Suomi
Gamereactor
lifestyle
Barbie

Voit pian majoittua Barbie:n Dreamhousessa

Kirkkaan vaaleanpunainen talo voidaan havaita jopa 10 mailin päästä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kun Barbie:n julkaisuun on vain alle kuukausi, elokuvan lehdistö on hyvässä vauhdissa ja kerää julkisuutta todennäköisesti yhdelle vuoden suurimmista hiteistä. Sen lisäksi, että Margot Robbie, Ryan Gosling ja muut näyttelijät tekevät haastatteluja hypetäkseen Barbie, olemme myös havainneet Dreamhousen mahdollisena lomakohteena.

Kuten valokuvaaja John Schreiber raportoi, Barbie Dreamhouse Malibussa on valtava asuinpaikka, ja tietysti se on kirkkaan vaaleanpunainen. Jättimäisessä uima-altaassa voit havaita ilmapalloja, joissa lukee "KEN", ja sen sisällä on kaikki mitä tarvitset ja enemmän, minirullaradasta muutamaan muovihevoseen, jotka ovat hajallaan kaikkialla. Se ei ole elokuvaa varten suunniteltu talo, kuten se on ollut olemassa vuodesta 2019, mutta tietysti monet muut silmät ovat siinä juuri nyt.

Voit yöpyä Dreamhousessa AirBnB: nä, ja varaukset alkavat heti 17. heinäkuuta. Koska Barbie on kuitenkin niin suosittu elokuva juuri nyt, sinun on todennäköisesti käytettävä hyvä osa rahaa asuaksesi unelmiesi talossa vain vähän aikaa.

Tämä on mainos:
Barbie

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä