Suomi
Gamereactor
Videos
Elden Ring
HQ

GRTV News - Onko Elden Ring -pelillä potentiaalia olla elokuva?

From Software -pelitalolla on kiinnostusta tehdä isoimmasta pelistään elokuva.

Audio transcriptions

"Hei, tervetuloa toiseen GRTV News, Olen Alex kuten tavallista kattaa iltapäivisin uusimmat ja parhaat pelit, laitteet, teknologia, viihde, mitä ikinä haluatte, mitä ikinä haluatte.
mitä rakastat, meillä on se aina täällä sinulle GRTV-uutiset ja laajemmassa Gamereactor-verkostossa..."

"joten jos pidät näkemästäsi ja haluat nähdä lisää, voit käydä katsomassa Gamereactorista mistä ikinä sen saatkin, elokuva-arvosteluja, peliarvosteluja, pelien ennakkoarvosteluja, eksklusiivisia sisältöä ja paljon muuta, mutta ilman muuta tänään tarkastelemme jotain, joka on jossa yhdistyy kaksi kiinnostuksen kohdetta, elokuvat ja pelit, se on jotain, josta on tulossa yhä yleisempää nykyään, kun yritykset tajuavat, että on paljon rahaa, jota voi saada videopelien muokkaamisesta joksikin muuksi, oli se sitten elokuva tai tv-sarja..."

"tai jotain vastaavaa. Joka tapauksessa Hidetaka Miyazaki, ohjaaja ja presidentti, ohjaaja...
Elden Ringin johtaja, From Softwaren johtaja on haastatellut viime aikoina monia tahoja.
tulevasta Shadow of the Erdtree DLC:stä ja hän puhui The Guardianille joka VGC on sittemmin transkriboinut Elden Ring -elokuvan mahdollisuudesta ja hän puhui sanoi seuraavaa, En näe mitään syytä kieltää toista tulkintaa tai sovitusta Elden Ringistä, esim. elokuvaa, mutta en usko, että minulla tai From Softwarella on tietoa tai kykyä tuottaa jotain eri mediassa, joten siinä kohtaa erittäin vahva kumppani tulisi mukaan peliin. Me olisimme Meidän on luotava paljon luottamusta ja yhteisymmärrystä siitä, mitä yritämme saavuttaa..."

"mutta kiinnostusta on varmasti. Kiinnostus on siis aika tärkeä osa tätä tarinaa...
sillä emme ole varmoja puhuuko Miyazaki kiinnostuksesta From Softwaren kapasiteettia kohtaan...
vai kiinnostuksesta siihen, että muut studiot ovat lähestyneet häntä. Tämä erittäin vahva kumppani on todennäköisesti ohjaaja tai showrunner tai joku, joka tavallaan työntäisi From Softwaren visio Elden Ringistä elokuvaan. Henkilökohtaisesti uskon, että tämä on se yksi tapaus, luultavasti ainoa tapaus, jossa jokin, joka on hyvin suosittu videopelinä, ei ole - tarkoittaa, että siitä ei missään nimessä pitäisi tehdä elokuvaa tai tv-sarjaa. Elden Ring on joitakin kiehtovia tarinoita, joitakin hyvin, hyvin hyviä tarinoita, joiden luomisessa auttoivat George RR Martin ja Hänellä on selvästi kokemusta teostensa toteuttamisesta elokuvissa ja televisiossa, mutta ongelmana on Elden Ringissä on se, että Elden Ring ja Dark Souls ja kaikki muutkin From Softwaren pelit siinä mielessä Soulsborne-sarja Sekiroa lukuunottamatta perustuu siihen, että teet pelaajahahmosta sellaisen, joka täydentää tarinan. Elden Ringissä olet tahrittu, Dark Soulsissa olet epäkuollut, Dark Soulsissa olet metsästäjä Bloodborne:ssa, et ole Sekiro, susi kuten olet Sekirossa, minkä takia Sekirolla on paras kerronta, koska se on selkeä, keskittynyt ja tiivis ja se on..."

"on järkevää. Elden Ringin kerronta on toissijainen maailmanrakentamiseen nähden, mikä on hieno asia.
mutta luulen, että se tarkoittaisi, että olisi todella, todella vaikeaa rakentaa tarinaa sen ympärille ellei tekisi jotain, joka ei olisi kokonaan peliä ja tekisi tarinaa, joka on vain - joka perustuu maailmaan, kuten Radamin tarina tai jotain sellaista. Mutta kerro minulle jos mielestäsi Elden Ringistä voisi tehdä hyvän elokuvan, minkä elokuvan haluaisit nähdä Eldenistä?
Ring, minkälainen elokuva, kenet haluaisit nähdä ohjaamassa sitä, kenet haluaisit nähdä Elden Ringin."

"näyttelemään siinä, kertokaa minulle kaikki tämä ja paljon muuta, niin nähdään pian lisää GRTV-uutisia.
Hei hei."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää