Suomi
Gamereactor
lifestyle

Viraali "hawk tuah" -tyttö saa tosi-tv-sarjan

Ilmeisesti tarjouksia on jo tullut hänen eteensä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Haliey Welch, alias "hawk tuah" -tyttö, saattaa saada pian oman tosi-tv-ohjelmansa. Nuori nainen meni hiljattain viraaliksi esiintyessään TikTok-haastattelussa. Siinä hän sanoi kuuluisan "hawk tuah - sylkekää tuohon, kiitos" -lauseen, ja siitä lähtien häntä ollaan oltu nostamassa kohti tähtien loistetta.

Jos et ole tietoinen asiasta, alla on pätkä alkuperäisestä haastattelusta. Samalla toivomme, että saat käsityksen siitä, mitä hän tarkoittaa sanoilla "hawk tuah" ilman, että meidän tarvitsee selittää sitä puolestasi. Vihjeenä kerromme asian liittyvän makuuhuoneessa tapahtuviin aktiviteetteihin.

Viraaliksi menemisen jälkeen Welch on esiintynyt podcasteissa ja käsitellyt äkillistä mainetta, jonka hän on saanut verkossa. Hänelle on tullut monia pyyntöjä tehdä OnlyFans-tili, mutta hän on kieltäytynyt siitä. Näyttää siltä, ​​että hän valitsee sen sijaan perinteisemmän reitin, kuten TMZ kertoo, ja toteaa naisen olevan lähellä tosi-tv-sopimusta. Maineen kestämisestä ei ole tietoa, mutta näyttää siltä, ​​​​että Welchillä on suunnitelmissa päästä eteenpäin, koska hän voi.

Tämä on mainos:
Viraali "hawk tuah" -tyttö saa tosi-tv-sarjan


Ladataan seuraavaa sisältöä