i
goty goty
Lue arvio

Borderlands 2

Vuoden parhaimman pelin valinta ei ollut pelkästään vaikea, vaan tuntui hetkittäin mahdottomalta, kun toimituksen mielipiteet menivät tasapuolisesti ristiin. The Walking Dead, Dishonored sekä Journey ovat kaikki omalla tavallaan erinomaisia yksinpelikokemuksia, mutta ratkaisu pulppusi tällä kertaa moninpelin ja tarkemmin sanottuna yhteistyöpelaamisen lähteestä.

Jo ensimmäinen Borderlands oli mainio peli, mutta Gearbox onnistuu kakkosessa parantamaan jokaisella osa-alueella. Käsikirjoitus tavoittaa Pandoran planeetan armottoman väkivallan oivasti mustan komedian keinoin, ja sarjakuvamainen ulkoasu tarjoaa erinomaisen kontrastin synkille sävyille.

Borderlands 2:ssa riittää pelattavaa jo yksinkin moniksi kymmeniksi tunneiksi, mutta parasta pelissä on kuitenkin neljän hengen yhteistyöpeli. Hahmoluokat ovat sopivan erilaisia ja tarjoavat mukavan erilaisia pelikokemuksia ja tapoja pelata yhteen. Kaksinpeli onnistuu konsoleilla samalta ruudulta, ja moninpeli verkon ylitse on yhtä hauskaa alustasta riippumatta. Borderlands 2 on mielenkiintoisen maailmansa ja koukuttavan pelattavuutensa takia loistava peli, joka ansaitsee paikkansa listan huipulla.

Äänestä suosikkipeliäsi >>
dark

Sinun täytyy olla kirjautuneena kommentoidaksesi. Jos et ole vielä jäsen - liity jäseneksi nyt.!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


dark
 
Mikä oli sinun lempipelisi vuonna 2012?
Osallistu äänestykseen! >>