Suomi
Gamereactor
artikkelit
Bayonetta 3

Vuoden 2019 odotetuimmat pelit, sijat 10.-6.

Onko oma suosikkisi listalla?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuosi 2019 koittaa kohta, ja se tuo muassaan uuden satsin videopelejä. Osa niistä onnistuu, kun taas osa ei. Varmaa on se, että pelaava kansa odottaa enemmän toisia nimikkeitä, kun taas toiset onnistuvat yllättämään tavalla tai toisella. Listaan kahdessa artikkelissa kaikkiaan kymmenen tulevan vuoden odotetuinta peliä. Jälkimmäinen osuus julkaistaan huomenna.

10. Superman

Bayonetta 3

Aina minä jaksan vain toivoa. Batmanin Arkham-peleillään kunnostautuneen Rocksteadyn huhuillusta Superman-pelistä on veikkailtu jo vuosia, mutta mitään valmista ei ole syntynyt, tai ainakaan sitä ei ole julkisuuteen kerrottu. Teräsmiehestä ei ole tehty vielä ainuttakaan oikeasti hyvää peliä, mutta silti jaksan odotella. Elokuvissa Henry Cavill on onnistuneesti pukenut kryptonilaisen viitan ylleen, ja toivon peleissä Rocksteadyn tekevän saman. Voihan se Superman-pelin tietysti joku muukin studio tehdä, kunhan vain olisi hyvä.

Tämä on mainos:

9. Days Gone

HQ

Gamereactorin ennakon voit lukea täältä.

Avoimen maailman seikkailuja, ja toisaalta maailmanlopun jälkeisiä zombipelejä on jo nähty melkoisesti vuosien varrella. PS4:lle tulossa oleva Days Gone ei varmaankaan tuo lajityyppiinsä mitään uutta, mutta vuoden 2017 Horizon: Zero Dawn osoitti, että hyvä toteutus ripauksella persoonallisuutta kantaa pitkälle. Odotus on jatkunut vielä vuoden 2018 ajankin, eivätkä avoimen maailman pelit ole millään tavalla hohtoaan menettäneet. Siitä ovat todisteena muun muassa Spider-Man ja Red Dead Redemption 2. Days Gone tuo kuviensa perusteella mieleen moottoripyöräilevän yksinäisen cowboy'n post-apokalyptisella preerialla. Merkit ainakin ovat hyvät sen puolesta, että Days Gonea kannattaa odottaa.

Tämä on mainos:

8. Cyberpunk 2077

HQ

Gamereactorin ennakon voit lukea täältä.

The Witcherin kehittäjänä kannuksensa ansainnut puolalaisen CD Projekt Redin seuraava kunnianhimoinen projekti on Cyberpunk 2077. Ensimmäisen persoonan avoimen maailman tieteisseikkailusta on luvattu jotain niin suurta ja ihmeellistä, että kohta taivaisiin kohonneita odotuksia alkaa olla mahdoton lunastaa. Ainakin siitä olen varsin vakuuttunut, että tulossa on laadukas ja kokemisen arvoinen videopeli.

7. Code Vein

HQ

Gamereactorin ennakon voit lukea täältä.

Niin sanotun Souls-like-lajityypin ystävänä olen tavannut katsastaa kaikki pelit, jotka ovat Dark Soulsista innoittuneet. Animesta ulkonäkönsä ja vampyyreista tarinansa hakeva Code Vein on kiinnostava, joskaan ihan kauheasti pelistä ei vielä tiedetä. Tai ainakin haluaisin kovasti tietää enemmän. Odotukseni ovat maltillisella tasolla sikäli, etten missään tapauksessa aio Code Veiniä ohittaa vuonna 2019.

6. Bayonetta 3

HQ

Naisellinen ja erittäin toiminnallinen Bayonetta on monien vaiheiden jälkeen löytänyt kodin Nintendo Switchillä, jolle on jo julkaistukin uusintaversiot kahdesta aiemmasta pelistä. Kolmas osa on kehityksessä, joskaan siitä ei ole vielä nähty mitään lyhyttä videopätkää lukuun ottamatta. Platinum Gamesin tuntien tulossa on kuitenkin moderni toimintapeli, joka ei jää ainakaan edeltäjiään huonommaksi.

Bayonetta 3

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä