Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Screen Time - heinäkuu 2024

Tutustumme uusimpiin elokuviin ja TV-sarjoihin, jotka saapuvat elokuvateattereihin ja suoratoistoihin heinäkuussa 2024.

Audio transcriptions

"Tuotantojättiläiset ovat aina rakastaneet säästää tonneittain lupaavia ja jännittäviä elokuvia varten kesäjulkaisuun, ja juuri niin on käynyt tänäkin vuonna. Seuraavassa megakesäkuun jälkeen heinäkuussa on luvassa paljon lupaavia projekteja, joihin kannattaa kiinnittää huomiota."

"monista eri genreistä. Jälleen kerran olemme perustaneet valintamme Yhdistyneen kuningaskunnan julkaisukalenteriin, joten tarkista tarkat listat ja päivämäärät paikallisesti. Nyt kun tämä on selvä, katsotaanpa...
sukelletaan uuteen Screen Time -jaksoon.
Eddie Murphyn renessanssi on kukoistanut viime aikoina, ja kuuluisa näyttelijä on palannut takaisin moniin hänen tunnetuimpiin sarjoihinsa. Seuraavana vuorossa on Beverly Hills Cop, sillä tämä Netflixin seuraavassa osassa Axel Foley palaa vanhaan kotiseutuunsa tutkimaan..."

"hänen omaan tyttäreensä kohdistuvaa uhkaa. Monet sarjan entiset tähdet palaavat myös, ja tämä elokuvasta on tulossa nostalgiapistos.
T. Westin kauhusarjan kolmannessa luvussa Maxine nähdään Mia Goth pääroolissa ja näyttelee nuorta aikuisten elokuvatähteä, joka yrittää saada läpimurtonsa Hollywoodissa, mutta joutuu vainoamisen kohteeksi."

"tappaja, joka tähtää hänen väestöryhmäänsä. Kun hänen henkensä on vaakalaudalla, tämä tappaja saattaa myös - saada Maxine paljastamaan elinikäisiä salattuja yksityiskohtia synkästä menneisyydestään.
Kahden kauden kerronnan jälkeen, joissa Leif Erikson, Freitas ja Harold ovat matkustaneet pitkin Eurooppaa 100 vuotta viikinkisarjan pääosan tapahtumien jälkeen, kolmikon matkat päättyvät tämän vuoden heinäkuussa. Sarjan viimeisessä luvussa jengi joutuu etsimään - puolustamaan kunniaansa ja leimaamaan nimensä viikinkilegendaan, ja samalla joutuvat tekemisiin petollisten viikinkikilpailijoiden ja normannikuninkaiden kanssa."

"Olemme vieläkin arpeutuneita emmekä ole toipuneet siitä, kun näimme Sausage Partyn elokuvateattereissa vuonna Takaisin vuonna 2016, mutta tässä kuussa Prime Video vie meidät takaisin animaatioelokuvan rietasteluun.
painajaiseen Foodtopia spin-off -sarjassa. Tuo takaisin suurimman osan alkuperäisestä näyttelijät ja jatkaa vuoden 2016 elokuvan tarinaa, joten odotettavissa on lisää leukoja häkellyttäviä hulluja ja raakoja hetkiä tässä komediashow'ssa."

"Kauhufanit syövät tänä kesänä hyvin. Ohjaaja Oz Perkins pyrkii kauhistuttamaan ja hämmentää elokuvissa kävijöitä entisestään tänä heinäkuussa, kun pelottava Longlegs saapuu.
Micah Munron näyttelemän FBI-agentin tehtävänä on löytää sarjamurhaaja, joka tappaa sarjamurhaajaa paljastamalla okkulttisia johtolankoja."

"Gru ja kätyrinsä tekevät paluun maalatakseen kesän erittäin kirkkaan keltaiseksi. Despicable Me 4:ssä entinen paha nero, josta on tullut salainen agentti, kohtaa uuden vihollisen, Maxine Lamal ja hänen tyttöystävänsä Valentina, ja samalla selviytyy haasteista, jotka liittyvät vastaanoton ja pitää huolta hallitsemattomasta pienestä Gru Jr:sta. Odotettavissa on paljon hassuja animaatioharrastuksia."

