Suomi
Gamereactor
lifestyle
Marvel Animation’s X-Men '97

Voit nyt majoittua X-Men-kartanossa tai Up-talossa Airbnb: n kautta

Yhtiö on paljastanut 11 ikonitaloa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Airbnb on isännöinyt muutamia erilaisia hassuja ja omituisia Icon taloja vuosien varrella, joista ehkä viimeisin ja mieleenpainuvin on Shrek's Swamp. Mutta nyt yritys laajentaa tätä hullua matkailuhanketta paljastamalla myös 11 uutta Icon-taloa, jotka perustuvat erilaisiin tuotemerkkeihin ja ihmisiin.

Ehkä mielenkiintoisin joukosta on täydellinen kopio X-Men '97: n kartanosta, jota kuvataan "2D-animoiduksi uudelleenluomukseksi Marvel Animationin X-Mansionista Westchesterissä, New Yorkissa. Löydät mutanttikykysi ja harjoittelet jopa vaarahuoneessa."

Jos se ei miellytä, voit suunnata New Mexicoon asumaan kelluvassa talossa, joka on tehty muistuttamaan Carl Fredricksenin kotia Up. Airbnb lisää: "Pääset tutkimaan Carlin maailmaa tässä hänen kotinsa yksityiskohtaisessa uudelleenluomisessa, jossa on yli 8 000 ilmapalloa."

Tämä on mainos:

On myös Icon taloa, jotka on omistettu Scuderia Ferrarille elämäsi Formula 1 -faneille, talo, joka on tehty näyttämään tunteiden päämajalta Inside Out 2, sekä vaihtoehtoja yöpyä Princen Purple Rain talossa Minnesotassa, Doja Cat olohuoneessa, Kevin Hartin Coramino-loungessa illaksi, ja paljon muuta.

Katso koko lista yllä olevasta linkistä.

Marvel Animation’s X-Men '97Marvel Animation’s X-Men '97
Tämä on mainos:

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä