Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Voit nyt murtaa Teslan vankilaan

Emme suosittele, että teet sen, mutta saat pääsyn moniin maksullisiin ominaisuuksiin ilmaiseksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Moderit ovat siirtyneet pois iPhoneista ja siirtyneet Tesloihin ulkonäön perusteella, koska nyt voit vangita yhden Muskin kuuluisista autoista.

Voit päivittää joitakin Teslasi ominaisuuksia saadaksesi hieman ylimääräistä rahaa, kuten lämmitetyt istuimet ja paremman kiihtyvyyden, mutta jailbreakien ansiosta modaajat saavat nämä ominaisuudet ilmaiseksi. Äärimmäisissä tapauksissa ihmiset ovat myös havainneet, että voit rikkoa geologisia sijaintirajoituksia, mikä tarkoittaa, että voit käyttää itseajotilaa myös alueilla, joilla se on kielletty.

Tutkijat ovat havainneet, että hyökkäyksen, jota he käyttivät Teslan vankilan murtamiseen, voivat tehdä "ihmiset, joilla on jonkin verran elektroniikkatekniikan taustaa, juotin ja kyky ostaa lisälaitteita noin 100 dollarilla". Tietenkään ei ole suositeltavaa tehdä tätä autollesi, mutta se avaa omistajille uusia mahdollisuuksia jopa ajoneuvonsa riskillä.

Lue lisää täältä , jos haluat kaikki yksityiskohdat.

Tämä on mainos:
Voit nyt murtaa Teslan vankilaan


Ladataan seuraavaa sisältöä