"Illuminationin sarjan seuraavassa luvussa.
Scarlett Johansson ja Channing Tatum lyöttäytyvät jälleen yhteen tulevassa romanssissa joka seuraa markkinointinero Kelly Jonesia, kun hän aiheuttaa hankaluuksia lanseerausjohtajaan Cole Davis, ja tämä kaikki tapahtuu erittäin tärkeän raketin laukaisun aikana. Davisin tehtävänä on laskeuttaa raketti kuuhun, kun taas Jonesin odotetaan tekaistavan laskeutumisen siltä varalta, että laskeutuminen epäonnistuu. Me ajattelemme, että tiedätte, kumpaa laskeutumista tarkoitamme."

"Netflix vahvistaa animaatioita tarjoamalla sovituksen rakastetusta korttipelistä...
Exploding Kittens -pelistä. Sarjassa Tom Ellis lainaa äänensä God Catille, joka on kissaeläin.
kaikkivaltiaan ruumiillistuma ja vangitseminen, joka on suunniteltu keinoksi opettaa ikuista olentoa oppitunnin jatkuvasta sodankäynnistä paholaisen kanssa, joka sattuu olemaan muuttunut muotoon kissaksi myös."

"Kauhuelokuva ainutlaatuisesta näkökulmasta, sen sijaan, että asettuisi uhrin puolelle pakenemaan heidän Sisäinen väkivaltainen luonto asettaa katsojan tappajan asemaan ja dokumentoi sen erilaiset koettelemukset, jotka heidän on käytävä läpi saavuttaakseen tavoitteensa. Seuraa kostonhimoisen Johnnyn jälkeen, tässä elokuvassa julma yksilö yrittää hakea medaljonkia..."

"joka on varastettu hänen palaneesta ja kauan sitten unohdetusta ruumiistaan.
Tiedät, että on hyvä kuukausi elokuville, kun Twisters tekee paluun. Tämä uudelleenkäynnistys Glen Powell, Daisy Edgar Jones ja Anthony Ramos johtavat elokuvasarjaa.
Myrskynmetsästäjinä, jotka vaarantavat henkensä testatakseen uutta ja erittäin kokeellista myrskynmetsästäjää..."

"sääjärjestelmää. Jos rakastat katastrofielokuvia, et halua jättää tätä väliin.
Netflix tietää, millainen valta sillä on käsissään Cobra Kai -sarjan kanssa nykyään, sillä sen sijaan sen sijaan, että valitsisi tyypillisen koko kauden debyytin, viimeinen jaksoerä toimitetaan kolmessa osassa tämän vuoden heinäkuun ja ensi vuoden alun välisenä aikana. Viimeisellä kaudella nähdään Daniel LaRusso, Johnny Lawrence ja Miyagi-Do:n lapset lyöttäytyvät yhteen kukistamaan yhä useammin esiintyvän Sensei Kreese ja hänen Cobra Kai -miehensä."

"Tämä Apple TV Plus -ohjelma on sovitus Terry Gilliamin vuonna 1981 ilmestyneestä elokuvasta ja siinä nähdään joukko hassuja yksilöitä, joiden keskiössä on nuori poika, joka matkustaa ajassa ja etsii varastamaan kaikki aarteet, jotka he saavat käsiinsä. Taika Waititi on kiinnitetty ja Lisa Kudrow on yksi päähenkilöistä, joten odotettavissa on fantastinen aikahyppelymatka."

"heinäkuussa.
Kuukauden blockbuster ja monien mielestä vuoden suurin elokuva, Deadpool ja Wolverine ei tuo vain Ryan Reynoldsin merc with a mouth ja Hugh Jackmanin kuuluisan X-Men-sankaria Marvelin elokuvauniversumiin, vaan se on myös ainoa teatteritarjous, jossa joka tulee Marvel Studiosilta vuonna 2024. Odotettavissa on eeppisten mittasuhteiden seikkailu."

"runsaasti komediaa ja jännittäviä cameoja.
Tämä päättää toisen Screen Time -jakson. Muistakaa palata ensi kuussa katsomaan, mitä elokuu 2024 tarjoaa elokuvissa kävijöille ja tv-faneille."

Ennakot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää