Watson, Rupert Grint, he kaikki ovat aivan liian vanhoja näyttelemään lapsia, joten me otamme..."

"uusi näyttelijävalikoima, joka tulee, mikäli sarja lähtee käyntiin ja löytää katsojansa, he todennäköisesti näyttelevät näitä hahmoja seuraavan vuosikymmenen ajan, kuten alkuperäinen jengi teki, joten pysykää kuulolla sitä varten. Ilmoittakaa, jos luulette, että on joku...
joka erottuu joukosta, jonka mielestäsi pitäisi ottaa näiden hahmojen rooli. Tiedäthän, kun puhutaan hahmoista, jotka ovat nuoria tai, tiedäthän, eivät edes teini-ikäisiä, on vaikea osoittaa tiettyä tähteä, jonka sanoisit täyttävän - roolia. Yleensä he valitsevat jonkun tuntemattoman kasvon, jonka uskovat voivan kasvaa..."

"hahmoon, joten katsomme ja pysymme kuulolla, mutta kyllä, kerro mitä mieltä olet...
siitä alla. Kuka sinun mielestäsi pitäisi saada näyttelijäkaartiin? Ehkä jonkinlaiseen enemmän sivurooleihin? Onko joku, joka mielestäsi pitäisi ottaa Dumbledoren tilalle? Kertokaa meille siitä alla olevissa kommenteissa, mutta muuten tämä on ollut GRTV News. Nähdään huomenna viikon seuraavassa, tai viikon viimeisessä, ja siihen asti toivottavasti nautitte torstaista."

"Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää