Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Voit nyt varata markkinoiden kehittyneimmäksi sähköskootteriksi kutsutun

Bo M toimitetaan asiakkaille helmikuusta 2024 alkaen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sähköpotkulautatila on todella nousussa. Monet valmistajat ja yritykset luovat oman näkemyksensä ajoneuvosta, ja Bo on saanut paljon huomiota ja kiitosta. Bo M -nimellä tunnettu sähköskootteri on monien kutsuma markkinoiden kehittyneimmäksi sähköskootteriksi, ja nyt voit jopa laittaa nimesi sellaiseksi.

Bo on paljastanut , että tästä päivästä lähtien voit varata yhden skoottereista ja että ne toimitetaan helmikuusta 2024 alkaen. Koska näillä skoottereilla on 50 km: n kantama, 35 kmh: n huippunopeus, 0-80%: n latausaika alle kolme tuntia, 800 Lumenin ajovalot, IP65-sertifikaatti pölyä ja vettä vastaan ja integroitu puhelinteline, ne eivät kuitenkaan ole halpoja.

Bo M maksaa 2 249 puntaa ja lisäksi 100 punnan varausmaksun, mikä tarkoittaa, että jos haluat risteillä kaupungin läpi tyylikkäästi, se maksaa sinulle muutaman pennin.

Voit nyt varata markkinoiden kehittyneimmäksi sähköskootteriksi kutsutun
Bo
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä