Suomi
ARTIKKELI - SPONSOROITUA SISäLTöä

Voita hieno Lenovo Legion 5 Pro -peliläppäri!

Luomme yhteistyössä Lenovon kanssa katsauksen uuteen Legion 5 Pro -peliläppäriin. Yhdellä onnekkaalla lukijallamme on myös mahdollisuus voittaa laite itselleen!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Osallistuminen on hyvin helppoa, joten tiivistetään asia lyhyeksi. Alla olevat videot esittelevät lukuisia Lenovo Legion 5 Pro -pelikannettavan ominaisuuksia, ja niiden myötä haluaisimme kuulla, mitä arvostat ja mitä etsit, kun puhutaan pelitietokoneesta.

Pääpalkintona on Legion 5 Pro -kannettava, jossa on AMD Ryzen 7 5800H -näytönohjain, 16 gigan muisti, 1 Teran NVMe-kiintolevy ja RTX-grafiikkakortti, joka tukee hämmästyttävää 16 tuuman ja 2560 x 1600 tarkkuuden näyttöä 165 hertsin kuvataajuudella. Windows 11 on asennettu ennakkoon. Lenovo on myös pitänyt huolen siitä, että sinun ei tarvitse käyttää rahaa oheislaitteisiin - läppärin lisäksi voittaja saa Lenovo Legion H500 Pro 7.1 -pelikuulokkeet ja Lenovo Legion M500 RGB -hiiren!

Voita hieno Lenovo Legion 5 Pro -peliläppäri!

Mistä pidät eniten uudessa Legion-kokoonpanossa? Kokonaisuudesta? Sisältöratkaisuista? Näytöstä? Houkutteleeko liitännät vai kenties akunkesto? Tähän on monia näkökulmia, ja jokainen kannettava muuntautuu käyttäjänsä tarpeiden mukaan.

Valitsemme parhaat vastaukset. Päävoiton lisäksi palkitsemme kaksi vastaajaa Lenovo Legion M500 RGB -hiirillä.

Kilpailu alkaa 22. maaliskuuta 2022 ja jatkuu 5. huhtikuuta 2022 asti. Voittajat valitaan 7. huhtikuuta 2022, ja kilpailun voittaja kerrotaan 8. huhtikuuta 2022.

HQ

Tällä videolla tarkastelemme lähemmin Lenovo Legion 5 Pro -tietokoneen suunnittelua ja ulkokuorta sekä tuntumaa jokapäiväiseen käyttöön. Kyseessä ei ole pelkkä silmäys kannettavan tietokoneen estetiikkaan, vaan myös lyhyt katsaus siitä, miten Lenovo on ratkaissut lämmön leviämisen ja sen virtauksen. Se koskee myös fyysistä käyttöliittymää, kuten kosketuslevyä ja näppäimistöä, akkua ja ääntä, sekä ulkoisia liittimiä, oli sitten kyseessä langallinen tai langaton ratkaisu. Ja ehkäpä tärkeimpänä pelaamiseen valjastettu näyttö, jossa on jopa Nvidia G-Synkronointi.

Tietokoneella on hintaa 1499 euroa, kuulokemikrofonin arvo on 73 euroa, ja hiiren arvo on 49 euroa.

HQ


Ladataan seuraavaa sisältöä