Suomi
Gamereactor
Videos
League of Legends
HQ

GRTV News - Riot Games peruttu League of Legends tasohyppelyhävittäjä

Voisivatko League of Legends ja Super Smash Bros toimia?

Audio transcriptions

"Hei, tervetuloa toiseen GRTV News, olen Alex kuten tavallista kattaa iltapäivisin, uusimmat ja ja mitä tulee pelaamiseen, teknologiaan, laitteisiin, viihteeseen, mitä tahansa haluatte, mitä tahansa...
mitä rakastat, meillä on sitä aina täällä GRTV Newsissa ja laajemmassa Gamereactor-verkostossa."

"kokonaisuudessaan, joten jos pidät näkemästäsi ja haluat nähdä lisää, voit käydä katsomassa varmasti Gamereactorista, mistä ikinä sen saatkin, peliarvosteluja, elokuva-arvosteluja, peliarvosteluja, - esikatseluja, eksklusiivista sisältöä ja tietysti paljon muuta, mutta pidemmittä puheitta, katsotaanpa...
crack on."

"Tämän päivän uutisessa puhumme perutusta League of Legendsin spin-offista, joka on nimenomaan tasohyppelypeli, jota Riot ilmeisesti työsti. Nyt Riot Games on tunnettu League of Legendsin spin-offien tekemisestä, olemme nähneet sellaisia kuin Song of Nunu, Teamfight Tactics, Ruined King sekä, he ovat käyneet läpi kaikenlaisia eri tyylilajeja, ja vaikuttaa siltä, että he ovat panostaneet paljon League of Legendsin tuomiseen konseptina laajemmalle yleisölle riippumatta siitä, miten se tulee esille, olipa se sitten muissa peleissä tai kuten olemme nähneet Arcanen kaltaisissa peleissä, elokuvissa ja televisiossa."

"League of Legendsiin tulee paljon tavaraa, koska se on massiivinen, massiivinen IP. Kuitenkin, Jotain, mitä League of Legendsiin ei tule, on tasohyppelijä, joka on samanlainen kuin Super Smash Brosin tapaan, tämä tasohyppelijä oli tarkoitus olla että, mutta ajattele League of Legendsin hahmoja, en tunne League of Legendsia kovin hyvin."

"itse, mutta voitte varmaan kuvitella, että kyvyt tavallaan kääntyisivät aika lailla hyvin, tunnen Dota joten voisin kuvitella, että tavallaan, tiedäthän, samanlaiset kyvyt olisivat tavallaan kääntää tasohyppelytaistelijan kyvyt, a la Multi Versus, a la Super Smash Bros, mutta se on sittemmin peruttu sisäpiiriläisen Mikhail Klimentovin mukaan, joka työskenteli aiemmin työskenteli Washington Postille, ja hän kertoo, että tasohyökkääjäpeli, joka oli koodinimeltään Pool Party, ja jonka parissa työskenteli noin 70-80 työntekijää, on peruttu."

"Sitä esiteltiin tavallaan Super Smash Bros -ideana, kuten sanoin, mutta nyt ihmiset, jotka ovat olleet jotka ovat työskennelleet sen parissa, noin puolet heistä voi siirtyä johonkin muuhun...
Riotissa, kun taas toiset joutuvat periaatteessa palaamaan lähtöruutuun - ja hakea uudelleen Riotin sisäisiä työpaikkoja. He eivät siis välttämättä joudu mutta on mahdollista, että jotkut ihmiset joutuvat irtisanotuiksi."

"menettää työpaikkansa, lähinnä vain siksi, että itse peli suljetaan. Joe Hickson, Riotin johtava viestintäjohtaja, antoi lausunnon tästä, se on hyvin lyhyt.
on useita projekteja eri asemissa, eri vaiheissa T&K:ta, ja pyöriviä projekteja, - ylös ja alas tapahtuu useita kertoja vuodessa. Oli myös elementti, joka ilmeisesti tämä johtui Multi Versuksen koetusta flopista, joka johti siihen, että Riot päätti ottaa askeleen takaisin, koska he näkivät alustataistelujen genren olevan ehkä jotain, joka ei myisi mutta uskon, että voisimme nähdä, erityisesti League of pelien kaltaisen vahvan IP:n kanssa."

"Legends, kiinnostusta siihen. Se, onko se pysyvää kiinnostusta, riippuu puhtaasti siitä, kuinka paljon Riot on valmis panostamaan, mutta olemme nähneet, olemme nähneet pelaajien vähenevän...
Multi Versuksen kaltaisissa peleissä, vaikka Player First Gamesilla on paljon IP:tä, joista valita, ja aika hyvä mekaniikka mitä tulee ihmisiin. Haluaisitko pelata League of Legends -alustan taistelupeliä? Kertokaa minulle, ja nähdään huomenna lisää GRTV News."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää