Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Huhu: 2K Games kehittää "julkistamatonta uusintaversiota"

Minkä parissa 2K-pelit toimivat?

Audio transcriptions

"Hei, tervetuloa toiseen GRTV-uutiseen, olen Alex ja tavalliseen tapaan raportoin uutisista iltapäivän uusimmat ja parhaat pelivälineet, teknologia ja viihde, Mitä ikinä pidätkin, mitä ikinä rakastatkin, meillä on se aina täällä sinulle, GRTV Newsissa ja - laajemminkin Gamereactor-verkossa, joten jos pidät näkemästäsi ja haluat nähdä - lisää, voit tutustua Gamereactoriin mistä tahansa, elokuva-arvosteluista, peliarvosteluista, pelien arvosteluja, pelien esikatseluja, eksklusiivista sisältöä ja paljon muuta. Pahoittelut äänestäni tänään, Minulla on vähän flunssaa, no, en ole varma, että se on flunssaa, se ei ole mitään vakavaa, Ei mitään syytä huoleen, jatkan eteenpäin, kuten meidän kaikkien pitäisi, mutta joka tapauksessa..."

"tämän päivän uutiseen, katsomme 2K Gamesin ilmoittamatonta uusintaversiota.
tämä oli yksi tämän päivän mielenkiintoisimmista jutuista, on kesä, joten uutiset ovat vain tavallaan hyvin kevyitä, kun kyse on pelaamisesta, mutta saamme pieniä vihjeitä siellä täällä ja täällä.
ennen suurta tapahtumaa, joka on Gamescom. Joka tapauksessa, kuten LinkedIn-profiilista havaittiin, MP1st, 2K Gamesin Brett Shoup, joka on eräänlainen motion capture -taiteilija ja animaattori, on lista peleistä, joiden parissa hän työskentelee tai on työskennellyt, yksi niistä on tuleva ilmoittamaton uusintaversio, joka poistettiin nopeasti hänen LinkedIn-profiilistaan. On vaikea sanoa mitä tämä voisi olla, koska 2K:lla on paljon franchising-ohjelmia, mutta monet ihmiset viittaavat mahdollisesti Bioshockin uusintaversioon, jotkut ovat jopa viitanneet johonkin Spec Opsin kaltaiseen..."

"The Line, mikä olisi erittäin mielenkiintoista ottaen huomioon, että Spec Ops The Line on jotain sellaista.
joka ei menestynyt julkaisunsa jälkeen kovin hyvin, ja silti sille on edelleen melkoinen kysyntä, kulttimaine, joka on syntynyt sen julkaisusta vuonna 2013 lähtien, uskoakseni sen takia.
uskomaton tarina, joka tavallaan veti ihmiset pelaamaan sitä, vaikka kolmannen persoonan ammuskelu mekaniikka oli aika tavanomainen siihen aikaan. Mutta kyllä, on todella mielenkiintoista nähdä mitä tämä voisi olla, kuten Jonas on kirjoittanut täällä, on ehkä varhainen Grand Theft Auto remake joka voisi tulla ulos, on myös Borderlands, joka on edelleen osoittautunut uskomattoman suosituksi, erityisesti Borderlands 2, ihmiset ehkä mieluummin pelaisivat sitä uudestaan kuin katsoisivat mitä muuta 2K:lta löytyy varastossa. Meillä oli myös aiemmin tänä vuonna 2K, kuten Jonas huomautti, 2K teki tavallaan..."

"että aiomme paljastaa jotain yhdestä isosta sarjastamme, ja se oli...
Civ 7, joten en usko, että saamme Civin uusintaversiota tai mitään sellaista, mutta...
eihän sitä koskaan tiedä. Mutta kyllä, minusta on todella mielenkiintoista tarkastella näitä juttuja, koska...
Monet ihmiset viittaavat Bioshockiin suurimpana, eikö niin?
Mutta sitten taas Shoop viittasi siihen, että hän on työskennellyt tulevan Bioshockin parissa."

"pelin parissa, ja tiedämme, että tuleva Bioshock-peli on työn alla, joten ehkäpä 2K ampuu itseään jalkaan, tai ehkä he aikovat julkaista Bioshockin...
uusintaversio ennen uuden Bioshock-pelin julkaisua, jotta se tavallaan tuottaisi - hypeä julkaisua varten. En ole aivan varma, en tiedä, onko mikään näistä - franchises minusta todella erottuvat sellaisina, jotka tarvitsevat epätoivoisesti uusintaversiota, koska Spec Ops The Linea lukuunottamatta ne kaikki saavat oman huomionsa. GTA saa GTA 6 ensi vuonna, Borderlands saa toisen Borderlandsin jossain vaiheessa lähiaikoina, jos ei ole kuten pikkuruinen teinien ihmemaa tai jokin muu Borderlandsin spin-off. Ja meillä on elokuva, ja sitten tietenkin Bioshock, kuten sanoin, se on saanut uuden pelin. Mutta anna minun tietää."

"minkä näistä haluatte saada uusintaversion, jos se on jotain muuta...
täysin, kertokaa minulle kaikki nämäkin, ja nähdään huomenna lisää GRTV-uutisia.
Heippa."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää