Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Vihainen kissanpentu, jolla on kaksi kipsiä, on kuollut, emmekä ole kunnossa

RIP Tater Tot, sinulla oli maailman huomio jonkin aikaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Maailma on järkyttynyt sen jälkeen, kun Tater Tot, sairas kissanpentu, joka tunnetaan vihaisista kasvoistaan ja kahdesta kipsistä, joita hän käytti eturaajoissaan, on valitettavasti kuollut.

Tater Tot oli vain päivän ikäinen, kun hän rikkoi Internetin, kun ihmiset seurasivat hänen matkaansa toivottavasti nähdäkseen päivän, jolloin hän voi kävellä neljällä. Hänen pelastajansa Ash Houghton selitti, että hänellä oli ollut sairaus viikon ajan, mikä vähensi hänen energiaansa.

Koska hän oli liian pieni testeihin, oli vaikea sanoa, mikä Tater Totissa todella oli vialla, mutta häntä hoidettiin keuhkokuumeeseen. Hän kuoli 2. elokuuta. Houghton kehotti faneja jatkamaan lahjoittamista paikallisille turvakodeilleen ja sanoi pitävänsä jonkin aikaa surua.

Tämä on mainos:
Vihainen kissanpentu, jolla on kaksi kipsiä, on kuollut, emmekä ole kunnossa


Ladataan seuraavaa sisältöä