Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

ASUS TUF RTX - Paranna pelikokemustasi Asuksen Nvidia RTX -näytönohjaimella (Sponsoroitu)

Näytämme Asusin ja Nvidian yhteistyön avulla, kuinka helppoa on vaihtaa Asuksen upouuteen TUF-grafiikkasuorittimeen, ja kerromme sen tarjoamista hyödyistä.

Audio transcriptions

"Onko tietokoneesi jäljessä? Onko sinulla vaikeuksia saada yli 60 FPS uusissa peleissä?
Olemme tutustuneet Asus RTX 40 -sarjaan, jossa hyödynnetään NVIDIAn uusimpia teknologisia edistysaskeleita.
Ja tässä tapauksessa voit kirjaimellisesti ladata lisää suorituskykyä, sillä jokainen ajuripäivitys optimoi pelisi ja parantaa näytönohjaimesi suorituskykyä yleisesti."

"Mielestämme se näyttää myös melko häikäisevältä.
Yksi Asuksen tunnetuimmista sarjoista on TUF Gaming, joka on rakennettu kestämään, ja toiminnallisuus sanelee muodon.
Ja tässä olemme saaneet käsiimme upouuden Asus TUF Gaming GeForce RTX 4070 Superin.
Tämä kortti sopii mielestämme erinomaisesti niille, jotka haluavat mahdollisimman paljon suorituskykyä, mutta eivät välttämättä rajattomalla budjetilla."

"Tämä kortti saattaa näyttää hyvin suurelta, mutta nykyaikaisissa näytönohjaimissa on niin paljon komponentteja, itse asiassa useita miljardeja transistoreita, että ne ovat oletusarvoisesti melko raskaita.
Tarvitaan siis TUF ja vakaa runko piirilevyjen taipumisen ja vääntymisen välttämiseksi, ja Asus on valinnut tuuletetun exoskeleton-rakenteen, joka tukee myös aksiaalisia kaksoiskuulalaakeroituja tuulettimia, joissa on suuri ilmavirta ja massiiviset jäähdytyslevyt.
Tämä saattaa tuntua yliampuvalta, mutta näytönohjaimen riittävän jäähdytyksen varmistaminen on elämän ja kuoleman kysymys, ainakin pelissä."

"Näytönohjaimessa on korkeatasoiset sotilasluokan kondensaattorit, se on valmistettu täysin automatisoidulla, erittäin tarkalla valmistusprosessilla ja siinä on jopa mahdollisuus käyttää tehtaan valmiiksi ylikellotettua tilaa.
Ja vaikka mielestämme on mukavaa, että Asus sisällytti mukaan kahden BIOSin tilan, emme aio käyttää sitä missään muussa kuin suorituskykytilassa.
Seikkailunhaluisille Asus on kehittänyt pienen GPU Tweak 3 -ohjelmiston, joka on yksinkertainen, toimiva ja helppokäyttöinen niille, jotka haluavat ylikellottaa manuaalisesti."

"Mutta kokemuksesta puhuen, jätä aina yksi GPU BIOS muuttamatta.
Metal-kehyksen sisällä oleva Nvidian siru edustaa monen vuoden ja miljardien dollarien arvoista kehitystä.
Jokainen uusi sukupolvi tuo mukanaan huomattavasti parannettuja streaming-moniprosessoreita, jotka käsittelevät raakalaskentaa, ja harppaus edelliseen sukupolveen on ollut merkittävä."

"Valo- ja varjotehosteista huolehtivat säteenseurantaytimet, jotka ovat erityisiä fyysisiä laitteistoja, joiden ainoa tarkoitus on laskea valoa ja varjoja, olipa kyseessä sitten heijastunut auringonvalo tai nopeasti liikkuva raketin varjo.
Nämä 3. sukupolven RT-ytimet ja niiden kyky heijastaa valoa tekevät eron paitsi tunnelman myös elävyyden suhteen, mikä pienentää peligrafiikan ja todellisen elämän fotorealismin välistä verhoa.
Ja niille, jotka haluavat pelata äärimmäisillä kuvamäärillä sekunnissa, jopa 4K:ssa, Nvidian DLSS ei ole tarkoitettu vain upscalingiin."

"Tensor-ytimet ovat nykyään niin nopeita ja tehokkaita, että neljännen sukupolven iteraatiossaan ne pystyvät laskemaan täysin uusia ruutuja olemassa olevien ruutujen väliin, mikä parantaa pelin sujuvuutta ennennäkemättömälle tasolle, mikä on aina tervetullut parannus, mutta joka aiemmin olisi vaatinut huomattavasti kalliimpia näytönohjaimia.
Koska useimmat pelit tukevat näitä ominaisuuksia, jatkuvat ohjelmistopäivitykset merkitsevät sitä, että yhdistetty pelikokemuksesi paranee koko ajan, ja ajan myötä pelien määrä kasvaa."

"Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, miksi sinulla olisi siistin näköinen, teollisen luokan muotoiltu Asus TUF -kortti, jos et voi esitellä sitä?
RTX 40 -sarja käyttää Nvidian sisäänrakennettua suoratoistokoodausta ja pystyy jopa parantamaan videota ja ääntä tekoälyn avulla.
Tärkein juhlatemppu monille pelaajille on kuitenkin Nvidia Reflexin hyödyntäminen, viiveen mittaus- ja vähennysjärjestelmä, jonka avulla näytönohjain voi ottaa haltuunsa kaikki pelaamiseen käytettävät liitetyt laitteistot, optimoimalla ja lyhentämällä hiiren napsautuksen ja ruudulla tapahtuvan laukauksen välistä viivettä huomattavasti, mikä parantaa huomattavasti voittomahdollisuuksiasi, erityisesti yhdessä DLSS:n kanssa, joka takaa lisäkehykset, joita tarvitset parempaan tähtäämiseen ja kohdistamiseen."

"Harmi vain, että ainoa syyllinen huonosta suorituksestani kilpailupeleissä olen nyt minä itse."

Sponsored

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää