Suomi
Gamereactor
uutiset
Saints Row IV

Volition kertoi post-apokalyptisestä peliprojektistaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Volition paljasti GDC-tapahtumassa työstäneensä viimeisen vuoden aikana post-apokalyptistä cowboy-peliä, jossa olisi ollut vaikutteita sekä Saints Row'sta, Ragesta että Red Dead Redemptionista.

Projektia kutsuttiin koodinimellä Zeus ja se oli Playstation 4 -yksinoikeus, ainakin siihen asti, että se päätettiin kuopata muutama kuukausi sitten.

Volitionin Greg Donovan kertoi tapahtumassa, että pelissä oltaisiin seikkailtu post-apokalyptisessä Riossa, ja siinä oltaisiin keskitytty maanläheisempään toimintaan kuin Saints Row'ssa. Siitä olisi voinut tulla hyvä peli, mutta prosessi venyi liian pitkäksi, Donovan valitteli.

Kaikki ei ole kuitenkaan hukassa, sillä Donovanin mukaan osia Zeuksen teknologiasta ja ideoista on kierrätetty Volitionin uuteen salaiseen projektiin.

Saints Row IV

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Saints Row IVScore

Saints Row IV

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Saintseissa noustaan Amöriikan yhdysvaltain presidentiksi. Vallan ja vastuun myötä tulee myös kokonaan uuden mittaluokan ongelmia.

Saints Row IV suuntaa kivikaudelle

Saints Row IV suuntaa kivikaudelle

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Volition hellii Saints Row IV:n pelaajia nyt kaikkien aikojen historiallisesti tarkimmalla lisärillä, joka vie Saintsit kivikauteen.Ladataan seuraavaa sisältöä