Suomi
Gamereactor
uutiset
War Thunder

War Thunderin Red Skies -päivitys lisää mukaan parannellun ydintuhon vaikutuksen

Mukana myös uusi satsi moderneja ilmailuvehkeitä, ja muutama uusi kartta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gaijin Entertainment on laskenut ilmoille päivityksen Red Skies sotilaalliseen verkkopeliinsä War Thunder. Mukana saatiin kavalkadi uutta sisältöä, kuten uusia lentokonetyyppejä, uusia karttoja, ja aiempaakin perusteellisempi ydintuhoa mallintava tehoste.

Red Skies lisää mukaan Tier VII -vehkeet, jotka ovat koko War Thunderin moderneimmat ilmailulaitteet. Mukana ovat amerikkalainen F5 Tiger ja neuvostomallin MiG-23M, kiinalainen J-7E ja muitakin uusia kulkupelejä, kuten italialainen Dante Alighieri -taistelulaiva. Päivitys nostaa pelattavien ajokkien määrän War Thunderissa yli 2000, joten luvassa on kaoottisempaa sotimista kuin koskaan ennen.

Uusia karttoja on kaksi. Red Desert on suunniteltu korkean tason tankeille, ja Drowned City sopii pienikokoisille laivastovoimille.

Kuten jo mainittiin, yhdinräjähdysten tehostetta on parannettu. Uusien animaatioiden avulla pelaajat näkevät kartan menevän päreiksi monesta eri näkövinkkelistä, ja uusi algoritmi tuottaa sienipilven, tiivistyneen kuvun ja realistisesti taivaan ja maan kanssa reagoivan posauksen.

Kaiken muun ohella on mukana muitakin muutoksia, kuten maa-ajokkien parempi vauriomallinnus. Jatkossa ammuksen osuma tuottaa aiempaa realistisemman tuloksen, ja pelissä on 11 uutta maa-ajokkia avattaksi, kuten saksalainen jalkaväkeä vastaan käytettävä Marder A1.

Katso päivityksestä lisää alla olevalla trailerilla, ja katso lisätietoa yllä olevasta linkistä.

HQ
War Thunder

Aiheeseen liittyviä tekstejä

GR Livessä tänään War Thunder

GR Livessä tänään War Thunder

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Muutama viikko sitten Gaijin Entertainment julkaisi mittavan ja ilmaisen päivityksen Ground Breaking peliinsä War Thunder. Lisätietoa tästä voi katsella täällä. On...Ladataan seuraavaa sisältöä