Suomi
Gamereactor
Videos
Inside Out 2
HQ

GRTV News - Inside Out 2 on ylittänyt 1 miljardin dollarin lipputulot

Pixarin animoitu jatko-osa liittyy vaikeasti tavoitettavaan klubiin, joka sisältää vain 54 elokuvaa... koskaan.

Audio transcriptions

"Hei kaikki ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV News, tänään aiomme mennä puhumme jostain, josta en todellakaan uskonut, että voisimme puhua...
koko vuoden 2024 ajan, kun ottaa huomioon lipputulojen kehityksen, mutta..."

"mutta meillä on vihdoin miljardin dollarin tuottaja. Se ei tunnu siltä, - että tämä olisi hyvä vuosi, jos meillä ei olisi yhtä...
joka ylittää miljardin dollarin rajan, ja onneksi ennen kuin pääsimme puoliväliin...
vuonna 2024, yksi elokuva onnistui siinä, ja se oli elokuva, jonka monet ihmiset uskoakseni - eivät ehkä olisi odottaneet, että se olisi ensimmäinen, joka tekee sen, koska se on Inside Out 2, Ei sillä, että Inside Out 2 olisi huono elokuva tai että emme olisi odottaneet sen tuottavan rahaa."

"mutta kun ajatellaan, että tietyt elokuvat, kuten Doom Part 2, eivät päässeet edes lähellekään miljardin dollarin kynnystä, ja ajattelee, että ehkä Inside Out 2:n on vaikea päästä.
mutta ilmeisesti olimme kaikki väärässä.
Joten kyllä, Inside Out 2:sta tulee vuoden 2024 ensimmäinen miljardin dollarin elokuva, se on 11. animaatioelokuva..."

"Pixarin animaatioelokuva Inside Out 2 jatkaa siis edelleen...
ja on nyt saavuttanut maailmanlaajuisesti huikeat miljardi dollaria...
Tämä on ensimmäinen elokuva, joka on liittynyt erittäin harvinaiseen kerhoon, johon kuuluu vain 54 elokuvaa.
sitten vuoden takaisen Barbien, ja historian 11. animaatioelokuva, joka on saavuttanut sen, uskomattoman vaikuttava ennätys. Tämän myötä elokuva on ohittanut myös edeltäjänsä - joka vuonna 2015 onnistui keräämään elokuvateattereissa noin 858 miljoonaa dollaria, ennätys, jonka Inside Out 2 onnistui rikkomaan vain 19 päivässä. Ja nyt ainoa kysymys on."

"kuinka paljon elokuva onnistuu vielä tienaamaan, oletko nähnyt Inside Out 2:n ja mitä mieltä olit siitä?
mitä mieltä olette siitä? Sallikaa minun nopeasti tuoda meidät tänne Box Office Mojon puolelle taas, yksi...
suosikkisivustoistani, rakastan tätä sivustoa, mielestäni he tekevät loistavaa työtä täällä. Mutta joka tapauksessa tässä on Jaottelu on melko tasainen. 54% kansainvälisesti, 46% kotimaassa, brutto tällä hetkellä 1.014."

"miljardia dollaria. Sanon vielä kerran, että tällä hetkellä tämä elokuva onnistui keräämään 300 miljoonaa dollaria.
dollaria juuri menneenä viikonloppuna, joten sen voisi odottaa tekevän huomattavan määrän rahaa myös tulevana viikonloppuna. Tämä elokuva, kyllä, se on ollut esillä 19 päivää, mutta se tuottaa silti niin paljon rahaa viikoittain, että se ei olisi - yllätyisin jos tämä elokuva saavuttaisi 1,4 miljardia tai jotain ennen kuin se alkaa pyöriä loppuu tai loppuu kokonaan. Mutta joka tapauksessa ennen kuin jatkamme tästä eteenpäin, katsotaanpa..."

"käydään vielä nopeasti läpi maailmanlaajuiset kaikkien aikojen kartat. Jos olen oikeassa, Frozen 2 on - koska Leijonakuningas on sellainen, että se ei ole - tiedä mitä se on, onko se elävää toimintaa, onko se animaatiota, se on sellainen outo hybridi.
Frozen 2 on siis kaikkien aikojen johtava animaatioelokuva 1,453 miljardilla dollarilla, olipa Inside Out 2 voi tehdä sen, on vaikea sanoa, mutta tiedämme, että tällä hetkellä se on jo..."

"kaikkien aikojen 52. eniten tuottanut elokuva. Se ei edes ole juuri rikkonut miljardin rajaa...
ja se liittyi vihdoin miljardien dollarien kerhoon. Se ohitti Jurassicin.
World Dominionin ja The Dark Knightin ja se on juuri ohittamassa The Hobitti ja Odottamaton matka ensimmäisen Harry Potter -elokuvan. Mikä on aivan mieletöntä Jos ajatellaan, että se elokuva tuotti miljardi dollaria kun se tuli ulos vuonna 2000, joo ehkä 2001 tai jotain sellaista, ehkä 19 jotain, en ole varma. Mutta joo, täytyy katsoa, onko se voi tehdä vielä enemmän, odottaisin sen tekevän ainakin parisataa miljoonaa euroa."

"lisää dollareita, joten en olisi yllättynyt, jos lopulta puhutaan Inside Outista...
2:n ympärillä istuvasta Frozen Incredibles 2:sta, mutta katsotaan, meidän täytyy pysyä kuulolla.
Se osoittaa kuitenkin lipputulotilanteen, että yleisesti ottaen näyttää siltä, että...
että suurin osa ihmisistä käy nykyään elokuvateattereissa katsomassa animaatioelokuvia."

"ja sanon sen siksi, että tällä hetkellä kaksi eniten tuottoa tuottavaa elokuvaa, kaksi neljästä - ovat Inside Out 2 ja Kung Fu Panda 4. Doom ja Kung Fu Panda 4. Tietenkin Doom Osa 2 on siellä ja Doom Osa 2 menestyi todella hyvin ja Godzilla X Kong the New Empire on siellä...
ja sekin pärjäsi todella hyvin, mutta kun ajattelee, että Kung Fu Panda 4 on yksi..."

"neljästä elokuvasta, jotka ovat ylittäneet 500 miljoonan dollarin rajapyykin, se osoittaa, että animaatioelokuvat ovat - suositumpia kuin koskaan ennen, joten meidän on pysyttävä tarkkana...
koska Despicable Me 4 ilmestyy parin päivän tai parin vuoden päästä...
ja se on toinen elokuva, jota katsellessa ajattelee, että se voi menestyä melko hyvin tämänhetkisessä lipputulotilastossa."

"joten jäämme odottamaan, kuinka pitkälle Inside Out 2 pääsee, jäämme odottamaan, kuinka pitkälle Inside Out 2 pääsee...
miten Despicable Me 4 menestyy ja meidän täytyy nähdä, onko tiedätte, onko olemme animaatiossa aikakausi vai voivatko Deadpool ja Wolverine saada samanlaista menestystä kuin Marvelilla.
elokuvilla on ollut tapana kerätä aiemmin, mutta pysykää kuulolla tulevaisuudessa."

"tällä hetkellä tärkein asia on se, että Inside Out 2 on miljardin dollarin tienaaja. Palaan pian.
huomenna seuraaviin GRTV:n viikon uutisiin, joten pysykää kuulolla, ja muuten toivottavasti te nauttikaa maanantaista ja nähdään seuraavassa, tsemppiä."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää