Suomi
Gamereactor
lifestyle

Wales on liittynyt metaversumiin

Maa aikoo laajentaa matkailutoimintaansa tarjoamalla digitaalisia kokemuksia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Wales haluaa hypätä ajatukseen digitaalisesta matkailusta tulemalla ensimmäiseksi Yhdistyneen kuningaskunnan muodostavaksi maaksi, joka liittyy metaversumiin. Projektin on rakentanut Visit Wales, ja sen avulla käyttäjät voivat tutustua Walesin maaseutuun ja maistaa sen perintöä ennen lippujen varaamista lentääkseen yli ja kokeakseen sen henkilökohtaisesti.

Mainitaan, että tämä kokemus isännöidään metaverse-alustalla Spatial ja että se sisältää historiallisen linnan, jossa on piilotettu Walesin kartta, köysiratamatkan metaversumin toiselta puolelta toiselle ja amfiteatterin, jonka näytöt näyttävät Walesin musiikkia ja kulttuuria.

"Walesin metaversumi on luotu tavoittamaan uusia yleisöjä - missä tahansa he ovatkin maailmassa - ja inspiroimaan heitä vierailemaan mahtavassa maassamme oikeasti", sanoi Walesin matkailuministeri Hannah Bylthyn. "Esittelemällä joitakin Walesin parhaista vierailijoista tällä uskomattoman innovatiivisella tavalla, tuomme Walesin online-alueelle, jossa miljoonat ihmiset tapaavat jo päivittäin."

Voit käyttää metaverse-kokemusta tänään puhelimella, tabletilla, kannettavalla tietokoneella tai tietokoneella ja Meta Quest -kuulokkeilla.

Tämä on mainos:
Wales on liittynyt metaversumiin


Ladataan seuraavaa sisältöä