Suomi
Gamereactor
lifestyle

Volkswagen sisällyttää ChatGPT:n autoihinsa

Se on saatavana uusissa malleissa ja ID.-linjassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Osana esiintymistään CES: ssä tänä vuonna Volkswagen on julkistanut uuden suunnitelman ajoneuvokannalleen. Tulevaisuuden syleilyksi massiivinen autoyhtiö tuo ChatGPT:n autoihinsa laajentaakseen ja kasvattaakseen IDA-ääniavustajaansa. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät saavat käyttöönsä yhä älykkäämmän ääniavustajan, joka voi lukea tutkittua sisältöä heille ajaessaan.

Volkswagen on ilmoittanut, että ID.7, ID.4, ID.5, ID.3, uusi Tiguan, uusi Passat ja uusi Golf ovat kaikki ensimmäiset ajoneuvot, jotka saavat ChatGPT-kohtelun. On myös huomattava, että päivitetty ääniavustaja pystyy käyttämään infotainment-sviittiä autossa, säätämään ilmastointia, vastaanottamaan ajoneuvokohtaisia tietoja ja olemaan vuorovaikutuksessa myös intuitiivisella kielellä.

VW ilmoittaa, että kuljettajan tapa käyttää autoaan ei muutu. Sinun ei tarvitse luoda tiliä tai asentaa uutta sovellusta tai järjestelmää käyttääksesi ChatGPT:tä, se on käytettävissä yksinkertaisesti sanomalla "Hei IDA" ääneen tai painamalla ohjauspyörän painiketta.

Volkswagen sisällyttää ChatGPT:n autoihinsa
Volkswagen
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä