Suomi
Gamereactor
lifestyle
Minecraft

Virallinen Minecraft-keittokirja on tulossa

Siinä on yli 40 reseptiä jokaiselle taitotasolle.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

On tullut hieman trendi nähdä videopelien saavan virallisesti lisensoituja keittokirjoja, mutta kun otetaan huomioon Mojangin Minecraftin valtava menestys ja se, että pelissä on paljon reseptejä, jotka on leivottu todelliseen peliin, on yllätys, että on kestänyt niin kauan, ennen kuin tukkoinen tunne saa keittokirjakäsittelyn.

Onneksi tämä odotus on nyt ohi, sillä uudessa blogikirjoituksessa meille annetaan ensimmäinen katsaus Gather, Cook, Eat! Official Cookbook:een, jonka sanotaan sisältävän "yli 40 reseptiä jokaiselle taitotasolle, varovaisista käsityöläisistä, jotka ovat tekemässä ensimmäistä paistettua perunapurenttaan, rohkeisiin seikkailijoihin, jotka haluavat sukeltaa pää edellä tarkkaan tieteeseen, joka leipoo haudatulla aarrepiirakalla."
Lisäksi selitetään, että keittokirja tarjoaa myös kaikenkokoisia ruokia pääruoista alkupaloihin, jälkiruokiin ja jopa juomiin, ja niille, jotka haluavat maistajan (kirjaimellisesti, jos päädyt keittämään sen), kaksi reseptiä on jaettu, ja löydät molemmat täältä.

Minecraft
Tämä on mainos:

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Minecraft: Xbox 360 EditionScore

Minecraft: Xbox 360 Edition

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Minecraft on kaivanut tiensä vihdoin konsolille. Tero teki kaivoksissa pitkää päivää arviodakseen XBLA-uutuuden.

MinecraftScore

Minecraft

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Minecraft on nyt virallinen, valmis ja julkaistu, mutta se onnistuu lunastamaan näistä titteleistä vain kaksi.Ladataan seuraavaa sisältöä